Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 261
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já teda nevím, ale...

Na jednom NB mám XP, na dalším Visty, na třetím W7 a na PC mám W10. A ve své podstatě je mi to úplně jedno. Aplikace, které používám, se chovají ve všech systémech stejně a víc neřeším...

Odesláno

Za mě jsou desítky uživatelsky nepřívětivý a chaotický systém. Zkusil jsem to u jednoho (nejméně používaného PC) a ostatní zůstanou na 7 a XP. 

Vždyť je to z hlediska uživatelskýho rozhraní prakticky to samý co sedmičky. Trochu se liší nastavení a nabídka start, ale to je spíš o zvyku, než že by to bylo nějak horší.

Odesláno

Za mě jsou desítky uživatelsky nepřívětivý a chaotický systém. Zkusil jsem to u jednoho (nejméně používaného PC) a ostatní zůstanou na 7 a XP. 

No nevím. Jede nám vše včetně speciál programů, noťase i stolní bedny, rychlé, svižné, graficky přívětivé. Už by stačilo těch blbých keců na Windows.

Se mi líb? jak na to všichni nadávají a většina lid? na tom jede.

Něco podobného je Android..

Odesláno

Hrušky s jabkama... ale to je jedno.. jsem prostý pobíječ much a uživatel Pc.. funguje, neseká se, nemám důvodu k změně a stížnosti. A to s Win. Žiju už od jejich verze 3.1

Odesláno

Mně se to nějak špatně odeslalo, psal jsem k tomu ještě, že jsem se s W10 několik měsíců trápil, což by se imho na 3 roky staré mašině stát nemělo, furt nějakej problém, a pak jsem přešel na Linux Fedora 23 a od té doby jsem spokojenej. Taky od počítače nechci nic víc, než aby normálně fungoval. A taky jsem ještě psal, že na Android jsem nikdy nenadával  :lol:

Odesláno

To Filip: ok j? si sp?š posteskl. Taky sem koncem minulého stolet? (:)) jel v Unixu a nadatabázi Informix.. a kde je tomu konec. Kdyby byly Win takový shit, tak by na tom nejejo 3/4 světa jedno v které verzi. Krom pošuků s Macem a podobnýma ....

A teď do mě ;)

Odesláno

Stejné jako Sedmičky? Skutečně? Tak třeba nastavení GUEST účtu u 10 je naprostý opruz. Nastavení profilů ostatním členům rodiny.... totéž. Na všech předchozích verzích to byl jednoduchý proces. Spousta marastu na obrazovce (mám rád co nejméně ikon) - reklama na věci, co ani nechci, vyhledávání děs. Dlaždice se musí odstranit po jedné... Chápu, někdo zapne a kliká a je spokojen. Já si chci NTB přizpůsobit a tohle mi pije krev. 

Odesláno

To Filip: ok j? si sp?š posteskl. Taky sem koncem minulého stolet? ( :)) jel v Unixu a nadatabázi Informix.. a kde je tomu konec. Kdyby byly Win takový shit, tak by na tom nejejo 3/4 světa jedno v které verzi. Krom pošuků s Macem a podobnýma ....

A teď do mě ;)

3/4 světa jede na rozumných verzích XP, 2000 a W7  :) S osmičkama a hlavně s desítkama si MS pěkně podřezává větev. Kdybych byl fanda konspiračních teorií, snad bych si myslel, že MS v posledních pár letech infiltrovali záškodníci a nechávají ho vydávat takové verze Windows, které mu odradí zákazníky  :lol:

Odesláno

já bych to tak černě neviděl,běžným konzumentům všechno šlape.

fajnšmekr ti najde mouchu všude, to platí ve všech oborech.

Vem si takové hodinky, že..

Odesláno

mně W10 běží na takové základní mrše od Aceru, přidal jsem do USB 64GB flasku jako externí disk, vyměnil RAMku za 4GB a nemůžu si stěžovat. Je fakt, že to mám jako domácí PC na internet na gauč, na fotky(Lightroom) a sem tam nějaké video. Všechno běhá celkem svižně, nemám s W10 jediný problém...

Odesláno

Boha jeho, to jsou argumenty jak od škodivkářů a trabantářů za socíku... sice v životě (a většina dodnes) nic jiného nepoznali, ale když už v té smradlavé bídě mohli coby "běžní konzumenti" zavazet a dovnitř na ně nepršelo, tak proč by s tím ostatní měli mít problém?  :thumbsdown_anim:

Odesláno

Mě to zase připomíná českokutilské " sice to funguje, ale stejně to opravíme".

Takže znovu: vše jede, všechno běž? a bez prodlev a sek?n?. Nemá důvod nad?vat a měnit OS jenom abych mohl na Winy nad?vat.

A s t?m hodnocením co kdo vyzkoušel opatrně chlapče, možn? se pletu, ale j? seděl u sálového počítače a ty ještě v postýlce s kačerem

Ale dost o tom. Každý háj? sv? a tohle už drahná léta není můj chleb?ček.

Mír se všemi IT

Odesláno

Psal jsem sem odpoledne příspěvek, ale teď ho tu nevidím. Tak ještě jednou :D Osobně s W10 problémy nemám, provozuju je na celkem 3 strojích doma coby běžný uživatel.

Krom toho mám ještě 6 let starý netbook ASUS s Atomem a 1 GB RAM, který byl původně dodán s W7 Starter. Postupem času se natolik zpomalil, že s ním už nebylo možné pracovat. Nicméně i na něj kupodivu dorazila výzva k upgradu. Protože už jsem měl náhradu, řekl jsem si, že ten upgrade z rozmaru spustím. Instalace proběhla bez problémů a netbook se chová úplně stejně jako s W7. Tedy - je pomalý a dělat se na něm nedá, ale není to horší. Samotného mě to dost překvapilo. Čekal jsem, že ho ty desítky definitivně zabijou...

Odesláno

On se nezpomalil, to ty seš rychlejší :D

Ti nevím... Si spíš poslední dobou připadám jako ten netbook :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...