Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jeje, tohle téma B&W reklam IWC je strááášně bohaté... Dejte do guglu IWC advert a uvidíte. Miluju reklamu na Doppelchronograph...

Upraveno uživatelem bandicoot
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

"If this watch stops, please call a doctor. It means you haven't moved for seven days."

Tak to je opravdu velmi povedené...

Taky něco přiložím. Myslím, že šlo jen o koncept, ale nápad to je opravdu dobrý.

post-32682-0-28216500-1444114140_thumb.jpg

Odesláno

Na nejakem cizim foru jsem cetl, ze si IWC zavarilo v Asii nekdy v roce 2007, kdyz na predni strance novin South China Morning Post v Hong Kongu napsali k Big Pilot's Watch hlasku "Often seen on stewardesse's bedside tables." Pry to tenkrat zvedlo vlnu nevole mezi letajicim personalem Cathay Pacific a Dragonair, ktere maji HK jako domovskou zakladnu. Nasledovalo udajne nekolik stiznosti a vyzvy k bojkotu IWC. Nejaky pilot to okomentoval tak, ze neni treba bojkotu, protoze stejne nikdy nevidel pilota s IWC na ruce...

Nikde jsem na netu nenasel obrazek teto reklamy, ale jestli to opravdu probehlo, tak to je fakt dost vtipny. A co se tyce letusek... Potrefena husa... :-D 

Odesláno

Taky něco přiložím. Myslím, že šlo jen o koncept, ale nápad to je opravdu dobrý.

Žádný koncept. Reálně to existovalo. Viděl jsem to na nějakém evropském letišti. Už nevím kde.
Odesláno

Fantastická epocha u IWC. V téhle době jsem se zahleděl do titanových Aquáčů se žlutou čtvrthodinkou. Tahle PR poloha se smyslem pro humor mi seděla daleko více, než současné Hollywoodské mega akce, červene koberce, celebrity a Ingy s tourbillonem.

Odesláno

Fakt skvělý, lituju, bandy, ale pro mne je iwc potvrzení, že ne všechny změny musí být zlepšení. I když připouštím, že akcionáři mohou po přepočítání dividend nabýt odlišného dojmu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chytře provedené, určitě zaujme...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pecka, super nápad

• Po letech...
Odesláno
V 7. 10. 2015 v 0:50, speedmaster napsal:

Na nejakem cizim foru jsem cetl, ze si IWC zavarilo v Asii nekdy v roce 2007, kdyz na predni strance novin South China Morning Post v Hong Kongu napsali k Big Pilot's Watch hlasku "Often seen on stewardesse's bedside tables." Pry to tenkrat zvedlo vlnu nevole mezi letajicim personalem Cathay Pacific a Dragonair, ktere maji HK jako domovskou zakladnu. Nasledovalo udajne nekolik stiznosti a vyzvy k bojkotu IWC. Nejaky pilot to okomentoval tak, ze neni treba bojkotu, protoze stejne nikdy nevidel pilota s IWC na ruce...

Nikde jsem na netu nenasel obrazek teto reklamy, ale jestli to opravdu probehlo, tak to je fakt dost vtipny. A co se tyce letusek... Potrefena husa... 😄

Tak jsem tuhle bájnou reklamu konečně objevil... už tehdy kolem toho bylo dost haló, ale dnes by to teda stopro neprošlo...ale to by asi neprošla skoro žádná z této "men" série...

1.thumb.jpg.60691222e3925163e1e14b612d259b49.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...