Xenomorfus Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Jiz v pondeli!...jsou proflakle a vcelku obvykle, takze nebudu delat "skryvacku".Ale tesim se na ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Jiz v pondeli!...jsou proflakle a vcelku obvykle, takze nebudu delat "skryvacku".Ale tesim se na ne...Hajzle... A moje pozitivní jsi nechtěl... Ne, ať slouží, máš je od dobrého zdroje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Hajzle... A moje pozitivní jsi nechtěl... Ne, ať slouží, máš je od dobrého zdroje...Asi mi to nebudes verit, ale ja na ne koukal nekolikrat a nemohl sem se rozhoupat.... a az sem se rozhoupal, tak byly fuc :-(. Takze sem vcera volal "Sphinxxovi", ze je nutne potrebuju :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Asi mi to nebudes verit, ale ja na ne koukal nekolikrat a nemohl sem se rozhoupat.... a az sem se rozhoupal, tak byly fuc :-(. Takze sem vcera volal "Sphinxxovi", ze je nutne potrebuju :-D.Hmm, jsou doma a hledají kupce. Telefon na mně máš, mohl jsi cinknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Hmm, jsou doma a hledají kupce. Telefon na mně máš, mohl jsi cinknout... Kua, to mi ani nerikej! Sem koukal,ze minuly tyden si to locknul (nejake 2-3 dny po finalnim snizeni ceny), tak sem si rikal, ze sem wool, ze sem Ti nenapsal. Mno tak, asi budu muset vzit aji Ty Tvoje, at jim neni smutno :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 theoretisch již zítra na ruce... Casio AMW 710, modul 3796 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 ... a už sou doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 ... a už sou doma... no výborně. Užívej je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 no výborně. Užívej je!Diky, Uzivam ;-)Bohuzel to neresi muj problem s pracovnimi G-Shocky, tehle je mi lito na mordovani ).A to ani nerikam, ze se mi libi ty Tvoje Marine Gear Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Diky, Uzivam ;-)Bohuzel to neresi muj problem s pracovnimi G-Shocky, tehle je mi lito na mordovani ).A to ani nerikam, ze se mi libi ty Tvoje Marine Gear Mně se také líbí, moc, ale řekl bych, že na hrubé užití jsou příliš outlocitné a salonní. Myslím, že tvůj problém by vyřešily sice ,ale, ale odolné a nezavázející W59 nebo F91, za pár korun můžeš zhuntovat několikery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Marine Geary se mi libi mimo poradi :-)Uz sem o necem v te řadě (W59, F91, F105,...) uvazoval. Ale nejak moc se mi nelibi. To uz sem byl spise rozhodnut, ze vezmu GW-M5610. Nakonec to tedy dopadlo na ty GX. Kdyz uz bych sel cestou novych na zlikvidovani, tak to budou asi z řady AE... 1000, 1100, 1200, 1300, 2000, 2100 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Ten inverzni display je celkom pekne citatelny. Gratulujem k peknemu prirastku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Diky! Na fotce je to lepsi nez v realu. Bohuzel za zhorsenych svetelnych podminek je to bida. Ale s tim sem pocital, jsou to solary, takze si muzu prisvetlovat dle chuti :-). Paradox je, ze treba inverz na Gulfmasterech je mensi, ale lepe citelny i za slabsiho svetla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 To znám. Mně je líto mordovat i ty 5610 a mám je tak spíš na ozdobu. K těm GX gratuluju. Jsou moc pěkné, robustní, prostě G. Před nějakou dobou jsem je měl na ruce a toho displeje je fakt škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 No a ted uz cekam na postaka, az mi doruci DW-290... ;-). Foto z mobilu nedam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Joo DW 290..moje oblíbené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Heh, mam obdobi, kdy mam pocit, ze jsou vsechny hodinky moje oblibene :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 (upraveno) dnes zaplaceno, zase se mam na co tesit :-)poridil jsem si je k stejnojmennemu autu, na stanovacku jsou jak stvoreny :-) bohuzel poficej az z US, bliz jsem je nesehnal (a to jsem rad, ze vubec), ale tak snad to bude rychly Casio Sea Pathfinder Upraveno 27. května 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Ked si uz myslim ze ma nic nemoze prekvapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Chci vyzkouset funkcni rozdil(jeden problem tusim no, ale nekup to:) mezi mymi S760 a plastovymi S750 -tak jsem objednal viz. nize...Mnelo by jit o model SBDG007... tady je techto modelu vicero pohromade...Jsem tedy zvedav jestli mi tyto digi postak uz take brzy prinese... Kdo jste takto kupoval za jak dlouho vam dorazily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se