Cyber Odesláno 10. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2006 to: Popshop, kupuju všechno, v hotovosti, napiš cenu a kam mam přijet. Co nebudu chtít pro sebe nabídnu dál. Přednostně Ondrajovi, potom i dalším. Za cenu nákupu. Nejsem obchodník, ale sběratel.
saboter Odesláno 10. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2006 Cyber napsal: to: Popshop, kupuju všechno, v hotovosti, napiš cenu a kam mam přijet. Co nebudu chtít pro sebe nabídnu dál. Přednostně Ondrajovi, potom i dalším. Za cenu nákupu. Nejsem obchodník, ale sběratel. To je slovo chlapa.
viking Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 hmm... takže asi ostrouhám :/. chlapi kdyby jste někdo měl sporty I gen na prodej...
Ondraj Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Je vidět, jak je vše relativní. Většina z nás tu byla ráda za každé lepší Primky a teď se tu náhodou objeví nějaký "Popshop" a vypadá to, že co je pro nás poklad, je pro něj vlastně haraburdí. Zajímalo by mne, kolik takových "Popshopů" v bývalém Českoslovesku je.
georg Odesláno 11. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Snad to byla jen taková bouřka, která přejde a my zase budeme nadšení z toho, že někde seženeme Primky za pade!
Wachn Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Tak to je mazec Taky se hlásím jako zájemce o přebytečné Sporty I a II případně jiné hezké :D
Rattler Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Kdyby těch sportů bylo víc tak bych si s dovolením taky jedny vzal
jirka2 Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Já se také co nejponíženěji hlásím o ty Prim sport I s bílou lunetou a ty Diplomatky drhé zleva. Ale stejně jsem chlapi směšní, Cyber je prostě kanón.
cigi Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Páni, cyber, ty jsi fakt kanón, taky se hlásím do fronty. Popshope, gratuluju ke sbírce, je fakt parádní. Dej sem taky víc fotek těch neprimek, jsou opravdu zajímavější. Jenže sbírat primky je tak čistá radost a prča, právě proto, že nemají žádnou hodnotu, snad jen nostalgii!
Ondraj Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 2 Cyber: Velmi rytířské jednání, moc si toho vážím.
odklizec Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Panove, obavam se, ze vase prosby a narky nebudou vyslyseny. Jak mne uz vcera popshop informoval, ma na celou sbirku kupce, takze nejspis vsichni utreme a brzo se tu a tam v ruznych aukcich objevi NOS primky za nekrestanske penize. Takze klid, dychejte zhluboka a kontrolujte si tep. V "horsim" pripade to vsechno koupi PRIM do muzea a tim padem utreme dvojnasob
Ondraj Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 To jak to dopadne holt moc neovlivníme.
31682 Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Nebrečte a buďte rádi. Snad někteří prozřeli a uvědomí si, že primek je ještě spousta a nemá smysl za tyto bezcenné hodinky platit horentní sumy. Přeci jste četli za kolik měl popshop nabídku od překupníka Bohužel, mám smůlu a jaksi se mi tento příspěvek už nedaří nalézt
Ondraj Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Tak tak, 150-200 Kč. Sbírku Poshopa neberu vážně, stejně z ní nikdo neuvidíme ani kus.
omni Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Ja som ju dnes videl, dokonca nieco kupil... Je to realita. Take mnozstvo Primiek asi nemaju ani v Eltone. To pozitivne vidim v tom, ze zas zacne realita ohladne cien. Bolo ich vyrobenych dostatok pre vsetkych postihnutych chorobou "Prim"... To popshop: Este raz vdaka
saboter Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 omni napsal: Ja som ju dnes videl, dokonca nieco kupil... Je to realita. Take mnozstvo Primiek asi nemaju ani v Eltone. To pozitivne vidim v tom, ze zas zacne realita ohladne cien. Bolo ich vyrobenych dostatok pre vsetkych postihnutych chorobou "Prim"... To popshop: Este raz vdaka Ešte raz a pomaly ... s popshopom je možné sa stretnúť niekde okolo Nitry ? Alebo, kde si ho vymákol ? Tiež by som skočil na nákup ak by to bolo možné.
omni Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 2saboter: Bratislava, posli mu mail a dohodni stretnutie. Myslim, ze je ochotny a ma podobnu krvnu skupinu
Wachn Odesláno 12. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2006 Cyber: Ty jsi to všechno koupil, že jo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se