Moty Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června V 27. 5. 2025 v 15:56, Maxel napsal: Okno do minulosti. Vyskočila na mě 10 let stará vzpomínka. Kuadrát, jsou to peckovní kukačky a budu je muset zase schrastit. Kdyby někdo měl… Tvl. To to letí a hlavně mi nevolej, že si je koupíme zase spolu
M@ker Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Dnes som to prehodil na letny remen, tak dostanu este sancu 1
Klobatoro Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 4 hodinami, M@ker napsal: Dnes som to prehodil na letny remen, tak dostanu este sancu Proc je kazdy prodava?
M@ker Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Proc je kazdy prodava? Skúsil som ich lebo sa mi páčil Exp2Look ale za mna ta kvalita ocele nie je Rolex Vedľa Rolex Exp1 a Sub nemajú moc šancu .. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 1
alesvagner Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 9 hodinami, Klobatoro napsal: Proc je kazdy prodava? Mě odradila velikost, jinak jsou skvělý.
kork74 Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Od dne kdy jsem si je přinesl domů jsem je skoro nesundal z ruky. Dokonale zpracování, skvělá microregulace na sponě a díky titanu o nich na ruce ani nevím. 1
Jemi Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června V 18. 6. 2025 v 21:04, Klobatoro napsal: Proc je kazdy prodava? Neprodám, ani náhodou parádní a pohodlné hodinky 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se