Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jsi jak můj tablet. Když jsem ho koupil, tak běhal jak mladík. Mám tam jen pár aplikací a pravidelně ho čistím a stejně je jak kmet nad hrobem. Než se probudí, mohl bych si dát vařit vajíčka. Jestli to nebude nějaká židozednářská lobby mezi Woknama a robůtkem...

Upraveno uživatelem JaRooN
  • Odpovědi 261
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Podobně jsem to měl se svým tabletem Nexus 7. Pořád OK, dokud do něho po dvou letech sám Google neposlal svůj Android 5. V tu ránu se stal nepoužitelným. Takže žádní židozednáři, ale jeho tvůrci. Už jsem ho měl asi moc dlouho, tak ho zabili. Dneska musíš po konci záruky elektroniku zahodit a koupit novou. Jinak by lidi v těch čínských fabrikách za chvíli neměli co žrát  :furious:

Odesláno

A jak mám reklamovat, že po zakoupení se vzbudil ve zlomku vteřiny a teď kolikrát čekám těch vteřin i 5, než si všimne, že jsem si dovolil zmáčknout tlačítko?

Odesláno

To už mám za sebou a nezměnilo se nic. V rámci dotazu u prodejce mi bylo řečeno, že je to softwarová závada, která odstranit prostě nejde a je to prý vlastnost současného Androidu a všichni jen doufají, že upgrade to vyřeší...

Odesláno

Je slíbený...

Ale to není jen o něm. V práci máme dokopy několik desítek přístrojů s robůtkem a ten samý problém asi u 70%. Na druhou stranu, abych mu nekřivdil, jinak pracuje spolehlivě na rozdíl od zařízení s Woknama, kterých tam také pár máme. Největší zoufalost po upgrade na W10 je tablet, který je určen na veletrhy. A jelikož jsme kvůli parametrům museli koupit model, který není určen pro EU trh, tak podpora ze strany Mrkvosoftu je fakt tristní. Nebudu popisovat problémy s reklamací, ale to, na co byl určen, po upgrade prostě nesplňuje. A to máme na firmě kluka, co je fanatik do Woken. Ten je z toho už zoufalý a začíná uvažovat, že si i sám pořídí asi radši robůtka...

Odesláno

Je to přímo výrobek firmy Microsoft koupený na US trhu. Přesný typ ti z hlavy neřeknu.

Hmmm, tak to je úplně stejné, jak jsem včera psal s mým Nexusem přímo od Google. 

Odesláno

Jestli se jedná o Surface, tak se ty stížnosti moc nezdají. Jsou to hodně nabušené tablety, lepší než některé základní ntb. A s podporou nevím, ale měl jsem ze zahraničí ntb s W8 a s ničím nebyl problém.

Odesláno

Hele kluci, podrobnosti přesně nevím, musel bych se zeptat, jak to nakonec (ne)dopadlo. Tablet je nicméně momentálně úplně mrtvý a Microsoft nereaguje. Řešil to kolega a skončilo to tak, že tablet je v krabici a letos na veletrhu místo něj bude pracovat některý NTB :(

Odesláno (upraveno)

Co se týče těch mobilních woken, přemejšlím o koupi telefonu a docela se mi zamlouvá Lumia 550. Byla by velká chyba, kdybych ji vzal? Vím, že mobilní wokna jsou trochu mrtvý a není na ně moc aplikací, ale jde mi hlavně o základní funkcionalitu jako jsou zprávy/mejly/mapa, případně třeba otevření nějakýho .doc souboru z cloudu apod. Hry na telefonu nehraju a nepotřebuju si všechno customizovat do mrtě. Vím, že android má lepší výběr aplikací, ale wokna jsou mi tak nějak sympatičtější už z dob, kdy jsem měl WM2002 na Motorole MPx200. Má smysl kupovat si smartphone s WP10?

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

...

Má smysl kupovat si smartphone s WP10?

Pokud plánuješ používat telefon tak, jak ho vybalíš z krabice - tedy bez nějakých úprav, tak by to problém být neměl. Ale pokud jedním z důvodů koupě jsou mapy, nebylo by lepší něco s Androidem?

Odesláno

Nemyslím nic extra sofistikovanýho, spíš jen abych mohl najít cestu ve městě. Android má asi na výběr víc 3rd party aplikací, ale ve WP10 taky něco je, tak mi jde o to, zda jsou tyhle věci jakž takž kvalitní.

Návštěvník qoyi
Odesláno

Ty Lumie mi moc smysl nedávají. Ty low-end verze jsou průser samy o sobě .. pár jsem jich měl. Pamatuju si jak jsme měli na krámu ty Lumie ještě od Nokie .. večer jsem odešel z obchodu a telefony nabitý .. ráno přijdu a lumie vybitý .. pravidelně .. nevydržely přes noc ani v provozním režimu. Bál bych se u těch low-end verzí právě tohoto.

Máma má tu 820 ... sms a hovory v pohodě. A má ji celkem dlouho, ale víc fakt nic (je fajn že má čitelná písmena, mp3 vyzvánění a nevypadá jak mobil pro důchodce.

Já si koupil kdysi taky 820 ... ten telefon byl fajn tak první den, byla naprosto běžná věc, že mě protistrana při běžném hovoru vůbec neslyšela. Padání aplikací asi tak 10x za den (a to jsem opravdu nebyl náročný, ikdyž jsem chtěl po hudebním přehrávači, aby uměl třídit hudbu dle složek, nedejbože tagů .. a už to bylo pro nokii náročný). Fakt šílenost, až mi došla trpělivost a prodal jsem ho za 3k a koupil iPhone 5s za 10k z bazaru ... od té doby už jen iPhone, nemůžu si ho vynachválit a už mám druhý.

Takže za mě ruce pryč od telefonu s WP.

Odesláno

Lumia 820 má ještě WP8, ne? Ty desítky by právě měly bejt vcelku rychlý a stabilní podle toho co jsem četl. iPhone mě neláká, to bych spíš vzal něco levnýho s Androidem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...