Johanes Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Tu kytáru jsem koupil kvůli tobě.. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Dnes vetram jachtarske po lete sa uz na ne casto nedostava 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října V 13. 10. 2024 v 13:29, bacil.357 napsal: Prosim ta kolega co to je za remienok? Mam chrono verziu tychto hodiniek a celkom sa mi to paci na tom remienku. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 47 minutami, zdr napsal: Prosim ta kolega co to je za remienok? Mam chrono verziu tychto hodiniek a celkom sa mi to paci na tom remienku. Dakujem Erika jedny z nejlepších https://erikasoriginals.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 1 hodinou, zdr napsal: Prosim ta kolega co to je za remienok? Mam chrono verziu tychto hodiniek a celkom sa mi to paci na tom remienku. Dakujem Před hodinou, Johanes napsal: Erika jedny z nejlepších https://erikasoriginals.com/ Přesně tak. Je to strap od Eriky. Konkrétně Denim Indigo. Pokud by jsi ho kupoval, pozor na to, že musíš ještě vzít verzi pro Pelagos FXD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 11 minutami, bacil.357 napsal: Přesně tak. Je to strap od Eriky. Konkrétně Denim Indigo. Pokud by jsi ho kupoval, pozor na to, že musíš ještě vzít verzi pro Pelagos FXD. Dakujem za rady a link. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Dnes rano bola este tma tak som si zobral zalozne svetlo. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Těžká pracovní středa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Když je miluješ, není co řešit 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Se změnou času přichází období RANGERů. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno neděle v 14:04 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 14:04 Jedna podzimní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno neděle v 17:57 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:57 V 18. 10. 2024 v 15:15, junior300 napsal: Odkial je ten tah ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno neděle v 21:15 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 21:15 @ygys Forstner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno úterý v 16:13 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:13 Já dneska glamůry, vzal jsem je ukázat kamarádovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno středa v 14:23 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:23 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno středa v 14:37 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:37 V 14. 10. 2024 v 17:43, Johanes napsal: Tu kytáru jsem koupil kvůli tobě.. Ty bláho, chvíli jsem dumal, co je to za model A to je mám na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami Tak s dnes končí a v rámci rotace půjdou do krabičky. A ještě ke všemu mám blbě datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami @hightower jó, správný řemen dělá divy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se