Přejít na obsah

Které digi vám už brzy pošťák přinese?

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Dík :-)

Je to v podstatě perpetual calendar, vč. krátkých, dlouhých měsíců a přestupných let, ale na displeji je dnes třeba TU 25. Funguje až do roku 2099, daleko za životnost hodinek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Je to v podstatě perpetual calendar, vč. krátkých, dlouhých měsíců a přestupných let, ale na displeji je dnes třeba TU 25. Funguje až do roku 2099, daleko za životnost hodinek

Jj, rozumím, tak nějak jsem si to myslel. Akorát že s tím nemám žádný zkušenosti, tak jsem si nebyl jistej. Dík.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že u tohoto modulu je to jinak. Ten s roky vůbec nepočítá. Jeho kalendář nezná přestupné roky, tudíž jeho platnost není omezena jinak než jak uvádí výrobce 28 days as februar. Jen na věčné časy bude vždy nutné přenastavit ručně datum při přestupném roce.

Odkaz ke komentáři

:notworthy: Je to tak. 

edit: obrázek od prodejce:

attachicon.gifxs-l1600 (9).jpg

Příště to musím udělat těžší.

Fajn digi...oboje.

Prijde mi, ze ty "stare" digi mely neco do sebe, co "dnesni" uz nemaji. 

A tezke to bylo dost. Minimalne ty DB-59, to sem nasel vicemene jen podle fotek na netu.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ja vim jak to nastavit,ale při tom potvrzení se mi neobjeví to auto jak píšou v návodu,ale píšou,že to nemusí ten vysílač podporovat tak neví.

To je nesmysl, pokud máš na displeji Multiband 6 - z té rozmazané fotky výše nejsem schopen rekogniskovat. Ale počítám, že ano. Něco děláš špatně. Domovské město BER, druhý čas libovolný, příjem na auto a musí to šlapat.

P.S. Držte několik sekund horní levé tlačítko. Pusťte po objevení se AUTO. Dolním pravým tlačítkem zvolte mezi on-off. Horním levým tlačítkem operaci potvrďte. Platí samozřejmě, pokud je správně nastaveno domovské město, u nás tedy BER.

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...