jacob Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Poslední dobou nad nimi docela často přemýšlím, akorát si pořád říkám, že na 20.5cm ruku jsou malé :-(. Dnes asi odložím Panerai, tak týden ponosím PS II a pak znovu zkusím ty Suby. Třeba o něco povyrostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Děkuju.Přesnost je bezvadná - za 14 dnů nošení necelá -1 vteřina. Co víc si přát!Já ti to říkal! Jo a ty Ingy-fakt paráda, pořád se na ně nemůžu vynadívat! Díky a užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Poslední dobou nad nimi docela často přemýšlím, akorát si pořád říkám, že na 20.5cm ruku jsou malé :-(. Dnes asi odložím Panerai, tak týden ponosím PS II a pak znovu zkusím ty Suby. Třeba o něco povyrostou.Jak rika klasik: vsechno je relativni. Nevim tedy jak vypadaji Suby na takhle velke ruce, ale muzu rict, ze na Inzenyry i Panerai byl hezky pohled, ale ted si uzivam to, ze krome pri pohledu zhora vidim krome pouzdra i tah a napojeni na pouzdro. To co u velkych hodinek neuvidis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Já ti to říkal! Jo a ty Ingy-fakt paráda, pořád se na ně nemůžu vynadívat! Díky a užívej! Jj rikal jsi to a je to parada. Myslel jsem si, ze takovahle presnost je vyhrazena nejakym JLC nebo PP, takze jsem prijemne prekvapen. Jo a fakt me tesi ze mas moje hodinky zrovna Ty a ze Ti delaji takovou radost. To je pro me takovej bonus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Moc hezky napsáno. Gratuluji ke krásným hodinkám, ať slouží co nejdéle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasion Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 To bylo počteníčko, a ty fotky! Umí!! Ufff, to patří do luxury časopisu. Škoda, že nejsem chlap, líbí se mi ty hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 To bylo počteníčko, a ty fotky! Umí!! Ufff, to patří do luxury časopisu. Škoda, že nejsem chlap, líbí se mi ty hodiny.několikrát jsem viděl Suby na holkach a slušely jim. Dnes už je to unisex. Takže jestli se ti líbí neváhej. Cameron Diaz je taky nosí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Pánské hodinky jsou na ženách velmi sexy....a jak bylo řečeno rlx je unisex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Krásné počteníčko a ty fotky Jedním slovem,super Tož si jich pořádně užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Přátelé děkuji, užívám si je náramně.Pochvala od dámy na tomhle fóru s drtivou převahou testosteronu mě těší dvojnásob A víte, co je nejlepší, že dnes to jsou 4 týdny, co jsem je pořídil, a odchylka je za tuto dobu 4 vteřiny do plusu! Co víc si přát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 několikrát jsem viděl Suby na holkach a slušely jim. Dnes už je to unisex. Takže jestli se ti líbí neváhej. Cameron Diaz je taky nosí :-) Pánské hodinky jsou na ženách velmi sexy....a jak bylo řečeno rlx je unisex Taky si myslím, že to je v pohodě.Sharon Stone ve filmu Koule nebo třebaCharlize Theron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Charlize to obzvlášť sluší...a to má těžkou váhu subů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Přesně po jednom měsící odchylku +3 vteřiny.Kontrola i Twixtem. Kdybych s tím, už někomu lezl na nervy, tak si mě hoďte prosím do ingnorlistu, ale jsem tím příjemně překvapen. Popravdě řečeno jsem netušil, že je to u mechanik vůbec možné. Teď jen, jestli mám štěstí na daný kousek nebo je to náhoda nebo to takhle bude i nadále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Skvělý příběh, při jehož čtení jsem se výborně bavil, protože vím, že já bych se v dané chvíli cítil ještě daleko hůř. :-) Rolex jako značka mě zatím nechává ledově chladným a nezastírám, že je to i tou cenou, ale kdo ví, jak to bude za pár let. Gratuluji a přeji mimilióny a milióny spokojených sekund s RLX :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Taky si myslím, že to je v pohodě.nebo třebaCharlize Theron65512012bc20d84c3bf2cd746c371b21.jpgCharlize Theron má DeepSea, nebojí se toho ? a alespoň je vidět, že není velkých hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Skvělý příběh, při jehož čtení jsem se výborně bavil, protože vím, že já bych se v dané chvíli cítil ještě daleko hůř. :-) Rolex jako značka mě zatím nechává ledově chladným a nezastírám, že je to i tou cenou, ale kdo ví, jak to bude za pár let. Gratuluji a přeji mimilióny a milióny spokojených sekund s RLX :-)Děkuju.Vydrž, taky jsem to tak ještě před rokem měl. Myslím, že se tady najde nějaké moje prohlášení o tom, že si Rolády nikdy nekoupím.Ovšem určitý posun v představách o ideálních hodinkách, a zdejší i celosvětová Rolex masáž vykonaly své. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Charlize Theron má DeepSea, nebojí se toho ? a alespoň je vidět, že není velkých hodinek Snímek obrazovky 2015-08-24 v 17.36.04.pngCharlize-Theron-Rolex-Deepsea.jpg Díky za opravu. Teď už tedy vidím, že to kyklopa nemá, ale datum ano, takže to Suby nejsou, ale nikdy bych netipoval, že to jsou Deep Sea. Měl jsem je na ruce jen jednou, ale řekl bych že mají na tahu skoro čtvrt kila, stejně jako moje nedávné IWC Inženýry, takže na ženskou odvaha. Ale ona Charlize není žádný drobek, takže to k ní sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 charlize furiosa je uzasna zenska...te by sluselu uplne vsechno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Mám z nich pořád velkou radost. V podstatě je z ruky nesundám. Stejně tak v mojí oblíbené disciplíně "honění vteřin" si vedou výborně. Tohle je výsledek za poslední dva týdny a celkově od koupě před dvěma měsíci udělaly 2,5 vteřiny do plusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Jsou to jedny z nejdokonalejsich hodinek! A ta presnost je fenomenalni! Vubec jsem netusil, ze u automatu je to vubec mozne :-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se