Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 9. 9. 2015 v 14:25, EngineerHack napsal:

Jasne ze to ukazu toho sa nebojte. Treba ale pockat 3-5 mesiacov :D

Do tej doby mozes ukazat ty svoje ako to su urobene ?

Samozřejmě ale až tak za dva měsíce doba dodání dílu je 4-6 týdnů a pak to hodinář bude kompletovat

Odesláno

Všiml jsem si, že se zde píše i o PRIM SPORTECH II s ručkami IGEN. Tato kombinace se mi také hodně líbí. Jak to bude přibližně vypadat mohu zde ukázat na svém trojnásobném "bastlíku" - pouzdro, ciferník, ručky - "každá ves jiný pes" jak se říká. Přes "bastlíkovitost" na nich mohu "oči nechat" a jsou to moje oblíbené hodinky z bonboniérové krabice nadepsané - Pěkné nositelné bastlíky.

post-19465-0-07982200-1441826075_thumb.jpg

Odesláno

Ano ano ano take rucicky ale ja som zvolil dierny cifernik a biele lumi.

Akurat este moja sekundovka bude CERVENA :D to mam najradsej na celom.

Cena aj mne pripadala dajak uletena ale to je za tu customizaciu mostika a korunky.

Este sa stale rozhodujem ci to tam treba ale asi si to necham akoze moje hodinky :D

Odesláno
  V 10. 9. 2015 v 6:23, EngineerHack napsal:

Ano ano ano take rucicky ale ja som zvolil dierny cifernik a biele lumi.

Akurat este moja sekundovka bude CERVENA :D to mam najradsej na celom.

Cena aj mne pripadala dajak uletena ale to je za tu customizaciu mostika a korunky.

Este sa stale rozhodujem ci to tam treba ale asi si to necham akoze moje hodinky :D

Děrný ciferník? Co to je, nějaká speciální novinka? To tisknou ňákou kyselinu tamponovým tiskem a nechaj vyleptat do cifru díry, nebo jak se to dělá?

Dobrý je že až je budeš prodávat tak si můžeš ty díly za dlouhý peníze odmontovat a nahradit je běžnou produkcí, za pět šest táců to pak prodáš v pohodě a speciální díly plácneš na další renovaci- a to se vyplatí !!!

Odesláno

Heh som pisal holt rychlo a som chcel pisat cierny nie dierny.

Na to som ani nemyslel ze si tie dielky necham na dalsiu renovaciu. To mam teda novou perspektivu a jdu do toho na 100%.

Proste chronochoroba ma nuti aby som mal daco unikatne co je len moje.

Odesláno
  V 10. 9. 2015 v 4:45, straspol napsal:

Čas nařizuješ a odečítáš podle indexů na ciferníku nebo podle armováku?

No je trochu posunutý,no, ale jinak svěží dílko, vesměs mě bastlíky iritují, ale musím uznat, že tohle má něco do sebe

Odesláno

Mě by zajímala, jak bude vypadat ta signace na korunce, předpokládám, že to bude jen rytina od ruky, nebo se pletu? Má ELTON nějakou ukázku, na stránkách jsem nic nenašel. Pokud by to za 1200 bylo frézovaný ala GS, tak to by zas šlo...

Odesláno

No není to GS, ale celkem to jde. Věřím, že renovace strojku, modření a tady ty rytinky jsou největší paleta a paradoxně by na nich šlo nejvíc ušetřit. Na nodaty vyšla generálka strojku i se zlacením a modřením snad na 1200,- ale nedělal to Elton

Odesláno

Mne ide hlavne o to ocelove puzdro.

Generalka a ostatne nech si to robia oni ved to bolo vyrebene u nich.

Kontaktoval som aj majstra Zrna ohladom remene tak cakam ako to cele dopadne.

Ak mam stastie tak na vianoce uz mozem mat svoje hodinky. Ak nie tak zacnem novy rok so stylom.

Odesláno (upraveno)

To má 2 lunety - vnější a vnitřní :-))

V 10. 9. 2015 v 4:45, straspol napsal:

Čas nařizuješ a odečítáš podle indexů na ciferníku nebo podle armováku?

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Taky maly UPDATE :

Hodinky su v ELTONe a zaloha zaplatena.

Boli urobene take mensie opravy v objednavke : Gravirovana korunka a mostik nebude nakolko som to videl nazivo a nepacilo sa mi to.

Majster Zrno kozeny remienok doda :) Na to sa tiez tesim ako male decko.

Ak vsetko bude v pohode tak hodinky su umna do 3-5 mesiacov. Remen asi do 4-5 tyzdnov.

To budu vianoce.

Odesláno

Tak budu to tie hodinky co su nalavo aj cifernik aj vsetko okrem ruciciek.

Rucicky to bude kompletne to co je napravo s cervenou sekundovkou :)

Uz sa fakt neviem dockat. Takto to po tom tuzil lebo z oboch modelov bude v tom prave to co sa mi najviac paci.

post-38846-0-31262400-1442334538_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...