Přejít na obsah

Jaké Tudory máte právě na ruce?

ABCDE

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 8. 11. 2024 v 16:45, korbos napsal:

Po delším čekání konečne dorazil tah z US.

IMG_4184.thumb.jpeg.26ba8981318b05e5fe22d54fe71591c7.jpeg

Jak seš s ním spokojenej? Taky sem ho zvažoval, ale nejak furt nevím, jeslti se mi to líbí nebo ne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 hodinami, Moty napsal:

Jak seš s ním spokojenej? Taky sem ho zvažoval, ale nejak furt nevím, jeslti se mi to líbí nebo ne

Mám jej krátce, nicméně zatím spokojenost. Mám verzi, na kterou se montuje origo Tudor spona a díky tomu je potřeba si ohlídat obvod/tvar zápěstí - hodinky mám vždy na 6.hodině hodně zkrácené a jsem doslova na posledním dílku tahu, který bylo možné ještě odebrat. Jejich US spona mi připadá kratší, než origo Tudor, což by tomu možná pomohlo.
Jinak tah je velmi pohodlný a připadá mi pohodlnější, než původní od Tudor. Hrany článků tahu mi připadají méně hladké a více se mi zachytávají do rukávu košile. Není to nic nesnesitelného, ale rozhodně jsem si toho všiml.
Vzhledově mi připadají hodinky s tímto tahem takové více společenské a méně jako tooly. Což mně rozhodně nevadí, jelikož často nosím košili a sako.

Bral jsem od nich i půl díl na origo Tudor tah a ten mi také velmi pomohl s nositelností origo tahu.

Klidně napiš, co by tě ještě zajímalo.

Upraveno uživatelem korbos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...