Strachy Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Zdravím, chystám se koupit si svoje první pořádné hodinky. Jsem absolutní začátečník. Několik dní brouzdám po internetu a čtu místní diskuse, abych se do toho trochu dostal. Rád bych si koupil hodinky k obleku či již ve foru zmiňované "smart casual" příležitosti. Právě jsem dostudoval, naustupuji do nové práce a chci si udělat radost. Limit mám zhruba asi 1000 (25 tis. Kč). Oblečení v práci neformální, oblek jednou za čas na nějakou tu společenskou/firemní akci. Zatím se mi nejvíc zamlouvá značka Longines, ale koukám i na Tissot (velký výběr za dobré ceny). Mám tedy 2 varianty viz foto, oboje jsou automaty. Longines je spíše k tomu obleku, Tissot více takové pro denní nošení i k normálnímu tričku. Cena Longines na Amazonu asi 900 dolarů, Tissot cca 550 dolarů. Právě jsem v USA, takže se clem si hlavu nelámu. Budu rád za každou radu. Můžete doporučit i jiné značky. Předem díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PavelSch Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Ahoj. Vítej na fóru moc prijemne rozhodování na první hodinky. Pokud máš tyhle dva jako finalisty, tak za me Longines, ale pokud si na vážkách, ver mi ze za chvíli tu bude tucet podobných nebo lepších návrhu a půjde ti hlava kolem 25 už je pěkný rozpočet, takže už jen vybrat. Když už nás vybrany styl, tak si ještě urci požadavky na hodinky, nejspíš automaty předpokládám, jedny jsou chrono druhe ne..každopádně prijemne rozhodování Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
villain83 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Ahoj,1000 babek je na prvni hodinky peknej budget.Zkus mrknout treba na hodinky Alpina,Hamilton,Doxa,Bulova-to jen tak namatkou,je spoustu znacek,ktery se daj ve statech poridit za mnohem zajimavejsi penize,nez v Evrope.Hamilton je tradicni americkej brand,za tyhle penize by se dalo sehnat spoustu hezkejch modelu.Tebou vybrany kusy jsou takovy klasiky,ktery neurazej, ale ani nenadchnou.Neuspechej to a vybirej,je z ceho...
Kluk jako buk Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Ahoj, hlavně nikam nespěchej. Čím dýl budeš pročítat fórum a jiný stránky věnovaný hodinkám (watch snob, ablogtowatch, hodinkee), tím líp. Proti Longines ti tu asi nikdo nic moc namítat nebude, Hamilton a Alpina jsou dobrý tipy a dalo by se sáhnout i po levnějších Oriskách. Po Tissotu bych už nekoukal, ostatní zmíňovaný značky jsou přecejen o úroveň výš.
Strachy Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Díky za přivítání Do ČR se vracím až na konci září, takže na učení a hledání času dost. Koukal jsem na nějaký US fora, ale Amíci jsou takoví jiní. Většina jich ti řekne, ať si koupíš to, co se ti líbí, ikdyby to byly třeba Hello Kitty hodinky a na ostatní kašlat. Ty webovky o hodinkách jsou super ale. Díky za názor na ty Tissotky. Budu koukat teda spíš po těch ostatních. Hamilton budou určitě v kurzu, ale přece jen bych asi rád to Švýcarsko (jsem asi dost mainstreamovej a hodně ovlivněn marketingem). Tyhle Longines patří mezi jejich nejlevnější automaty. Maj i hezčí, ale už mimo můj budget. Ideální bych chtěl najít takové, které půjdou jak k obleku, tak k džínám. Pokud máte návrhy nějaké, budu rád. Tak nějak jsem vypozoroval, že pokud to někdo chce brát vážně, tak automaty. Takže automaty. Určitě černý kožený řemínek. A když už do toho dávám tolik peněz, tak ať udělám trochu dojem taky tam, kde tomu bude někdo rozumět. Bude to dlouhá cesta, ale už se těšim na její konec
Mr.Štěpka Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Pokud to bude cesta, jako u většiny lidí zde na fóru, tak se její cesta několikrát výrazně stočí. Vidím to na sobě, původně jsem si říkal, že si vyberu jenom jedny hodinky, odhlásím se z tohohle šíleného fóra a budu mít klid - jak jsem se jen mýlil. Doporučím Ti jediné: Hodinky si před zakoupením někde vyzkoušej. Je velký rozdíl v tom, jak vypadají hodinky na obrázku a jak v reálu. Já jsem tuhle chybu udělal u svých prvních hodinek, kdy jsem vybíral jen podle fotek a ceny.
Kluk jako buk Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Univerzály = Longines Conquest Koupit na tahu, na kůži nebo na gumu si je můžeš kdykoliv přehodit sám.
rekib1 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Za mě určitě Longines i když asi ne tento konzervativní model...jsou i jiné možnosti, hlavně to neuspěchat, hlavně ty je budeš nosit...!!
tano Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Na tuty Longines, ale jak Ti pisali jiz kolegove, jiny model.
Strachy Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Tyhle Conqest mi prijdou za dobrou cenu, jak tak koukam okolo. A vesel bych se do limitu. Kdyz si je predstavim s tim cernym paskem tak budou asi mnohem hezci nez moje puvodni varianta. Uz jsem videl i jejich fotku na ruce a pekny. Na kolik tak vyjde tak ta vymena pasku? Asi by to chtelo original Longines.
addalbert Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Kožený pasek si nech udělat na míru nebo stačí nejaký Hirsch. Longines neni třeba. Stačí si pořídí signovanou sponu, která vyjde odhadem někde mezi 600-1000 Kč
addalbert Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 (upraveno) Edit. Duplicita Upraveno 14. července 2015 uživatelem addalbert
misoo Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Conquest, jasna vec. A nebal by som sa ani ciernych Hydroconquestov, hlavne ked mas oblek len raz za cas...
Strachy Odesláno 15. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2015 (upraveno) Pásek na míru - to se mi líbí. Mám teď dilema, co se týče toho automatu. Buď můžu mít teda tento automat bez chrona, nebo quartz za stejnou cenu ale s chrono. A ty se mi líbí moc. Chrono v automatu je už moc drahý. Upřednostili byste radši automaty bez chrona nebo quartz chrono? Obojí zhruba 900 doláčů. https://www.google.com/search?q=longines+conquest+automatic+black&biw=1536&bih=754&source=lnms&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAGoVChMI2bfjyqbcxgIVEpqICh2xsAMN&dpr=1.25#q=longines+conquest+automatic+black&tbm=shop&spd=1445646905675933790 https://www.google.com/search?q=longines+conquest+automatic+black&biw=1536&bih=754&source=lnms&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAGoVChMI2bfjyqbcxgIVEpqICh2xsAMN&dpr=1.25#tbm=shop&q=longines+conquest+black&spd=17816512140581990050 Upraveno 15. července 2015 uživatelem Strachy
habadej Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Podívej se na méně profláklou, ale skvělou značku Mido.
misoo Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Za mna urcite automaty bez chrona...
Kluk jako buk Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Na budíky kašli, nevyužiješ to a časem tě stejně přejdou. Navíc automaty jsou mnohem víc, pokud chceš, aby ti hodinky občas pochválil i někdo, kdo se v nich trochu vyzná.
Fajkus Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Stejně si nakonec pořídíš dvoje. Jedny k obleku a druhé volnočasovky. To už tak chodí. Ale jak už bylo napsáno, s tímto balíkem bych vynechal Tissot a mrkl na Hamilton a další uvedené.
hanes123 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 za mňa taktiež automaty, ak ťa hodinky zaujímajú, neskôr pri nich aj tak skončíš . ako už bolo spomenuté, pozri aj iné značky, pekné spoločenské hodinky robí aj Oris, napr:http://www.jomashop.com/oris-artix-men-watch-733-7642-4054ls.htmlhttp://www.jomashop.com/oris-watch-01-733-7670-4051-07-5-21-70fc.htmlhttp://www.jomashop.com/oris-watch-01-733-7578-4331-07-5-18-10.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se