McStinger Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 co tam po rolexe, tak co tie kozy?! Podľa miestnej teórie by mali byť pravé. Nemá subcifre v ose. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 ..a konstrukce je podminena dizajnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Můj tip je 40 stran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 (upraveno) ..a konstrukce je podminena dizajnu To už neviem, to si potvrď u dlubixa . Na mňa je to moc sofistikované. Upraveno 21. července 2015 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Můj tip je 40 stranskoro jako u důlkové koroze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Rolex nema koniecje to ako Chuck Norris!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 skoro jako u důlkové koroze A aby řeč nestála... pánové proč Rolex, proč ne radši Damasko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 A aby řeč nestála... pánové proč Rolex, proč ne radši Damasko?hm, ked ja stale este neviem, ze kto je ten Damasko?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 hm, ked ja stale este neviem, ze kto je ten Damasko?!Neznáš herr Kundrata? Si koleduješ o exemplární vyloučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 hm, ked ja stale este neviem, ze kto je ten Damasko?! Je uplne v poriadku ze to nevies.Damasko je mala nemecka hodinarska manufaktura s aktualnou rocnou produkciou okolo 2000ks.Vyrabaju vylucne mechanicke hodinky s dorazom na funkcnost.Tvrdene puzdra vlastnej vyroby su len cast ich vlastnych inovacii. Strohy dizajn vacsiny modelov nepritahuje ziadnu pozornost okolia.Pred cca 5 rokmi uviedli do produkcie aj vyrobu vlastneho inhouse kalibru. Na forach medzi nadsenymi majitelmi nechtiac parkrat mozno prilis vyzdvihovane, co bolo zdrojom nejedneho skaredeho flejmu. Prave si svedkom pokusu o zalozenie dalsieho z nich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Je uplne v poriadku ze to nevies.Damasko je mala nemecka hodinarska manufaktura s aktualnou rocnou produkciou okolo 2000ks.Vyrabaju vylucne mechanicke hodinky s dorazom na funkcnost.Tvrdene puzdra vlastnej vyroby su len cast ich vlastnych inovacii. Strohy dizajn vacsiny modelov nepritahuje ziadnu pozornost okolia.Pred cca 5 rokmi uviedli do produkcie aj vyrobu vlastneho inhouse kalibru. Na forach medzi nadsenymi majitelmi nechtiac parkrat mozno prilis vyzdvihovane, co bolo zdrojom nejedneho skaredeho flejmu. Prave si svedkom pokusu o zalozenie dalsieho z nich...Smysl pro humor Ti nechybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 A aby řeč nestála... pánové proč Rolex, proč ne radši Damasko? Preco G-cko od AMG, preco radsej nie Land Rover Defender? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Preco G-cko od AMG, preco radsej nie Land Rover Defender?Není to pokus o škaredý flejm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Není to pokus o škaredý flejm?To snad ne , ale dilema to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 (upraveno) Není to pokus o škaredý flejm? len pokus pretransformovat tvoju otazku do inej oblasti, asi sa mi to moc nepodarilo ale vazne, chodim si sem citat o Rolexe, lebo hoci hodinky od nich nevlastnim, niektore ich modely a celkovo znacka ma dost oslovuju.a uz druhykrat sem provokativne pleties Damasko. Preco to robis? Upraveno 21. července 2015 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 len pokus pretransformovat tvoju otazku do inej oblasti, asi sa mi to moc nepodarilo ale vazne, chodim si sem citat o Rolexe, lebo hoci hodinky od nich nevlastnim, niektore ich modely a celkovo znacka ma dost oslovuju.a uz druhykrat sem provokativne pleties Damasko. Preco to robis?A tak já se omlouvám za ty nemístné žerty. Rolex i Damasko mne velmi oslovují a jak vidím zajímavé vlákno, tak se snažím cucat nové informace jako houba. A právě mne zajímá fundovaný názor lidí, jako jsi např. Ty, kteří umí docenit kvality minoritních značek jako právě zmíněné Damasko. Takže teď již bez nemístných vtípků. Jako člověk mající přehled o Damasko hodinkách, bráno z nejrůznějších úhlů problematiky, co myslíš... jsou lepší Rolex nebo Damasko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 a uz druhykrat sem provokativne pleties Damasko. Preco to robis? Prichodí mi na rozum jedna paralela. Neviem, či si pamätáš. Kedysi si slovenskí "humoristi" mysleli, že ak v každej druhej vete povedia "Mečiar", všetci sa umlátia od smiechu (asi to na pár jedincov fungovalo). Tu na fóre je pár členov, ktorí sa domnievajú, že ak v každom vlákne napíšu "Damasko", všetci sa tu umlátia od smiechu (asi to na pár jedincov funguje). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 A tak já se omlouvám za ty nemístné žerty. Rolex i Damasko mne velmi oslovují a jak vidím zajímavé vlákno, tak se snažím cucat nové informace jako houba. A právě mne zajímá fundovaný názor lidí, jako jsi např. Ty, kteří umí docenit kvality minoritních značek jako právě zmíněné Damasko. Takže teď již bez nemístných vtípků. Jako člověk mající přehled o Damasko hodinkách, bráno z nejrůznějších úhlů problematiky, co myslíš... jsou lepší Rolex nebo Damasko?No tvl. konečně něco. To by chtělo samostatný vlákno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 A tak já se omlouvám za ty nemístné žerty. Rolex i Damasko mne velmi oslovují a jak vidím zajímavé vlákno, tak se snažím cucat nové informace jako houba. A právě mne zajímá fundovaný názor lidí, jako jsi např. Ty, kteří umí docenit kvality minoritních značek jako právě zmíněné Damasko. Takže teď již bez nemístných vtípků. Jako člověk mající přehled o Damasko hodinkách, bráno z nejrůznějších úhlů problematiky, co myslíš... jsou lepší Rolex nebo Damasko? Stale neviem z akeho dovodu si tu spomenul Damasko. Citim tu znacny zavan ironie.Na zaverom polozenu otazku ma obratom napadla ako odpoved jedna z mojich oblubenych replik Samuela L. Jacksona Johnovi Travoltovi alias Vincentovi Vegovi vo filme Pulp Fiction - "... neni to ani na stejnym hristi, je to uplne jinej sport..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Prichodí mi na rozum jedna paralela. Neviem, či si pamätáš. Kedysi si slovenskí "humoristi" mysleli, že ak v každej druhej vete povedia "Mečiar", všetci sa umlátia od smiechu (asi to na pár jedincov fungovalo). Tu na fóre je pár členov, ktorí sa domnievajú, že ak v každom vlákne napíšu "Damasko", všetci sa tu umlátia od smiechu (asi to na pár jedincov funguje). jj, pametam veru pametam... pan Markovic bol na to expert najsamvacsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se