Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdosi se tu ve vláknu Cimier vyjádřil, že má rád hranaté hodinky, tak bych tu měl jeden tip. I když nic pro mě, na mojí ručičce-hůlčičce vypadají "poněkud zvláštně" :-)

Eventuelně přidejte další kousky

post-412-1190395071.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

tou tvojí fotkou jsi těm hodinkám trochu ublížil :)...... jsou to skutečně hezké hodinky (možná škoda,že na day/date není černý podklad)

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník YPO
Odesláno

co se týká hranatých hodinek tak mám vybráno ( taky jsem je měl dnes v ruce) ...... ;)

Odesláno
  YPO napsal:
tou tvojí fotkou jsi těm hodinkám trochu ublížil :)...... jsou to skutečně hezké hodinky (možná škoda,že na day/date není černý podklad)

No ruku mám hroznou :-)

Jinak ten datumový věnec by dle mého názoru měl jít přehodit z jiného modelu.

Odesláno

Co se hranatych tyka, tak moje jsou jednak Prim s cal. 66, a dalsi na poradniku jsou ty Doxa, co jsou ve vlakne o NightinGalovych Tissotkach - designove podle me nejlepsi hranaty hodinky... Jen jeste nevim jestli pujdu po tech vintage nebo po tech novejch...

post-617-1189976558.jpg

post-617-1189976574.jpg

PS: Omlouvam se autorovi postu (LeClerc) za zneuziti obrazku.

Odesláno
  Patrik napsal:
Kdosi se tu ve vláknu Cimier vyjádřil, že má rád hranaté hodinky, tak bych tu měl jeden tip. I když nic pro mě, na mojí ručičce-hůlčičce vypadají "poněkud zvláštně" :-)

Teda proti gustu, žádný dišputát... ale tohle je na mě trochu moc.

Fortisy mám tak nějak zařazený jinam, tohle se hodí pro

nějakou módní značku

Odesláno

Na ruce mi prave sedi tyhle hranatky TXL. Je to takovy krizenec moderniho designu s klasikou rimskych cislic a bileho ciferniku. Jinak zpracovani neni spatne - kombinace kartacovanych a lestenych ploch bohuzel na fotce nevynikne, ale vypoukly safir ve predu, safir ze zadu a zenevske pruhy na rotoru jsou naznakem ze se az tak silene nesetrilo...

post-670-1190409059.jpg

post-670-1190409122.jpg

Odesláno (upraveno)
  Patrik napsal:

Nemám rád hranaté hodinky, protože v rozích se blbě odečítá údaj. Obzvlášť u chronografů je hranatost na úkor funkčnosti. Ale tyto (Fortisy), díky tomu, že přece jen mají ciferník kulatý mají něco do sebe. Čím déle se na ně dívám, tím více se mi líbí.

Upraveno uživatelem J.F.
Odesláno
  J.F. napsal:
Nemám rád hranaté hodinky, protože v rozích se blbě odečítá údaj. Obzvlášť u chronografů je hranatost na úkor funkčnosti. Ale tyto (Fortisy), díky tomu, že přece jen mají ciferník kulatý mají něco do sebe. Čím déle se na ně dívám, tím více se mi líbí.

Tak u mna je to presne naopak, hranaté hodinky sa mi celkom páčia (mám longines opposition square dial), ale tieto Fortisy sú podľa mňa hrozné...

• po 2 týdnech...
Odesláno
  Patrik napsal:

Souhlasím s J.F. já taky hranaté moc nemusím, ale tyhle mají něco do sebe, sakra.

Odesláno

A kdybychom se drželi normálních cen, tak by u mne vedly Rotary.

Oceňuji možnost otočení hodinek ciferníkem dolů a strojkem nahoru - prostě,

když chcete ignorovat čas, nebo vyloženě "machrovat" s automaty (já vim, je tam jen ETA, no...)

Odesláno
  N4M napsal:
A kdybychom se drželi normálních cen, tak by u mne vedly Rotary.

Oceňuji možnost otočení hodinek ciferníkem dolů a strojkem nahoru - prostě,

když chcete ignorovat čas, nebo vyloženě "machrovat" s automaty (já vim, je tam jen ETA, no...)

Tag H. Monaco jsou jedničky :thumbsup_anim:

post-1861-1192138838.jpg

post-1861-1192138847.jpg

Odesláno
  OldaA napsal:
Kdyz Monaco tak jedine modre chrono....:-)

JO, přesně. Když Monaco, tak jedině jako Steve McQueen a bundu Gulf racing navrch :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...