long Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Stále jsem nevěděl co s nimi a napadl mě ještě lepší řemen než PANATIME což je dost vysoko nastavené laťka.. Zrno dělá perfektní řemeny a navíc se s ním výborně kecá !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalT Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Taky doporučuju, mám super řemen a domluva perfektní, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Děkuji za sadu, došla v pořádku a vypadá parádně. Všem vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Viděl jsem na posledním pražském srazu řemen od Zrna, opravdu perfektní. A navíc za velmi solidní cenu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Mohu jen potvrdit.super remeny a musim rict,ze je na tom kvalitativne lepe nez remen od Boba,mam pro srovnani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Mám jeden 26mm moc velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 (upraveno) Opět mohu jen doporučit! 2 nové řemeny. Jeden z hovězí kůže (viz. fotografie) a druhý tak trochu exotika, z pštrosí kůže (foto doplním). Upraveno 21. října 2011 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 (upraveno) přidávám se a jednoznačně doporučuji! Upraveno 27. října 2011 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Ve středu jsem koupil od zrna jeden kožený tah 22 mm, trochu nošený. Super zpracování ( na samouka, za kterého se prohlásil- famozní ). Už je na hodinkách a nemůžu se vynadívat. Děkuji za vstřícnost při předání a omlouvám se, že jsem neměl víc času na pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 jo, docela mu to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Pánové děkuji za slova chvály, snažím se neustále se zdokonalovat a získávat skušenosti, ale nemám moc možností od koho se učit, takže je to pořád stylem pokus omyl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Ja jsem si objednal pouze opasek, protoze na svoje Archimede Outdoor bohuzel remen nedam. Nezbyva nez smeknout. Perfektni komunikace, a skvela prace! Opasek prisel do prace, ted mi ho tu vsichni okukuji a zavidi. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Taky doporučuju a chválím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Spickova komunikace a rychlost dodani remenu. O kvalite neni treba pochybovat, je vyborna. Dekuji Oto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Spickova komunikace a rychlost dodani remenu. O kvalite neni treba pochybovat, je vyborna. Dekuji Oto Služebníček :-) ať slouží ke spokojenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 (upraveno) taky chválím, jen nemám čas vyfotit vintage pilot strap 20/20mm se Stowama..edit: a dopuručuji Upraveno 30. listopadu 2011 uživatelem Arthur N. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 ..pridavam sa k pochvalnym slovam, fakt super komunikacia a nadherny remen - vsetko prebehlo podla dohody, takze som maximalne spokojny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Také já se s dovolením přidám. Od prvního kontaktu po doručení hotového řemenu uplynula na můj vkus velmi krátká doba. Řemen super, servis stejně tak - jen foto nemám, neb se jedná o dárek pro manželku k mým (bývalým) hodinkám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Opet Otovi velky podekovani za cernocervenej racing strap, bravo draku! A díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 bezva práce, bezva materiál, bezva jednání - i přes mé nekonečné požadavky a dotazy... A díky Otovi mám zase "nové" hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se