Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to: Popshop, kupuju všechno, v hotovosti, napiš cenu a kam mam přijet. Co nebudu chtít pro sebe nabídnu dál. Přednostně Ondrajovi, potom i dalším. Za cenu nákupu. Nejsem obchodník, ale sběratel.

• Odpovědi 100
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Cyber napsal:
to: Popshop, kupuju všechno, v hotovosti, napiš cenu a kam mam přijet. Co nebudu chtít pro sebe nabídnu dál. Přednostně Ondrajovi, potom i dalším. Za cenu nákupu. Nejsem obchodník, ale sběratel.

To je slovo chlapa.

Odesláno

Je vidět, jak je vše relativní. Většina z nás tu byla ráda za každé lepší Primky a teď se tu náhodou objeví nějaký "Popshop" a vypadá to, že co je pro nás poklad, je pro něj vlastně haraburdí. Zajímalo by mne, kolik takových "Popshopů" v bývalém Českoslovesku je.

Odesláno

Páni, cyber, ty jsi fakt kanón, taky se hlásím do fronty.

Popshope, gratuluju ke sbírce, je fakt parádní. Dej sem taky víc fotek těch neprimek, jsou opravdu zajímavější. Jenže sbírat primky je tak čistá radost a prča, právě proto, že nemají žádnou hodnotu, snad jen nostalgii!

Odesláno

Panove, obavam se, ze vase prosby a narky nebudou vyslyseny. Jak mne uz vcera popshop informoval, ma na celou sbirku kupce, takze nejspis vsichni utreme a brzo se tu a tam v ruznych aukcich objevi NOS primky za nekrestanske penize. Takze klid, dychejte zhluboka a kontrolujte si tep. V "horsim" pripade to vsechno koupi PRIM do muzea a tim padem utreme dvojnasob :)

Odesláno

Nebrečte a buďte rádi. Snad někteří prozřeli a uvědomí si, že primek je ještě spousta a nemá smysl za tyto bezcenné hodinky platit horentní sumy. Přeci jste četli za kolik měl popshop nabídku od překupníka :) Bohužel, mám smůlu a jaksi se mi tento příspěvek už nedaří nalézt ;)

Odesláno

Tak tak, 150-200 Kč. Sbírku Poshopa neberu vážně, stejně z ní nikdo neuvidíme ani kus.

Odesláno

Ja som ju dnes videl, dokonca nieco kupil...

Je to realita. Take mnozstvo Primiek asi nemaju ani v Eltone.

To pozitivne vidim v tom, ze zas zacne realita ohladne cien. Bolo ich vyrobenych dostatok pre vsetkych postihnutych chorobou "Prim"... :)

To popshop: Este raz vdaka :)

Odesláno
  omni napsal:
Ja som ju dnes videl, dokonca nieco kupil...

Je to realita. Take mnozstvo Primiek asi nemaju ani v Eltone.

To pozitivne vidim v tom, ze zas zacne realita ohladne cien. Bolo ich vyrobenych dostatok pre vsetkych postihnutych chorobou "Prim"... :)

To popshop: Este raz vdaka :)

Ešte raz a pomaly :) ... s popshopom je možné sa stretnúť niekde okolo Nitry ? Alebo, kde si ho vymákol ? Tiež by som skočil na nákup ak by to bolo možné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...