Irma Bunt Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Těším se, až tu někdo předvede BB36.
ensi Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Těším se, až tu někdo předvede BB36.A až je následně dá do prodejní sekce.
petr_cha Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 ClassicKonečně taky trochu něco jineho :-)
cortes1990 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Tons of cans Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Richard Eš Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Konečně taky trochu něco jineho :-)Ďakujem, preto som ich kúpil
mAra_ Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Dnešní pracovní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vítek75 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Dnešní pracovní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 pekne si to davate, panove, jen co je pravda
ABCDE Odesláno 1. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2017 nemáte někdo navíc originální překlápěcí sponu ke koženému řemenu?
bohush Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Struktura cifru a detaily růže, moc pěkné. Bohužel fotka není moje, objeveno na polském fóru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin_S Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Včéra jsem si pořídil Tudor Heritage BBB...hodně velká paráda Sent from my iPhone using Tapatalk
petr_cha Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 To jsou ty z prodejní sekce, vid :-)... Tak at ti dlouho vydrzi a moc se ti nestyska po datumu ;-)
Martin_S Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 To jsou ty z prodejní sekce, vid :-)... Tak at ti dlouho vydrzi a moc se ti nestyska po datumu ;-) Díky...snad vydržejí dlouho...jo jo jsou to ty z prodejní sekce, po datumu se mi trochu stýská...ale nic co by se nedalo vydržet, navíc s datumem mám jiný hodinky
James24 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Jsou prostě super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michal Petrán Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Ty Heritage jsou skvostný !!!!! gratuluju
Martin_S Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 BBB Sent from my iPhone using Tapatalk
James24 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Líběj se mi čím dál víc . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jenik77 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 jedna vcerejsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Max David Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Líběj se mi čím dál víc .Moc pěkný. Jednoduchost a elegance v Tudor kabátě :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se