YvanD Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Už dva týždne čakám na F91W na mojom 20cm zápästí budú určite vyzerať divne ale notalgia ma donútila:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Dá se na to zvyknout. Já mám zápěstí 22 cm a taky jsem je chvíli nosil...po pár dnech mi jejich velikost začala připadat v pohodě a už jsem se vůbec nestyděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Tak moje hodinky jsou už od včerejška v ČR, jenže na nich sedí celníci...a i když jsem jim už všechny údaje poslal a bude mě to stát ještě cca 1500,- navíc, budu rád, když je budu mít v polovině příštího týdne...nebýt celníků, měl jsem je teď na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Měl bys je na ruce a hned přemýšlel co koupit dál. A o víkendu bys ponocoval, takhle při sklence něčeho dobrého sjížděl Ebay a šup, ujela by ti ruka a něco bys neuváženě koupil. Takhle aspoň ušetříš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Nojo, ale to se mi teď může stát klidně taky...budu zapíjet žal a najednou ve slabý chvilce koupím na Ebay tu druhou, nezlacenou verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 (upraveno) Tak já se teda přiznám - v pátek večer jsem nevydržel čekání a přihazoval na staršího bratříčka těch Citizenů - původní verzi C023 v docela pěkném stavu z EBay. No a co se stalo - vyhrál jsem...před manželkou radši taktně mlčím Čekání mi tentokrát nevadí, mám už na ruce jejich mladšího bráchu, takže času mám dost a můžu se v klidu kochat postupem zásilky pomocí tracking number Reálné foto kusu, který jsem vyhrál v aukci: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. září 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Ty jsi pacient... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Něco mám na cestě. Foto dávat z pověrčivosti nebudu. Jen info: jméno výrobce má jen tři písmena. Jsou ze žlutého kovu a je na nich nápis swiss.Tak snad se cestou neztratí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Něco mám na cestě. Foto dávat z pověrčivosti nebudu. Jen info: jméno výrobce má jen tři písmena. Jsou ze žlutého kovu a je na nich nápis swiss.Tak snad se cestou neztratí.Tak to bude určite namakaná strojovňa, swiss made, to je už čosi výnimočné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josefek Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Moc se těším na kocoury. Na státní svátek mi je vyexpedovali a teď už jen vydržet. Těším se neskutečně na nového parťáka do práce a na outdoorové aktivity. Ikdyž u mě je to skoro to stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Něco mám na cestě. Foto dávat z pověrčivosti nebudu. Jen info: jméno výrobce má jen tři písmena. Jsou ze žlutého kovu a je na nich nápis swiss.Tak snad se cestou neztratí.Ale až dorazí, tak foto dáš, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Jo už tu jsou. JAZ. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/7724-pochlubte-se-sv%C3%BDmi-nov%C3%BDmi-%C4%8D%C3%ADsl%C3%AD%C4%8Dkov%C3%BDmi-p%C5%99%C3%ADr%C5%AFstky/page-98&do=findComment&comment=1553818 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 CASIO AW 80D-1, až dorazí z HKG, dám foto do vhodné sekce. Snad bude dost dlouhý tah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Hmmm, to znie zaujímavo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Tak teď jsem vyhrál jednu aukci. Jestli to pošta neztratí tak se pak tady "pomachruju". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Ty jo, to jsou Omegy, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 To vypadá na hooodně velkou klasiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Ty jo, to jsou Omegy, ne?Klobouk dolů. 1616 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Mohly to být i Tissot, protože ty moduly jsou v podstatě to samý, ale nějak jsem vycítil spíš ty Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 (upraveno) Tak tuhle kovovou krabičku mi přinesla pošťačka.Uhodnete, co je uvnitř? No pochopitelně hodinky, ale jaké.Předem podotýkám, že je to dost šílenost a to mě taky přimělo k tomu, to koupit. :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února 2016 uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se