moralles Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 (upraveno) z trochu jineho pohledu. po dlouhe dobe jsem vyndal stativ a fotak. jinak fotim uz prevazne na iPhone. hmmm tak super, nahraju fotku 6 MB nebo i 1,5 MB a stejne to stahne kvalitu na 232kB, takze to je nekoukatelny Upraveno 22. září 2020 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 (upraveno) smazano Upraveno 22. září 2020 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Tezko se da cekat, ze na forum dostanes fotku v plne kvalite. Exportuj ji na 1000px delsi strany a kompresi 80. Pak ji uz forum nebude dal upravovat a budes mit ten proces pod kontrolou. Nebo se da vyuzit lin na externi uloziste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 z trochu jineho pohledu. po dlouhe dobe jsem vyndal stativ a fotak. jinak fotim uz prevazne na iPhone. hmmm tak super, nahraju fotku 6 MB nebo i 1,5 MB a stejne to stahne kvalitu na 232kB, takze to je nekoukatelny A kde je zlaty rez? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Před hodinou, mengelis napsal: Paradni jsou, cekam jestli pro me prijdou tyhle modre, nebo cerno-zlate klasiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 17 minutami, Postal80 napsal: Paradni jsou, cekam jestli pro me prijdou tyhle modre, nebo cerno-zlate klasiky. Ty klasiky jsou krásné, ale přijde mi, že se rychleji okoukají a omrzí. To je jako oblek s výraznou kostkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 4 minutami, Gordon napsal: Ty klasiky jsou krásné, ale přijde mi, že se rychleji okoukají a omrzí. To je jako oblek s výraznou kostkou Jj souhlasim. Kdyz prijdou oboje tak si vyberu a vim, ze me to k modrym potahne vice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Mlčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 ja vim co mi reknes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 7 hodinami, Postal80 napsal: Jj souhlasim. Kdyz prijdou oboje tak si vyberu a vim, ze me to k modrym potahne vice.. Prosímtě, nad čím přemejšlíš? Koukni na KonTiki a musíš mít jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 "sem takhle jednomu poradil a on se ještě nevrátil" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 před 8 hodinami, Radik napsal: Prosímtě, nad čím přemejšlíš? Koukni na KonTiki a musíš mít jasno No ja vim, ze nase Eterny jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cayman Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 To je uplne nejhorsi kdyz tady na tom foru clovek zacne koukat na nejaky hodinlySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Ja jsem verny i dnes.. . Podeziram je, ze jsou to baterky. Co Tudor provedl s tou ETOu je neuveritelne. Na winderu je reguluji rychlosti otacek a jdou na sekundu. NEKECAM. Necele dva mesice po koupi od puvodniho nastaveni +16s. Delaly asi 0,3s / den. Snizil jsem otacky - zpomalily. Ted asi po dvou mesicich jsme na +2s oproti svet. casu. Jeste jsem je neserizoval - naposledy ty Peťo v obchode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cayman Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Patek jim slusi nejvic:)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Chroust Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Nový GMT. Velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Chroust Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Nový GMT. Skvělý hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cayman Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Moc hezky, škoda že je nedelaji kapku menšíSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se