Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dabelM
Odesláno

Aktuální ceny v ČR :

LN - 7.400,-?

BLNR - 7.850,-?

Návštěvník dabelM
Odesláno

Já jsem neviděl nikde na zahraničních fórech nový ceník s platností od 1.7.2015.

Pouze jsem zaregistroval změnu v délce záruky, spekulace na téma zdražování bylo dost, ale nový ceník nikde.

Tak nedovedu posoudit, ceny mám z dneška, chytil mě chronobundus, a chci měnit LN za BLNR.

Odesláno

Jj, cena v Euro v CR sedi, AD bere kurz 28.5 a v Kc je cenikovka 223 ktis.

He, tu vymenu ti nezavidim, BLNR jsou silne nedostatkovy zbozi uplne vsude, vsak AD dostava 1ks za xx mesicu... :-(

V 9. 8. 2015 v 15:08, dabelM napsal:

Já jsem neviděl nikde na zahraničních fórech nový ceník s platností od 1.7.2015.

Pouze jsem zaregistroval změnu v délce záruky, spekulace na téma zdražování bylo dost, ale nový ceník nikde.

Tak nedovedu posoudit, ceny mám z dneška, chytil mě chronobundus, a chci měnit LN za BLNR.

Odesláno (upraveno)

Hmmm - a kolik ma status "na poptavku" a skladem ? Vlastne si odpovim sam: v Nemecku a Italii dohromady skladem 16 ks. Po svete skladem 54 ks. Toz tak.

V 9. 8. 2015 v 15:52, Hasňa napsal:

Fakt to je nedostatkové zboží? Na Chrono24 je jich pres sto. Německo, Rakousko, všude plno.

Upraveno uživatelem Rybiz
Odesláno

Kdyz uz si fanda BLNR - zkus obvolat ty sedivky v Nemecku a Italii, zjistis kolik jich je realne skladem. ja si pod pojmem "vsude plno" predstavuju neco jineho.

V 9. 8. 2015 v 17:10, Hasňa napsal:

Nových, nenošených, k dodání od okamžitě do 10 dnů, je tam 61.

Odesláno (upraveno)

No u těch Italů bych byl se skladovou dostupností opatrný...

EDIT: viz výše

Upraveno uživatelem wizard-ov
Návštěvník dabelM
Odesláno

Klid, kluci.. Pojďme si dát na dálku něco vostřejšího, ať je další "vyteplenej" den za náma !

Odesláno

Nejsem mudrc jako ty, ja je jenom shanel a mam "svoji" zkusenost. Ale diky za rozsireni obzoru s dostupnosti vsude okolo.

V 9. 8. 2015 v 17:22, Hasňa napsal:

Nikam volat nebudu. Ale tvrzení o nedostatkovém zboží se mi jeví trochu jako přání otcem myšlenky.

Odesláno (upraveno)

Nebuď jedovatý. Víš víc, ok, nejsou k sehnání, ok, já jen napsal, jak to vypadá na chrono24 a tam to pro rolexoveho laika mého typu vypadá, že tak nesehnatelné zase nebudou. Mimochodem tady ve Stavangeru i v Haugesundu je mají na krámě. Nebo aspoň před nedávnem měli.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

Mne zase povedali u AD v ČR, že Rolex údajne obmedzuje produkciu SS modelov a týkalo sa to vtedy konkrétne LN,LV,BLNR. Tak isto mi avizovali vo Viedni, že údajne sa budú v blízkej dobe menit ceny smerom nahor, ale...Od toho 1.7. ale nie, kedy presne? 

Upraveno uživatelem ole
Návštěvník dabelM
Odesláno

Pokud bych si měl tipnout, tak bych viděl zdražení od října.

• Po letech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Taky řeším toto dilemma, myslím si, že všechny pro a proti tu již byly řečeny, proto záleží na preferenci designů a na tom, které lépe sednou..

Odesláno

Tak sednou uplne stejne, kdyz jsou identicky...

V 22. 9. 2017 v 16:26, Novas napsal:

Taky řeším toto dilemma, myslím si, že všechny pro a proti tu již byly řečeny, proto záleží na preferenci designů a na tom, které lépe sednou..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...