JAJA Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Super řemen i jednání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Jen pro ilustraci, jak sluší mým Traserům: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Jako vždy precizní práce s parádním výsledkem. Díky Oto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Další dva řemeny a 1A+ Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Jako obvykle, davam 11 z 10 moznych bodu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 (upraveno) Já 12... Dodání víc než 2x rychlejší, než bylo původně plánováno. Upraveno 23. července 2014 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Posledních několik řemenů si u Oty vybírám pouze z nabízených kůží, zbytek nechávám na něm a ještě se mi nestalo, že bych litoval. Oto, diky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Já děkuji Vám přátelé , že se mnou máte tu trpělivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Velka pochvala OTO. padne ako uliaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 včera objednáno, dneska v ruce. paráda a díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Vše proběhlo dle dohody, kůže se to netýkalo, ale opět doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Dneska mi dorazil nádherny zeleneý pštros od Oty a naprostá spokojenost.Děkuji a mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBP Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Objednal som si cierny ku HMT/Primkam a velka spokojnost. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Neuvěřitelný ďábel ;-) ,řemen jak má bejt!Zboží boží ,a Ota jak by smet!Děkuji moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Další objednávka od Oty proběhla opět skvěle, takovou rychlost jsem ani nečekal. Díky moc a zase někdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Díky za super pásek a rychlé předání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Opět perfektní práce děkuji za krásný canvas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Děkuji Otovi za super opasek do džínsů. Slušná cena, parádní práce, bleskové dodání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Opět, jak je u Oty zvykem, 1A! Jak obchod, tak práce a i pokec! Díky Oto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Kdybych měl chválit Otu za každý skvělý řemen, který pro mě ušil, tak mám na fóru mnohem víc příspěvků. Takže přidávám zase jedno průběžné poděkování za dlouhodobě skvěle odváděnou práci od stálého zákazníka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se