Daemonultimate Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) Cartier Ronde Croisi?reCartier představuje svůj nový model sportovních hodinek nazvaný Ronde Croisi?r kombinující v sobě auru této značky s praktičností každodenního používání. Hodinky mají pouzdro o rozměrech 42 mm x 9,7 mm a můžeme si vybrat ... CARTIER Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem Daemonultimate
Kid_A Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 ten bilej cifr je moc peknej. opravdu zajimavy kousek.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Už se "těším" na další Seiko Mod...
Karlos Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Mně se vůbec nelíbí ty zaoblené nožky pouzdra. Ale chápu, že majitel těchto hodinek nikdy neviděl nově pochromované primky, takže jemu to nijak připomínat nebude
Maxmillian Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Mne se ty bily taky dost libej a cena neni nijak vrazedna.
Maxmillian Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Podle clanku 1847 MC a to vypada jako in-house?
Hasňa Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) Tak to by byl jejich nejlevnější inhauz. Mám obavu, aby to nebyla naleštěná ETA. Pokud je to čistý inhauz, tak to by byla paráda, protože ty hodinky se mi jinak velmi líbí. Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem Hasňa
Maxmillian Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Cituji z clanku o jinem modelu: "Beyond the dial, new case, and nicely-designed crown (or key) the Clé de Cartier is notable for one more important fact: it houses a new in-house movement developed by Cartier, caliber 1847 MC."
Hasňa Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 No tak v tom případě bravo! Civilizovaná velikost, civilní vzhled, parádní značka, klidně bych je měl jako jediné hodinky.
Josef01 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Pěkný, podobný modely od nich se mi vždycky líbily, klidně bych je nosil.
Daemonultimate Odesláno 24. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Tak to by byl jejich nejlevnější inhauz. Mám obavu, aby to nebyla naleštěná ETA. Pokud je to čistý inhauz, tak to by byla paráda, protože ty hodinky se mi jinak velmi líbí. Jedná se skutečně o in-house (ale já u toho nebyl, když ho dělali ) ... zajímavost ... tato řada strojků má totožné označení s rokem založení značky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se