Jeremy Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Tak informačně sdělnej je hlavně závěr článku .Tam jsem nedoskroloval, protože mi to napsalo: "further scrolling not possible due to the bored supervisor, try again after few hours". Z toho usuzuju, že mě někdo fakt sleduje! :-)
Radek124 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 A nemají Jeremyho okenice za lokálního supervizora přidělenýho zrovna KFL?
Duke650 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 do psích kulek... jak se dá ve Win 10 nastavit časové omezení, aby synátor nepařil od nevidím do nevidím? Ve Win 7 to bylo triviální ve správě uživatele, ve Win 10 ve stejném menu control panelu tato volba neexistuje...
Liqid Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 koukni semka http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows/set-up-family#set-up-family=windows-10
Duke650 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 chjo to je cypovina, tak krásně snadné to byloale díky za link
jungle Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Odesláno 18. září 2015 http://technet.idnes.cz/zakazat-windows-10-upgrade-09d-/software.aspx?c=A150911_175134_software_vse
bladerunner Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Lenovo ThinkPad E530, upgrade z Win7 na Win 10Pro 64-bit, následne čistá inštalácia z DVD, po nabehnutí sa nedalo vôbec zapnúť wifi, klávesa zapínajúca bezdrôtové siete nereagovala, stiahol som nejaké drivery zo support.lenovo, tak klávesá aktívna, ale wifi aj tak nefunkčné, len bluetooth a letecký režim, nakoniec som pozrel BIOS a tam vypnuté wifi radio, po zapnutí wifi funguje .Druhá negat vec čo som zatiaľ zistil, že sa neviem dostať do nastavení svojho routera - vo Firefoxe ma po zadaní 192.168... atď vôbec nepripojí, v edge asi na každý 5 refresh niečo načíta, ale "len akoby načítalo časť stránky", prakticky nepoužiteľné . Notebook k routeru pripojený káblom. Na Win7 to fungovalo bez problémov
nickolas Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Tak jsem teda taky upnul. NTB DELL XPS ze 7 na 10. Upgrade v pohode, prvni spusteni v pohode, vse v pohode. Vyrazne zrychleni, lip drzi wifi. Palec hore!
siwi Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 ...Druhá negat vec čo som zatiaľ zistil, že sa neviem dostať do nastavení svojho routera - vo Firefoxe ma po zadaní 192.168... atď vôbec nepripojí, v edge asi na každý 5 refresh niečo načíta, ale "len akoby načítalo časť stránky", prakticky nepoužiteľné . Notebook k routeru pripojený káblom. Na Win7 to fungovalo bez problémov Zkus to ještě v IE se zapnutým Kompatibilním zobrazením stránek.
siwi Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Tak tam vlez z nějakého mobilního zařízení.
bladerunner Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 z mobilu to ide v pohode. mna trapi, preco to vo win 10 nejde, ked by to fungovat malo. kde je problem?
siwi Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Co máš vlastně za router? Evidentně si jeho webové rozhraní s tebou používaným prohlížečem nerozumí. Proč se vlastně bráníš IE, když ho v systému stejně máš? Na nic jiného ho přeci pak používat nemusíš.
geometr Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 A není potřeba nastavit parametry wi-fi sítě - myslím tím, třeba, že jde o domácí síť a ne veřejnou. Jestli v nastavení pro danou síť (SSID) nejsou defaultně nastavený nějaký přísnější bezpečnostní pravidla.
McStinger Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Spusti príkazový riadok, zadaj ipconfig /all a skopíruj sem.
siwi Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Ale on tuším píše, že se do toho routeru dostane, akorát se mu nezobrazuje jeho webové prostředí korektně.
Hodo65 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Co jsem si všiml, některé routery vyžadují pro přístup na jejich rozhraní a stránky s nastavením nainstalovanou Javu a podporu Javascriptu. Mrkni se na to, pro jistotu.
gas Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Nee, žena to aktivně stáhla a instalovala, dobrý, no. Jediné co nejde je zvuk, vůbec. Filmy, DVD, nic. Jsem lama, napadá někoho co a kde s tím? Dík
geometr Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Ovladače zvukové karty? Najít, stáhnout, nainstalovat, pokud pro danou zvukovku a w10 existují.Další možnosti:Povolit zvukovku v BIOSu, je li vestavěná.Zvýšit hlasitost reproduktoru, případně zrušit úplné vypnutí zvuku (myší vpravo dole, ale to už jste asi zkoušeli, předpokládám)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se