Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Cartier Ronde Croisi?re

Cartier představuje svůj nový model sportovních hodinek nazvaný Ronde Croisi?r kombinující v sobě auru této značky s praktičností každodenního používání. Hodinky mají pouzdro o rozměrech 42 mm x 9,7 mm a můžeme si vybrat ...   CARTIER

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

ten bilej cifr je moc peknej. opravdu zajimavy kousek....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Mně se vůbec nelíbí ty zaoblené nožky pouzdra. Ale chápu, že majitel těchto hodinek nikdy neviděl nově pochromované primky, takže jemu to nijak připomínat nebude :)

Odesláno (upraveno)

Tak to by byl jejich nejlevnější inhauz. Mám obavu, aby to nebyla naleštěná ETA. Pokud je to čistý inhauz, tak to by byla paráda, protože ty hodinky se mi jinak velmi líbí.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Cituji z clanku o jinem modelu: "Beyond the dial, new case, and nicely-designed crown (or key) the Clé de Cartier is notable for one more important fact: it houses a new in-house movement developed by Cartier, caliber 1847 MC."

Odesláno

Tak to by byl jejich nejlevnější inhauz. Mám obavu, aby to nebyla naleštěná ETA. Pokud je to čistý inhauz, tak to by byla paráda, protože ty hodinky se mi jinak velmi líbí.

Jedná se skutečně o in-house (ale já u toho nebyl, když ho dělali :) ) ... zajímavost ... tato řada strojků má totožné označení s rokem založení značky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...