Toblin Odesláno 29. září 2025 Nahlásit Odesláno 29. září 2025 Nenápadný Rangery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
nickolas Odesláno 29. září 2025 Nahlásit Odesláno 29. září 2025 Já s těma Rangerama nevim. Jednou se mi líbí, pak za ne. Ale tady vypadají dost dobře 1
Návštěvník STRKKT Odesláno 29. září 2025 Nahlásit Odesláno 29. září 2025 Ony jsou takové svoje, jako taková holka od vedle. Žádná krása na první dobrou, ale robustní, přehledné, jednoduché. Nejsou tak hezké jako AT, nejsou tak populární jako Expy, ale jsou taky za jinou cenu. Za mě ideální hodinky na trek, na výlet do Santiaga de Compostela nebo kamkoliv jinam. Možná i do Londýna. Já o těch svých s oblibou říkám, že jsou to pracovní hodinky z Lidla, což v podstatě jsou (pracovní). Od lidí kolem slyším, že jsou pěkné a dobře čitelné.
Campino Odesláno 29. září 2025 Nahlásit Odesláno 29. září 2025 Mne na nich vadí jedine font číslic. Keby mali len hodinové značky, príp. max. 12, boli by super..jednoduché, poctivé tooly
Toblin Odesláno 29. září 2025 Nahlásit Odesláno 29. září 2025 Font je jak z mateřský školky. A dal bych přednost bílé barvě indexů. Holt si drží styl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
fugass Odesláno 30. září 2025 Nahlásit Odesláno 30. září 2025 Přidám špetku modré Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
paya01 Odesláno 1. října 2025 Nahlásit Odesláno 1. října 2025 Jo, modrá je dobrá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
paya01 Odesláno 2. října 2025 Nahlásit Odesláno 2. října 2025 ...a Pepsi taky cool... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
alesvagner Odesláno 3. října 2025 Nahlásit Odesláno 3. října 2025 Stále nadšení... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
alesvagner Odesláno 3. října 2025 Nahlásit Odesláno 3. října 2025 Tak ještě jednu a spát... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jamikadze Odesláno 5. října 2025 Nahlásit Odesláno 5. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Huty92 Odesláno 6. října 2025 Nahlásit Odesláno 6. října 2025 Po delsi dobe zdravim priznivce Tudoru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
PickyR Odesláno 8. října 2025 Nahlásit Odesláno 8. října 2025 Stále BB️ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Návštěvník STRKKT Odesláno 8. října 2025 Nahlásit Odesláno 8. října 2025 (upraveno) Odpolední siesta v jižní provincii. Vrcholem návštěvy nejmenovaného výrobce bylo sdělení, že některé údaje v popisu technologie si poněkud přikrášlili, protože to na papíře vypadá dobře. Ne, že by přímo lhali, ale lehce zavádějící to je. A to se mi mladí kolegové diví, že specifikace výrobce řadím do stejné škatulky, jako politickou propagandu a co si neověřím, tomu nevěřím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. října 2025 uživatelem STRKKT
Vortex-Tempus Odesláno 9. října 2025 Nahlásit Odesláno 9. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Filip eM Odesláno 9. října 2025 Nahlásit Odesláno 9. října 2025 Dnes jsem si měnil hodinky jen 4x... Buřgundy na procházku se psem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
benzvi Odesláno 11. října 2025 Nahlásit Odesláno 11. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník STRKKT Odesláno 13. října 2025 Nahlásit Odesláno 13. října 2025 Chtěl jsem canvas a mám canvas. Zatím trochu smíšené pocity, líbí se mi to víc, než NATO, ale možná to vymyslím ještě úplně jinak. Zatím u Rangerů trochu tápu, na co je dát. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 17. října 2025 Nahlásit Odesláno 17. října 2025 Už sou se mnou od 2019 a furt sou jediný, jak je lehké být OWG Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se