Přejít na obsah

Jaké Tudory máte právě na ruce?

ABCDE

Doporučené příspěvky

před 22 hodinami, junior300 napsal:

@Johanes dik moc. Fotim 15 rocnou entry-level zrkadlovkou, co sa nam povaluje v kancli. Canon EOS 1000D s kitovym sklom EF-S 18-55mm f/3,5-5,6. Dnes uz hracka, ale na moje fotograficke “umenie” staci.

Já si říkal, že to asi nebude mobil. Taky mám doma ve skříni někde asi 12 let Nikona zrcadlovku tak ho asi opráším ať i ty moje fotky mají trochu úroveň😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 15 hodinami, Vladar91 napsal:

Bude to hit, nicméně modré s oranž GMT ručkou by byly lepší :D

Tlouštka hodně podobná s GMT PRO. 

Já myslel že oproti BB Pro by měli být nižší...to mi na nich dost vadilo, ta proporcionalita mi nesedla na mojí ruku 🙂

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, shewcza napsal:

Vypadají famózně, těším se až si je někde osahám.

@botswan nechápu, že za ty prachy tam ty tvoje chrona pořád leží. Už několikrát jsem měl velmi silné cukání Ti napsat:lol2:

@shewcza klidně napiš, cukání má víc lidí ale nikdo se zatim nerozhoupal 😄

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, botswan napsal:

Já myslel že oproti BB Pro by měli být nižší...to mi na nich dost vadilo, ta proporcionalita mi nesedla na mojí ruku 🙂

Jsou nižší, ale o míň než jsem čekal. Dýnko není tak vysoké takže sedí líp.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, botswan napsal:

před 18 minutami, Vladar91 napsal:

Jsou nižší, ale o míň než jsem čekal. Dýnko není tak vysoké takže sedí líp.

Měl jsem možnost je také vyzkoušet, v butiku v Ženevě hned po představení na WaW a mě se zdá ten rozdíl celkem zásadní... Pravda je, že úplně nizoučké (jako třeba BB54) rozhodně nejsou, ale pocitově mi na ruce přišly dost podobně jako klasické BB58. Hodně jsem se na to zaměřil, mám rád (rozumně) pohodlné, nízké hodinky... Mě nové BB58 GMT seděly na ruce pěkně, jako celek se mi líbí, ale nejsem si jistý s tím množstvím zlaté...

BB Pro jsem vedle neměl, ty jsem dříve zkoušel několikrát, fest se mi líbí, ale ta výška pouzdra a pocit na ruce (na tahu) je pro mě na "daily" hodinky bohužel no go... Fakt mě to ale mrzí - kéž by BB Pro předělali s pouzdrem z nových BB58 GMT, ale tomu nevěřím... 🙄

Každopádně to píšu jen jako svůj subjektivní názor, každý to může vnímat jinak...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...