Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Urcite bez chrona.

Odesláno (upraveno)

prvé hodinky s tak príjemným rozpočtom?  :)

tak jednoznačne automaty bez chrona než chrono quartz.

prvé lepšie som kupoval chrona a oželel som automat. a po čase človek zistí, že to chrono až tak nemusí. teraz ako druhé s podobným rozpočtom tvojmu kupujem jednoznačne automaty bez chrona.

chrono je fešná ozdoba a z niektorých modelov robí legendy.

ak má človek viacero hodín, tak nejaký chronograf by medzi nimi mal byť.

Napr. jeden z mojich snov:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem slice
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Také bych raději automaty a bez chrona. Mimochodem ten Jazzmaster nevypadá vůbec zle, ale raději bych šel do Longines Consquest.

Odesláno

Osobně mám taky raději Longines, ale Tissot bych úplně nezavrhoval. Proč si uzavřít výběr o jednu zajímavou značku. Tradici mají už přece jen od 1853. Moje první automaty jsou Tissot a občas je pořád nosím. Rozhodně neuvažuju(zatím), že bych se jich zbavil. Kde jinde sehnat 80hodinový nátah než Tissot Powermatic za rozumnou cenu?

Zajímavá diskuze k Tissot je tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15466-tissot-dojmy-a-n%C3%A1zory/?hl=%20odpor%20%20tissotu

Nebo Bulova. Zajímavé hodinky s českými kořeny. A letěly do vesmíru :-)

Certina se stejným strojkem jako Tissot powermatic.

Bude to ještě fuška. Do konce září to není moc času :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

sice to je úplně mimo tvých požadavků, ale kdybych si měl vybrat jedny jediné hodinky na všechno, tak bych bral tyhle

příjemná velikost, baterka na 5 let, odchylka +1s/měsíc, šroubovací korunka s WR200m, krásná luminiscence, špičkové zpracování, modrý ciferník, letní/zimní čas seřídíš bez zastavení, co víc si přát...

Odesláno

@pebe: velmi dobre mienena rada ale v zlom stadiu chronobundusu, prisla prilis skoro.

Za mna tie Jazzmastery su cistotou designu uplne inde nez spominane Longines.

Odesláno

Díky za přivítání :) Do ČR se vracím až na konci září, takže na učení a hledání času dost. Koukal jsem na nějaký US fora, ale Amíci jsou takoví jiní. Většina jich ti řekne, ať si koupíš to, co se ti líbí, ikdyby to byly třeba Hello Kitty hodinky a na ostatní kašlat. Ty webovky o hodinkách jsou super ale.

Díky za názor na ty Tissotky. Budu koukat teda spíš po těch ostatních. Hamilton budou určitě v kurzu, ale přece jen bych asi rád to Švýcarsko (jsem asi dost mainstreamovej a hodně ovlivněn marketingem). Tyhle Longines patří mezi jejich nejlevnější automaty. Maj i hezčí, ale už mimo můj budget.

Ideální bych chtěl najít takové, které půjdou jak k obleku, tak k džínám. Pokud máte návrhy nějaké, budu rád. Tak nějak jsem vypozoroval, že pokud to někdo chce brát vážně, tak automaty. Takže automaty. Určitě černý kožený řemínek. A když už do toho dávám tolik peněz, tak ať udělám trochu dojem taky tam, kde tomu bude někdo rozumět.

Bude to dlouhá cesta, ale už se těšim na její konec :)

Pro doplneni, Hamilton se od roku 2003 vyrabi ve Svycarsku.

Pokud pomuze muj nazor, jsemtake novacek, po delsim rozmysleni jsem koupil Hamiltony jako prvni hodinky a jsem zatim moc spokojeny

Odesláno

Pokud máš rozpočet na automaty Longines Conquest, tak do nich jdi. Jsou to univerzály s vodotěsností do 300m.  Pokud máš rozpočet na Quartz Longines Conquest, tak přišetři, nebo kup něco levnějšího v automatu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Vsechny rady jsem si precetl a diky za ne. Hamiltony budou moje druha volba (hnede k modremu obleku).

Dle vasich rad jsem tedy skoncil u Longines Conquest. Z fotografii jsem je cekal o malinko vetsi, ale po par minutach jsem si je uz zamiloval. Cena 885$. Mozna si i dokonce rozmyslim ten kozeny reminek, protoze ten kovovy se mi libi vic, nez jsem cekal.

Super forum, super lidi. Diky. Budu zpet za par mesicu az si budu vybirat Hamiltony (pravdepodobne).

Odesláno

Strachy: gratulace k Longines, dobra volba. Jinak imho dale bych byt Tebou juknul na zastupce Japonska, nebo Nemecka;).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...