siwi Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Tak, ETCčka jsou doma. Co do zpracování se podobají prvním Kesselkám. Tedy tenké pouzdro z lehkého kovu. Ale tlačítka se ovládají s větší jistotou. Není to tedy úplný shit a nosit se dají. Funkčně jsou na tom velice zajímavě. Pouze datum na místě vteřin a světlo. Levé tlačítko slouží pouze k aktivaci seřizování a přepínání nařizovaných údajů. Stiskne se a k němu se přimáčkne pravé horní. Ale jsou to funglovky, nikdo je nenosil.
siwi Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 A už si to ke mě šinou další NOSovky
Frostie Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 A už si to ke mě šinou další NOSovky s-l1600.jpgty jedeš. Ale že jsou parádní! Akorát do Vánoc už to asi nedají
siwi Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 Nedaj. To je jasný. Ale aspoň bude i po Vánocích na co se těšit.
akai Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 Tak posta dorucovala a jezdila i dnes, takze postak ne ze prinese ale cas pritomny...S timhle bodovym lcd jich moc nemam a libej se mi tak...________________________________________________________________________________________...a jinak jo sem by se to hodilo... sem si právě objednal digitálky ...... to budete koukat r />to až uvidíš tak se zhroutíš ..... já možná taky Bez fotky jsou to jen plané kecy. Využij vlákna Jaké digi vám už brzy pošťák přinese.
Olin.uj Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 Opravdu zajímavé, pěkné. akai: ty máš samé špeky! :-)
akai Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 Diky hosi, no mne inspiroval casiotron tak jsem hledal, hledal az nasel od Alba ?? Seiko . Popis a vic info i foto LCD -ruznych stavu je v jeho prispevku...A vono v te rade Y76x / 77x je vicero peknych modelu(a nejen). Jedny taky Y771.Chtelo by to k nim i Y772 , ty maj dole klasicke segmenty a dot nahore je vyuzit na "biorytmy" videt treba zde(i casia dole...) Y772 obrazek
t2 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 (upraveno) Pěkný Alby! Upraveno 31. prosince 2018 uživatelem t2
siwi Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 To zas bude nějakej špek Ty máš na to nos. Jsem napnutej jako struna.
t2 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Ty vpravo bych viděl na GMW B 5000, ale ty vlevo?
t2 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Na obrázky se těším. Já Rada nosím téměř každý den. Do práce ne, ale pak je nasadím doma a mám je než jdu spát. Dodnes jsem si nekoupil vrtič, takže by jim došla šťáva. Mají tu výhodu, že opotřebení neexistuje, nebo jen naprosto zanedbatelné protože safír a keramika. U těch kovových Hami to asi takové nebude.
akai Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Bal jsem se abych neco neprivolal:) tak jsem nedaval avizo ve stylu to budete koukat...Ted uz je ale kuryr na ceste s PL k nam tak vecer-zitra? V minulosti jsem psal, ze je asi budu... -tak tak tezke to asi neni ne?
YPO Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Bal jsem se abych neco neprivolal:) tak jsem nedaval avizo ve stylu to budete koukat...no jo no ..... musím se přiznat, že jsem objednávku 2.1. zrušil (expedice měla být stejně až 7.1.) protože mě to přešlo ...... teď šetřím na christophera warda, tak musej digitálky počkat
Dokusan Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 (upraveno) ... Upraveno 9. ledna 2019 uživatelem Dokusan
akai Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Tak nám aspoň řekni, co to bylo, né?...jo to by nebylo od veci .. a pri takovych ohlasenich jakymi jsi to uvadel se nediv zajmu... A kuryr dorazil... tak aspon takhle na rychlo foto prodejce...(zkusim jeste na zivo za chvili na ruce)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se