tano Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Když univerzály, tak co Zlatoust ? Peto, to je hnus!!.
Daemonultimate Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 (upraveno) Když byla řeč o Orisech (i o tom, že jsou cenově mimo) ta jejich novinka by asi stála za hřích, věřím, že jak šly ceny rychle vzhůru, půjdou zas dolů asi ne. v relaci už toho bylo dost, jen střelím Upraveno 3. srpna 2015 uživatelem Daemonultimate
Danny_1989 Odesláno 3. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 konečně, to jsou ony!! Když univerzály, tak co Zlatoust ?
vareka Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Rado D-star mají nádherný lesklý cifr s plastickými lumi indexy(delší výdrž než Omega) a kotvička nad nápisem RADO se při pohybech ruky otáčí. Vedle s nimi nešlápneš. Jen by to chtělo mít štěstí, aby se objevily v prodejním vlákně. Mám je v černé, ale stejně nosím z 97% seamastery. Bondovky jsou absolutně univerzální. Na dovolenou, do práce, na doma..... Nemusíš je sundat z ruky, hlavně se ti je nechce sundávat.LHC mi v něčem nesedí, zatím jsem nepřišel na to v čem. Viděl jsem je párkrát naživo, ale nikdy nenosil. Dají se nejsnadněji sehnat z druhé ruky hluboce pod 20k.Certina nemám názor. Za mě bondovky, ale bez vlnek. Došetřit se vyplatí :-)
Micey Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 To je napad, a kdyz uz teda ten rozpocet muze ztrojnasobit, muze ho jiste i zdvacetinasobit a poridit Fifty Fathoms blue v bilym zlate, ne?
Kluk jako buk Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Věřím, že mne " kluk jako buk" podpoří:http://www.christopherward.co.uk/watches/dive/c60-pro-600-42mm/c60-42-auto-sbbs.html:-) Už jsem tu. Pokud nový - Chr. Ward mají bezkonkurenční zpracování a ta modrá bude určitě vypadat výborně. Velký leštěnky. Trochu dražší LHC nebo jetý Aquisy jsou taky vždycky možnost. Glycine mají těch modelů víc a možná by šel objednat i nějakej extrabuřt, ale jinak je docela škoda, že nemaj žádný vyloženě modrý Combat Suby.
Danny_1989 Odesláno 3. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 a hrome, proč já jen ty BP nezařadil do výběru hned... keramické bondovky jsou samozřejmě parádní, u nich bych ale stejně oželel modrou a šel do antracitových (díky Prischero ), nicméně jak už bylo řečeno, rozpočet šponovat nechci... vždycky rozhoduje ruční zkouška, jen je potřeba ujasnit kandidáty
Danny_1989 Odesláno 4. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 ty Eposy jsem se koukal, že jsou cenově cca na úrovni LHC a ty jsou mi určitě sympatičtější... ale díky za tip
Danny_1989 Odesláno 4. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 ještě mě napadl dotaz - nevíte pánové, jak je to s hmotností prozatímních kandidátů (LHC, Rado, Oris)? mé aktuální Certiny mají cca 160 g a je to tak akorát, takže bych nerad tížil ruku více než 200 g...
tano Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 ještě mě napadl dotaz - nevíte pánové, jak je to s hmotností prozatímních kandidátů (LHC, Rado, Oris)? mé aktuální Certiny mají cca 160 g a je to tak akorát, takže bych nerad tížil ruku více než 200 g...IMHO LHC I Rado jsou tuty do 200, ten Oris bude asi nejtezsi.
rooosta Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) Prikláňam sa k Oris aquis (samozreime ) mám čiernu verziu. K obleku nie, ale okrem obleku k čomukoľvek Na moju 17,5 skrátený ťah a celková váha 196 gramov úplne v pohode, fakt sa toho nemusíš báť.Jediné čo sa im dá vytknúť je špecifické uchytenie ťahu a tým pádom absencia výmeny remeňov...ale vlastne keď sú na ťahu tak nie je čo riešiť :-) Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem rooosta
vintage Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Echt potapky na kuzi stejne nepatří, tak jakypak experimentování s řemeny ;-)
lloffass Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 LHC s tahem na ruku 17,5 cm mají 176 g
chose Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 CO tak Tissot Seastar? Nebo jeho update s osmdesátihodinovým powermaticem a keramickou lunetou (ale podle mě toxickou modrou)
vareka Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 ještě mě napadl dotaz - nevíte pánové, jak je to s hmotností prozatímních kandidátů (LHC, Rado, Oris)? mé aktuální Certiny mají cca 160 g a je to tak akorát, takže bych nerad tížil ruku více než 200 g... Rado D-star mají 160g, váženy hodinky z kovu s kombinované s keramikou.
Danny_1989 Odesláno 5. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Nebo jeho update s osmdesátihodinovým powermaticem a keramickou lunetou (ale podle mě toxickou modrou) je pravda, že ta modrá působí na obrázku celkem jedovatě (těžko říct, jaká je pak v reálu), ale celkově mě ten design moc neoslovil, působí na mě tak nějak nevyváženě, i když by 80-ti hodinová rezerva byla celkem příjemný bonus...
lloffass Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Na to jak vypadá barva na obrázku se vykašli... Musíš je vidět na živo. Já to měl takhle s LHC... Klasické produkt fotky jsou jedovaté jak sviňa, ale ve skutečnosti je ta modrá úplně jiná. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-m%C3%A1te-pr%C3%A1v%C4%9B-na-ruce/page-4197&do=findComment&comment=1490235 http://www.jomashop.com/longines-watch-l3-641-4-96-6.html Kdybych podle těch fotek měl vybírat, v životě ty modré nekoupím.
chose Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 (upraveno) celkově mě ten design moc neoslovil, působí na mě tak nějak nevyváženě..Mě ten design taky moc nebere a ručky mi přijdou vyloženě hnusný, indexy zas libový, ale to už je věc vkusu, technicky je to fajn kousek. Upraveno 5. srpna 2015 uživatelem chose
Danny_1989 Odesláno 5. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 tak Jomashop je kategorie sama pro sebe, není mi jasné, jak to tam fotí, ale většina hodinek na jejich stránkách vypadá příšerně... ty LHC mají podobné pouzdro, jako Conquest Classic? dříve jsem je zkoušel a přišlo mi, že mají lug to lug snad 50 mm, hrozně dlouhé nožky vzhledem k velikosti pouzdra, tak nevím, jak to je u LHC
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se