kuncák7 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Píše že pilotky bez chrona sou nudný. Bells: Seš trochu rozpolcenej Sice píšeš že tě vlastně ty stávající Alpiny baví, ale přemejšlíš o jejich prodeji........ Neni nad čim přemejšlet, už to máš vzadu v mozku nastavený, tak se jich zbav. Jestli seš rozhodnutej pro ty pilotní Alpky (je jedno jestli to je baterka), tak do toho jdi. Jestli si těma pilotkama tak úplně jistej nejseš, tak bych ještě počkal.Můžeš to vyřešit i tak že prodáš alpky a chvíli budeš OWG. A uvidíš kam tě to potáhne To o nudě mě uteklo, sorry.Jdi do těch Alpin v chronu a je to ( o Hamiltonech je toho tady už napsáno dost a souhlasím s názorama ostatních ).
Bells Odesláno 5. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Deamon a Sphinxx, vy jste se mi tu nasly a ted mam dvojity kotel Ale mate vicemene pravdu ja to vim, akorat jsem proste nerozhodny a mozna to az moc resim, ale kdyz ja proste nechci propadnout do toho, ze kazde hodinky pri prvni prilezitosti prodam a porad dokola, me todle proste neba, ackoliv to stejne delam, je to fakt peklo. kuncak7 - Je to tak, u me pilotky jedine s chronem, ver, ze jsem toho dal na ruku fakt spoustu na vyzkouseni a nic neklaplo, az ty Alpiny - asi bych do nich jit mel, kdyz jsou to konecne prvni, ktere mi sedi
mlsoun1 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Prostě prodat stávající Alpiny a koupit pilotky Alpiny
tenge Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 no a co do toho šlápnout a koupit moony ...to jsou pilotky jak vyšitý, s legendou v kapse
Bells Odesláno 5. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Do moonu jsem jeste nedorostl a ani na ne nejsou finance, takze to je snadne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se