Ondrys92 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Zdravím zdejší nadšence,už jednou jsem si zde zakládal vlákno, kdy jsem potřeboval poradit s výběrem hodinek. Měl jsem v merku nejvíce Victorinox Alliance. Nyní už ale pokoukávám i po jiných značkách a hodně se mi líbí např. hodinky od zn. Steinhart model Ocean Black 1. Jaký máte na tyto hodinky názor, protože jsem koukal v diskusích, že to jsou takový kopie Rolexek. Nechci hodinky za 12 tisíc, aby si někdo myslel, že mám nějaký kopírky, rozumíte jak to myslím.No rozhodně ale v tomto měsíci pojedu do Prahy, takže se chystám osobně navštívit chronoshop a vyzkoušet si je přímo na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Sis v podstate odpovedel sam. jinak Ocean One jsou dobre zpracovane hodinky. Za tu cenu neni co resit, pokud odhledneme od jiste inspirace. Zkusil jsem Ocean One s keramikou a Ocean vintage military a oboje byly skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Jak Ti nevadí inspirace (čti kopie) Rolexu není co řešit, za ty love nic lepšího nekoupíš. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Já třeba přemýšlím o tomto. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Tak kopírky to nejsou kopírky bys měl kdybys někde splašil fejky Rolexu . . . . přece jen je tam napsáno Steinhart a myslím, že má dosti příznivců Osobně mam taky Ocean one black s keramikou a slouží skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 (upraveno) Bude to za víc než 12k, ale co si počkat na tyhle nový štajny?http://www.steinhartwatches.de/de/OCEAN-Titanium-500-Premium,974.html Pořád si to zachovává vzhled, kterej se ti asi líbí, ale zároveň už to není totální kopírka rolexu, má to jiný ručky, datumovku na šestce, modrý prvky...K tomu titan, keramická luneta a především Soprod místo klasický Ety. Soprod A10 je, pokud vím, postavenej na základech relativně solidního strojku Seiko 4L, kterej se cpal do některejch modelů v rámci high end Seiko produkce (Credor). Upraveno 14. září 2015 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Zalíbil se mi bílý Ocean Two, nevíte někdo jestli je taky něčím "inspirován" nebo je to jejich? Posuď sám: Inspirace tam je, ale nic zásadního. Ani zdejší steinhartobijci proti Ocean Two většinou nic nenamítaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Já furt nechápu Bremonty jako údajnou inspiraci Ocean 2, vždyť ty hodinky jsou úplně jiný naprosto ve všem.:-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrys92 Odesláno 14. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Děkuji za reakce, plánoval jsem hodinky si koupit mnohem dříve, ale z určitých důvodů to padlo a opravdu koupit si je plánuju až nyní. USER47Také jsem koukal a líbí se mi, jen škoda, že Chronoshop je nyní nemá ve své nabídce. Snad jen modré, ale ty se mě osobně moc nelíbí. Není problém ale počkat do vánoc a potom nějaké koupit, rozhodně chci koupi uskutečnit do nového roku ale. Jelikož mám teď záložní, tak mě to tak netrápí, že ještě nemám ,,ty svoje". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Bremont zrovna bejvaj docela předražený. Ale pěkný jsou, to jo. @USER47. Já si to jednou někde přečet, tak to od tý doby jenom papouškuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Mě se od Steinhartu nejvíc líbí kopie MilSub - tzn. Ocean vintage military, bohužel pro mě víc atraktivní první verze již není k mání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Military jsem měl a zatím patřily k top 5 hodinek podle toho jak mi sednou na ruku. Eta za 10600,- a další fičury těch hodinek - to je (skoro) zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P99 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Za ty peníze dobrá volba. Kdo tomu nerozumí, ten v tom rolex neuvidí a kdo tomu rozumí, tak ho to neurazí.. měl jsem je asi čtvrt roku a dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Strogy Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Zdravím všechny, už bych si hodinky Steinhart konkrétně ocean one black 39 kouoil ale nikde jsem se tady nedocetl ani na chronoshop.cz mi nedokázali odpovědět jelikož prý to výrobce neuvádí. Tak se zeptám tady, nevíte jestli u hodinek steinhart lupa nad datumovkou je také safírova??? Předem moc děkuji za odpověďi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 ahoj Ocean one vlastním ale vacsiu verziu 42mm a mam taky dojem ze som niekde cital ze zafir je aj na lupe ale niesom si tym isty :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Strogy Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Jj steinhart ocean one má všechny lupy safírové psal jsem přímo výrobci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se