Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Stále jsem nevěděl co s nimi a napadl mě ještě lepší řemen než PANATIME což je dost vysoko nastavené laťka..

Zrno dělá perfektní řemeny a navíc se s ním výborně kecá !!!!

post-965-049325500 1312740595.jpg

post-965-000966600 1312740775.jpg

• po měsících...
  • Odpovědi 198
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Opět mohu jen doporučit! 2 nové řemeny. Jeden z hovězí kůže (viz. fotografie) a druhý tak trochu exotika, z pštrosí kůže (foto doplním).

post-1156-005964400 1319190839.jpg

post-1156-074553200 1319190860.jpg

Upraveno uživatelem jacob
Odesláno

Ve středu jsem koupil od zrna jeden kožený tah 22 mm, trochu nošený. Super zpracování ( na samouka, za kterého se prohlásil- famozní ). Už je na hodinkách a nemůžu se vynadívat. Děkuji za vstřícnost při předání a omlouvám se, že jsem neměl víc času na pokec.

Odesláno

Pánové děkuji za slova chvály, snažím se neustále se zdokonalovat a získávat skušenosti, ale nemám moc možností od koho se učit, takže je to pořád stylem pokus omyl :-)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ja jsem si objednal pouze opasek, protoze na svoje Archimede Outdoor bohuzel remen nedam. Nezbyva nez smeknout. Perfektni komunikace, a skvela prace! Opasek prisel do prace, ted mi ho tu vsichni okukuji a zavidi. Diky!

Odesláno

Spickova komunikace a rychlost dodani remenu. O kvalite neni treba pochybovat, je vyborna. Dekuji Oto

Služebníček :-) ať slouží ke spokojenosti.

Odesláno (upraveno)

taky chválím, jen nemám čas vyfotit vintage pilot strap 20/20mm se Stowama..

edit: a dopuručuji

Upraveno uživatelem Arthur N.
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Také já se s dovolením přidám. Od prvního kontaktu po doručení hotového řemenu uplynula na můj vkus velmi krátká doba. Řemen super, servis stejně tak - jen foto nemám, neb se jedná o dárek pro manželku k mým (bývalým) hodinkám....

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...