Sborez Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Chystám se v pátek 18.9. odpoledne, večer máme sraz chronomagu v Jihlavě. Neuděláme ještě nějaký minisraz přímo v Brně na veletrhu? http://www.sewbrno.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 (upraveno) Já bych se přidal...Ale podmínka je vydržet až na Arpu. Upraveno 1. srpna 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Pokud mi do toho nic nevleze, tak se s kamaradem chystáme. Sraz je vždy možný, heslo "koza"?.....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Rovněž bych se zúčastnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Jelikož jsme hlavním partnerem a budeme vystavovat nějaký naše povozy, tak se v pátek určitě potkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 4. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Já bych se přidal...Ale podmínka je vydržet až na Arpu.Je v 17:00 to by jsme mohli stihnou i s přesunem do Jihlavy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 4. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Jelikož jsme hlavním partnerem a budeme vystavovat nějaký naše povozy, tak se v pátek určitě potkámeNapiš kde přesně se budeš nacházet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Je v 17:00 to by jsme mohli stihnou i s přesunem do Jihlavy :-)Já si to myslím také. Sjedeme jedním autem? Jedno můžeme nechat někde v Pelhřimově třeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 4. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Já si to myslím také. Sjedeme jedním autem? Jedno můžeme nechat někde v Pelhřimově třeba... Bohužel, pojedu ze sklípku u Mikulova někde, takže nepojedu přes Vysočinu, až pak se budu vracet :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Bohužel, pojedu ze sklípku u Mikulova někde, takže nepojedu přes Vysočinu, až pak se budu vracet :-(Tož tak nic, ogare. Užívaj vínečka, ale s Mírou. Snad nějakého znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 To ještě nevím kde se budu nacházet, každopádně někde u vystavených Audi se budu pohybovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 4. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 To ještě nevím kde se budu nacházet, každopádně někde u vystavených Audi se budu pohybovatJasný, to jsem nepochopil. Nepobral jsem slovo povozy a tak mi mozek nastrčil provozy. Audi určitě po cestě nemineme. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyP Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Ještě není definitivně potvrzeno jestli Arpa letos přijede.Program pro tenhle rok bude teprve doplněn.Připravuje ho pan Sirota a podle informací, které mám, by měl být hodně atraktivní.Bude se na co těšit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Ještě není definitivně potvrzeno jestli Arpa letos přijede.Program pro tenhle rok bude teprve doplněn.Arpa je jediny, na koho se fakt tesim. Jestli nebude, tak svoji ucast odvolavam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 ja furt nevim, co tam vlastne bude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 ja furt nevim, co tam vlastne bude..asi hodinky http://www.sewbrno.com/znacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 8. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Ono těch výstav a možností se kumulovaně podívat na vícero značek zase moc není. K Dušákovi na cumendu to není ono. Tady to bude fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 letos není vlez, nebo ho tajej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 http://www.sewbrno.com/vstupenky Úplně na konci stránky 250 na místě nebo 1500 vip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) Tudor ? To omrknu... Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se