M-72 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Občas se tu teď točí v prodejním vláknu, tak jim založím pro inspiraci galerii Zde moje: DOXA SUB 5000T Seaconqueror Professional, uvnitř tiká dekorovaná ETA 2892. Přidávejte další Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 8. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Špatná fotka, málo světla, Aperol Spritz je ale fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xenomorfus Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Paraaada....Stejne je to zvlastni, kdyz nahodou v nejakem hodinarstvi narazim na vystavene "Doxy", tak je to sbirka nezajimavych "šedých" myšek...a takovehle skvosty nenajdes...
Sphinxx Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 První a čtvrtá fotka je super. Jinak těmto hodinkám pomalinku přicházím na chuť, ze začátku se mi nelíbily vůbec, ale někdo tu postoval tyto hodinky s krásnou lumi a to je tedy jiné kafe. Uvítal bych více fotek .
wizard-ov Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Doxy pětilitry jsou skvělé hodinky ! Měl jsem dvoje a dodnes vlastně nevím, proč jsem je prodal/vyměnil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wizard-ov Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Tak si dám alespoň ten Aperol Spritz. Kupil jsem bednu bohémky Brut a litřík Aperolu
Juraj11 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Kluci,neštvěte mě,včera jsem je pustil Na oboje rád vzpomínám
Návštěvník km.kmk Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Mel jsem oboje... dokonce jsem je povazoval za dreamwatch... ale pak jsem pustil oranzove a po nich i cerne... a nestyska se mi po nich...takze to dream nebyly... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 15. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Už aby skončily ty vedra a mohl jsem taky nosit něco jiného ....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
plasan Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 ..titanova limitka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 20. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Jenom na chvilku z boxu na světlo, ještě není koupací sezóna :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2016 3 mm safír Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2016 to čubrním na tu vymakanou datumovku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rolas Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Tak aby tu nebyly jen 5000, tak něco raritnějšího .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se