Patrik Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Kdosi se tu ve vláknu Cimier vyjádřil, že má rád hranaté hodinky, tak bych tu měl jeden tip. I když nic pro mě, na mojí ručičce-hůlčičce vypadají "poněkud zvláštně" :-) Eventuelně přidejte další kousky
railmaster Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Mám hranaté Phenix Tanq Heavy NOS, signovaný Revue Thommen, bohužiaľ ciferník je dosť zničený. Keď vyfotím, tak sem hodím obrázok.
Návštěvník YPO Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 (upraveno) tou tvojí fotkou jsi těm hodinkám trochu ublížil ...... jsou to skutečně hezké hodinky (možná škoda,že na day/date není černý podklad) Upraveno 21. září 2007 uživatelem YPO
Pavlos Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Mě se dost líbí tyhle Certiny. Škoda že je zatím nedělají jako automaty:
Návštěvník YPO Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 co se týká hranatých hodinek tak mám vybráno ( taky jsem je měl dnes v ruce) ......
vor Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 (upraveno) Taky mám něco v archivu, když jsem nějaký hranatý sháněl. Upraveno 21. září 2007 uživatelem vor
Patrik Odesláno 21. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2007 YPO napsal: tou tvojí fotkou jsi těm hodinkám trochu ublížil ...... jsou to skutečně hezké hodinky (možná škoda,že na day/date není černý podklad) No ruku mám hroznou :-) Jinak ten datumový věnec by dle mého názoru měl jít přehodit z jiného modelu.
boo-beek Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Co se hranatych tyka, tak moje jsou jednak Prim s cal. 66, a dalsi na poradniku jsou ty Doxa, co jsou ve vlakne o NightinGalovych Tissotkach - designove podle me nejlepsi hranaty hodinky... Jen jeste nevim jestli pujdu po tech vintage nebo po tech novejch... PS: Omlouvam se autorovi postu (LeClerc) za zneuziti obrazku.
Stoner Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Patrik napsal: Kdosi se tu ve vláknu Cimier vyjádřil, že má rád hranaté hodinky, tak bych tu měl jeden tip. I když nic pro mě, na mojí ručičce-hůlčičce vypadají "poněkud zvláštně" :-) Eventuelně přidejte další kousky Teda proti gustu, žádný dišputát... ale tohle je na mě trochu moc. Fortisy mám tak nějak zařazený jinam, tohle se hodí pro nějakou módní značku
klobadysek Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Na ruce mi prave sedi tyhle hranatky TXL. Je to takovy krizenec moderniho designu s klasikou rimskych cislic a bileho ciferniku. Jinak zpracovani neni spatne - kombinace kartacovanych a lestenych ploch bohuzel na fotce nevynikne, ale vypoukly safir ve predu, safir ze zadu a zenevske pruhy na rotoru jsou naznakem ze se az tak silene nesetrilo...
J.F. Odesláno 22. září 2007 Nahlásit Odesláno 22. září 2007 (upraveno) Patrik napsal: Kdosi se tu ve vláknu Cimier vyjádřil, že má rád hranaté hodinky, tak bych tu měl jeden tip. I když nic pro mě, na mojí ručičce-hůlčičce vypadají "poněkud zvláštně" :-) Eventuelně přidejte další kousky Nemám rád hranaté hodinky, protože v rozích se blbě odečítá údaj. Obzvlášť u chronografů je hranatost na úkor funkčnosti. Ale tyto (Fortisy), díky tomu, že přece jen mají ciferník kulatý mají něco do sebe. Čím déle se na ně dívám, tím více se mi líbí. Upraveno 22. září 2007 uživatelem J.F.
uns Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 J.F. napsal: Nemám rád hranaté hodinky, protože v rozích se blbě odečítá údaj. Obzvlášť u chronografů je hranatost na úkor funkčnosti. Ale tyto (Fortisy), díky tomu, že přece jen mají ciferník kulatý mají něco do sebe. Čím déle se na ně dívám, tím více se mi líbí. Tak u mna je to presne naopak, hranaté hodinky sa mi celkom páčia (mám longines opposition square dial), ale tieto Fortisy sú podľa mňa hrozné...
Stano74 Odesláno 4. října 2007 Nahlásit Odesláno 4. října 2007 ked hranate,tak asi Tag Heuer Monaco - nic krajsie a hranatejsie som zatial nevidel :-)
ottto Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Hranate, jedine Bell Ross BR 01-92 Phantom
xlaque Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 A podla mna je zase vrchol hranatosti Jaeger-LeCoultre Reverso Squadra
Mech Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Patrik napsal: Kdosi se tu ve vláknu Cimier vyjádřil, že má rád hranaté hodinky, tak bych tu měl jeden tip. I když nic pro mě, na mojí ručičce-hůlčičce vypadají "poněkud zvláštně" :-) Eventuelně přidejte další kousky Souhlasím s J.F. já taky hranaté moc nemusím, ale tyhle mají něco do sebe, sakra.
N4M Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 A kdybychom se drželi normálních cen, tak by u mne vedly Rotary. Oceňuji možnost otočení hodinek ciferníkem dolů a strojkem nahoru - prostě, když chcete ignorovat čas, nebo vyloženě "machrovat" s automaty (já vim, je tam jen ETA, no...)
Well Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 N4M napsal: A kdybychom se drželi normálních cen, tak by u mne vedly Rotary. Oceňuji možnost otočení hodinek ciferníkem dolů a strojkem nahoru - prostě, když chcete ignorovat čas, nebo vyloženě "machrovat" s automaty (já vim, je tam jen ETA, no...) Tag H. Monaco jsou jedničky
OldaA Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Kdyz Monaco tak jedine modre chrono....:-)
N4M Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 OldaA napsal: Kdyz Monaco tak jedine modre chrono....:-) JO, přesně. Když Monaco, tak jedině jako Steve McQueen a bundu Gulf racing navrch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se