t2 Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 před 3 hodinami, Kamil.K napsal: Tissot? Zásah! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 Zítra, max pozítří už snad budou na ruce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 Pak se pochlub, těšíme se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 BINGO! Už jsou doma! První dojmy jsou nad očekávání dobré. Neskutečně kvalitně zpracované hodinky. Masívní celokovové pouzdro, které svými tvary skutečně připomíná hodinky ze 70. let. Tlusté mírně klenuté sklíčko je opravdu ze skla a náramek je přesně takový, jaký k takovým hodinkám patří. Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Snad již v pondělí, obyčejné digi od Lorusu, trochu analogie k F91W. Pak ještě něco sepíšu. Zatím takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 rozhodoval som sa medzi aby to nakoniec boli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 před 22 hodinami, Harwey napsal: rozhodoval som sa medzi aby to nakoniec boli A které to nakonec budou? Ty Hamiltony vypadají super, ale vlastně je to kombinace LED a LCD - zajímavé řešení. Já mám ty Bulovy ve zlaté a jsou taky skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 @Chillilukno ako pisem, nakoniec modre bulovy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Já to mezi těmi fotkami nějak přehlédl. Super volba, jsou skvělý, včera v hospodě si je chtěli všichni zkoušet - teda jak jsem říkal, já mám zlatou verzi. Mně začíná silně připadat, že ty Hamiltony asi budu muset brzy mít taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Tak to popřemýšlej kterou variantu. Červeně nebo zeleně svíticí a pouzdro stříbrné nebo černé. Zlatky a Metrixy už asi nekoupíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 před 13 hodinami, t2 napsal: Tak to popřemýšlej kterou variantu. Červeně nebo zeleně svíticí a pouzdro stříbrné nebo černé. Zlatky a Metrixy už asi nekoupíš. Já to jasně vidím na klasiku stříbrné a červeně svítící a asi by nebyly nové, na eBay se dají koupit už kolem 12 litrů. Na jednu stranu si člověk rozumem řekne, že je to blbost a zobrazují vlastně jen čas a nic víc neumí, což se u digitálek zdá málo, navíc za tu cenu. Ale na druhou stranu nějak vím, že by mi dělaly velkou radost - přece jen ty původní byly první digitálky na světě. V tomto případě se i dost povedly, co se týče zpracování, ale i displej se podle mě povedl. Takže nakonec proč ne, asi do toho budu muset jít. Pořád se jakoby k nim vracím a říkám si, že jsem to přesně já, pro koho jsou tyhle hodinky určený. Mám rád digitálky, ale už se dneska nemusím tlačítkama přehrabovat ve množství stopek a jiných funkcí - víc pro mě znamená ten odkaz na minulost a kvalitní zpracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Další zlaťáky na cestě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Ňákej Timex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Jojo. Chci pořádně prozkoumat ten zelený reflexní display. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Tak jsem právě zaplatil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 Něco s příjmem německého radiosignálu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 to ano: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 FKT-100, to bylo jednoduchý. Akorát jsem se testu všiml až teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se