Jeremy Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 siroka luneta-za me fejki proporce subčíselníků.. dneska mám náhodou podobný na ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Hlavně máš lesklou lunetu, on ji měl matnou . A prostě to nevypadalo, jako originál. Ale je možný, že se pletu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Fake. Nejjednodušší poznávací znak u Dayton je, že faky obvykle mají ty miniciferníky zarovnané přesně na ose 9-3. Originál je na ose nemá, jsou viditelně vyosené. Sent from my iPhone using TapatalkAha, to jsem nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Byl to 100% fiik.. Takovy husty daytony jsem jeste nevidel.. Spis videl, na trznicich.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Fake. Nejjednodušší poznávací znak u Dayton je, že faky obvykle mají ty miniciferníky zarovnané přesně na ose 9-3. Originál je na ose nemá, jsou viditelně vyosené. Sent from my iPhone using TapatalkTak to bohuzel neplati, protoze stare daytony s Elprimerem maji taky dialy v ose a novy rolex kalibr uz je vyosen nahoru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Vlevo stare 16520, vpravo nove 116520.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Vždyť jste říkali, že RLX nic nemění a dyzajnéři spí, teď jsem z toho jelen. Že by přeci jenom nějaká inovace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 (upraveno) Fake. Nejjednodušší poznávací znak u Dayton je, že faky obvykle mají ty miniciferníky zarovnané přesně na ose 9-3. Originál je na ose nemá, jsou viditelně vyosené. Sent from my iPhone using TapatalkTo je mi novinka EDIT: Kulix byl rychlejsi Upraveno 21. července 2015 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Vod toho to je hodinkový fórum, aby ses dovídal nový věci, ignorante. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 (upraveno) Vždyť jste říkali, že RLX nic nemění a dyzajnéři spí, teď jsem z toho jelen. Že by přeci jenom nějaká inovace? Zenith Daytona - dyzajn podmíněn konstrukci strojkuRolex Daytona - konstrukce strojku podmíněna dyzajnu EDIT: nemůžu přijít na to, jestli ta ženská na registru vozidel, hned naproti dveřím od informací, má fejkový kozy Upraveno 21. července 2015 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 dej foto my ti ju rozeberem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 dlubix: a jméno znáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Tahle neni z registru,ale docela by mne zajimal nazor zdejsich odborniku.Jestli je to fejk,maznete to :-) https://www.dropbox.com/s/0235jdk3zfxea76/tumblr_nqttchWASf1u92ukko1_1280.jpg?dl=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Tahle neni z registru,ale docela by mne zajimal nazor zdejsich odborniku.Jestli je to fejk,maznete to :-) https://www.dropbox.com/s/0235jdk3zfxea76/tumblr_nqttchWASf1u92ukko1_1280.jpg?dl=0))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Jako dobrý, ale jsme ještě ve vlákně vo hodinkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Jen jsem to chtel odlehcit.rikam klidne to maznete.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 dlubix: a jméno znáš? Znam, mam ho sem napsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Jako dobrý, ale jsme ještě ve vlákně vo hodinkách? Když si to přečtu celý od začátku, tak si tim nejsem jistej. Myslim, že ty kozy jsou jen malý OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Když si to přečtu celý od začátku, tak si tim nejsem jistej. Myslim, že ty kozy jsou jen malý OT To mě pak samozřejmě napadlo. Celý tohle vlákno je tak do Ostatní diskuze (a to kdoví jestli ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Jako dobrý, ale jsme ještě ve vlákně vo hodinkách?co tam po rolexe, tak co tie kozy?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se