t2 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Tak nevím jestli to mám uznat.... Jo i ne. Ale smekám klobouk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Neumím totiž poznat rozdíl. Takže jo uznávám správnou odpověď. Ale je to DW 3500. Podle mého archivu je totiž model DW 3100 / DW 3300 / DW 3500 stejný. A tady fotka zatím jen od prodejce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Jo tak sem zmizely. Měl jsem je ve sledování. Je tam (na ebay) teď porůznu pár kousků, když předtím nebyly vidět několik let, a tyto se mi zdají nejvíc zachovalé. Ale zase nemají původní pásek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Nemají a je dost opoužívaný: Ale hodinky samotné jsou hezké. Už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Taky se mi líbí. Je to takový "časoměrný stroj", vzhledem ke všem těm jejich funkcím a grafickým zobrazením. Jen jsem si všiml, že jsou na tom většinou všichni podobně, jako já se svými DW-3100. Tedy že ty budíčky nejsou přesně vycentrované v kruhových otvorech cifru. Jen o desetinky milimetru, ale při čelním pohledu je většinou vidět, že displej je trochu ujetý do strany. Podle fotek těch tvých na tom možná budeš líp. Tady to vypadá, jakože displej vůči otvorům cifru docela pěkně sedí. Taky nemám původní náramek, tak skončily na NATO pásku. A ty moje mají dost poškrábané sklíčko i oblasti bezelu s popisy. Jak se tu někde řešilo, jestli staré digošky běžně nosit, tak já bych řekl že tyhle, přestože jsou někde z doby kolem roku 1988, se dneska stále nosit dají. Po přetěsnění už by jim nemělo nic hrozit. No, vlastně jsou to celkem mlaďošky. Je pravda, že nosit modely digin ze 70. let už je trochu risk. Jen je třeba počítat s tím, jestli si dobře pamatuju, že jako ostatní z téhle řady, nemají žádné podsvícení ani nasvícení displeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Já včera navečer přinesl zásilku z Aukra.. jsou to takové vraky ale byly v té sestavě Casia AE-20 W.. Tak jsem zvědav až to vybalím, zda půjdou.. Držte palce.. Jinak fotka je ještě z Aukra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Ultravzácné AE-20W na Aukru. Jaktože jsem to přehlédl? To je tedy kauf! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Také jsem koukal a hned do toho šel... Prodejce tuto "soupravu" prodával "kup teď" za 290 kaček.. V současné době jsou Casia AE-20W rozhozená. Se strojkem jsem si hrál dnes a nakonec šlape dobře.. " neukazovaly některé segmenty". Musím říci, že tyto "zaklapávácí" moduly.. to je věc.. a strach rozdělávat. Pouzdro je horší ale dá se dohromady. Sklo neskutečně poškrábané.. Zítra bych jej chtěl přebrousit a přeleštit... I když Casia AE-20W vypadají jako plasťáčky.. mají vnitřek pouzdra kovový. Plast je jen na povrchu.. Sklíčko je skleněné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Zajímavé. To bych do nich třeba neřekl, že se uvnitř plastu ukrývá kovové tělo. Jejich grafické řešení celého cifru je moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Parada, gratulace. A vida, a prece, a stale rostou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Tak po čase zase něco na cestě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 F16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Italsky ebay za 15,- tak jsem klikl a byl jsem jediny -ok. Jak vidno obcas se objevi. Vyhledavat dle popisu aukce to nejde, musi se nato narazit... VINTAGE CONTINENTAL QUARTZ CHRONO DUAL TIME USATO FUNZIONANTE Na jare dorazily prvni a pak jsme to trochu v dalsich prispevcich rozvedli... Sem zvedav na italskou postu -zkusenost nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Ja som rovnake nedavno rozchodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Parada tak nebudu s nimi sam. Razchodil... -Tam je vnitrek keramicky ze? -byl s nimi velky problem? Zda se mi to diky nasvetleni nebo mas jednotlive clanky tahu na prechodu cernene? -neco jako u techto S229? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Ano je to keramika a dost klame. Vyzerali ciste a ani tuk. Az po dokladnom ocisteni s lupou nabehli. Na tahu nieje cierna. To bude fotkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Tak jsou na cestě https://world.g-shock.com/asia-mea/en/products/g-squad/gsw-h1000/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Tak po čase zase něco na cestě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Tak po čase zase něco na cestě: No paráda a navíc bez DPH a cla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se