Přejít na obsah

Které digi vám už brzy pošťák přinese?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak, ETCčka jsou doma. Co do zpracování se podobají prvním Kesselkám. Tedy tenké pouzdro z lehkého kovu. Ale tlačítka se ovládají s větší jistotou. Není to tedy úplný shit a nosit se dají. Funkčně jsou na tom velice zajímavě. Pouze datum na místě vteřin a světlo. Levé tlačítko slouží pouze k aktivaci seřizování a přepínání nařizovaných údajů. Stiskne se a k němu se přimáčkne pravé horní. Ale jsou to funglovky, nikdo je nenosil. 

post-437-0-21553000-1544048999_thumb.jpg
  • po 2 týdnech...
  • Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak posta dorucovala a jezdila i dnes, takze postak ne ze prinese ale cas pritomny...

S timhle bodovym lcd jich moc nemam a libej se mi tak...

post-46138-0-93044200-1546262637_thumb.jpg

post-46138-0-64337000-1546262647_thumb.jpg

________________________________________________________________________________________

...a jinak jo sem by se to hodilo...

sem si právě objednal digitálky ...... to budete koukat

r />

to až uvidíš tak se zhroutíš ..... já možná taky  :D

Bez fotky jsou to jen plané kecy. Využij vlákna Jaké digi vám už brzy pošťák přinese.

Odesláno

Diky hosi, no mne inspiroval casiotron tak jsem hledal, hledal az nasel od Alba ?? Seiko . 

Popis a vic info i foto LCD -ruznych stavu je v jeho prispevku...

A vono v te rade Y76x / 77x je vicero peknych modelu(a nejen). Jedny taky Y771.

Chtelo by to k nim i Y772 , ty maj dole klasicke segmenty a dot nahore je vyuzit na "biorytmy" videt treba zde(i casia dole...)

Y772 obrazek

Odesláno

Na obrázky se těším. Já Rada nosím téměř každý den. Do práce ne, ale pak je nasadím doma a mám je než jdu spát. Dodnes jsem si nekoupil vrtič, takže by jim došla šťáva. Mají tu výhodu, že opotřebení neexistuje, nebo jen naprosto zanedbatelné protože safír a keramika. U těch kovových Hami to asi takové nebude.

Odesláno

Bal jsem se abych neco neprivolal:) tak jsem nedaval avizo ve stylu to budete koukat...

Ted uz je ale kuryr na ceste s PL k nam tak vecer-zitra?

post-46138-0-18629600-1547034698_thumb.png 

post-46138-0-05770800-1547035259_thumb.png

V minulosti jsem psal, ze je asi budu... -tak tak tezke to asi neni ne?

Odesláno

Bal jsem se abych neco neprivolal:) tak jsem nedaval avizo ve stylu to budete koukat...

no jo no ..... musím se přiznat, že jsem objednávku 2.1. zrušil (expedice měla být stejně až 7.1.) protože mě to přešlo ...... teď šetřím na christophera warda, tak musej digitálky počkat 

Odesláno

Tak nám aspoň řekni, co to bylo, né?

...jo to by nebylo od veci ..  a pri takovych ohlasenich jakymi jsi to uvadel se nediv zajmu...

A kuryr dorazil... tak aspon takhle na rychlo foto prodejce...(zkusim jeste na zivo za chvili na ruce)

post-46138-0-74649000-1547074072_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...