Frostie Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Dík :-)Je to v podstatě perpetual calendar, vč. krátkých, dlouhých měsíců a přestupných let, ale na displeji je dnes třeba TU 25. Funguje až do roku 2099, daleko za životnost hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Je to v podstatě perpetual calendar, vč. krátkých, dlouhých měsíců a přestupných let, ale na displeji je dnes třeba TU 25. Funguje až do roku 2099, daleko za životnost hodinekJj, rozumím, tak nějak jsem si to myslel. Akorát že s tím nemám žádný zkušenosti, tak jsem si nebyl jistej. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Jj, rozumím, tak nějak jsem si to myslel. Akorát že s tím nemám žádný zkušenosti, tak jsem si nebyl jistej. Dík.V pohodě, rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 (upraveno) Tak pak este Casio DB-59 Je to tak. edit: obrázek od prodejce:Příště to musím udělat těžší. Upraveno 25. července 2017 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Je to v podstatě perpetual calendar, vč. krátkých, dlouhých měsíců a přestupných let, ale na displeji je dnes třeba TU 25. Funguje až do roku 2099, daleko za životnost hodinekMyslím, že u tohoto modulu je to jinak. Ten s roky vůbec nepočítá. Jeho kalendář nezná přestupné roky, tudíž jeho platnost není omezena jinak než jak uvádí výrobce 28 days as februar. Jen na věčné časy bude vždy nutné přenastavit ručně datum při přestupném roce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Je to tak. edit: obrázek od prodejce:xs-l1600 (9).jpgPříště to musím udělat těžší.Fajn digi...oboje.Prijde mi, ze ty "stare" digi mely neco do sebe, co "dnesni" uz nemaji. A tezke to bylo dost. Minimalne ty DB-59, to sem nasel vicemene jen podle fotek na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Z ciziny nebo za draho z ČR? za levno, když na to kocoura neskočej čerti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 za levno, když na to kocoura neskočej čerti Paráda, tak pak dej echo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Cekam postaka s Casio GW-M5610-1ER. Po triceti letech opet digitalky, jeste nikdy jsem nemel solar / radiem rizene, tak se tesim jak malej kluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 J asi je koupil vcera a je to super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Hoši, vy jedete. Tak se pak vedle připište na seznam a pochlubte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Hoši, vy jedete. Tak se pak vedle připište na seznam a pochlubte seuz tam sem,neboj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Dlouho (pres rok) po nich koukam a konecne jsem narazil na nabidku, ktera mi vyhovovala a nemel jsem ji co vytknout. Tesim se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Pošťák byl u nás doma, jsou super , ale nevím s tim čtením čísílek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Kluci co máte nastavený za mesto pro automatický signál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 najblizsie je tusim Berlin, ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 To jo, ale nejde mi tam nastavit automaticky signál nastavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 To jo, ale nejde mi tam nastavit automaticky signál nastavení.to se nastavuje v tom samém menu (auto-man-off). Synchronizace probíhá ale v noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Ja vim jak to nastavit,ale při tom potvrzení se mi neobjeví to auto jak píšou v návodu,ale píšou,že to nemusí ten vysílač podporovat tak neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 (upraveno) Ja vim jak to nastavit,ale při tom potvrzení se mi neobjeví to auto jak píšou v návodu,ale píšou,že to nemusí ten vysílač podporovat tak neví.To je nesmysl, pokud máš na displeji Multiband 6 - z té rozmazané fotky výše nejsem schopen rekogniskovat. Ale počítám, že ano. Něco děláš špatně. Domovské město BER, druhý čas libovolný, příjem na auto a musí to šlapat. P.S. Držte několik sekund horní levé tlačítko. Pusťte po objevení se AUTO. Dolním pravým tlačítkem zvolte mezi on-off. Horním levým tlačítkem operaci potvrďte. Platí samozřejmě, pokud je správně nastaveno domovské město, u nás tedy BER. Upraveno 14. srpna 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se