Pozorovatel Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince před 3 minutami, cecil napsal: @cecil Steely jsou super...moje první Tudory (pak sem je teda poslal dál...) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince před 27 minutami, botswan napsal: @cecil Steely jsou super...moje první Tudory (pak sem je teda poslal dál...) Jj Steely jsou taková puristická linie a hlavně první BB s datumem. Údajně se jich nevyrobilo tolik jako klasických BB. Každopádně mám tenhle comando styl rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno pondělí v 19:32 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:32 Dnes dorazil Crafter Blue,zaplaceno clo (moje blbost) a je paradni.Zitra so je asi vezmu poprve na ruku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno úterý v 09:03 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:03 Poprvé na něčem jiným než na náramku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno úterý v 13:23 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 13:23 G M TSent from my iPhone using Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PickyR Odesláno úterý v 14:04 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:04 před 40 minutami, Jiřina napsal: G M T Sent from my iPhone using Tapatalk Nádhera, z mě nejhezčí GMT hodinky vůbec. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno úterý v 14:37 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:37 před 32 minutami, PickyR napsal: Nádhera, z mě nejhezčí GMT hodinky vůbec. Námitka! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno úterý v 14:48 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:48 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno čtvrtek v 11:51 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:51 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno čtvrtek v 12:18 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:18 taky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno čtvrtek v 13:43 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:43 Před hodinou, Povidláček napsal: taky @Povidláček pěkný hodinky... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se