Irma Bunt Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Těším se, až tu někdo předvede BB36. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Těším se, až tu někdo předvede BB36.A až je následně dá do prodejní sekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 ClassicKonečně taky trochu něco jineho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Tons of cans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Konečně taky trochu něco jineho :-)Ďakujem, preto som ich kúpil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Dnešní pracovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Dnešní pracovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 pekne si to davate, panove, jen co je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 1. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 nemáte někdo navíc originální překlápěcí sponu ke koženému řemenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Struktura cifru a detaily růže, moc pěkné. Bohužel fotka není moje, objeveno na polském fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Včéra jsem si pořídil Tudor Heritage BBB...hodně velká paráda Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 To jsou ty z prodejní sekce, vid :-)... Tak at ti dlouho vydrzi a moc se ti nestyska po datumu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 To jsou ty z prodejní sekce, vid :-)... Tak at ti dlouho vydrzi a moc se ti nestyska po datumu ;-) Díky...snad vydržejí dlouho...jo jo jsou to ty z prodejní sekce, po datumu se mi trochu stýská...ale nic co by se nedalo vydržet, navíc s datumem mám jiný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Jsou prostě super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petrán Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Ty Heritage jsou skvostný !!!!! gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 BBB Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Líběj se mi čím dál víc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Dyt sou taky parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 jedna vcerejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Líběj se mi čím dál víc .Moc pěkný. Jednoduchost a elegance v Tudor kabátě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se