cigi Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 (upraveno) To je na mě vyšší dívčí ekonomicko-právní, bohužel, takže se možná pletu, ale to auditor očekává, že vymůžou 36 mega od MPM ?? 120% svých ročních výkonů ??? Mammma mia, ani se neptám, co na to brusel.Rovněž jsem pochopil tu nostalgii za migem 21 - to byly, panečku, pro elton časy !! jak symbolické. Upraveno 21. září 2015 uživatelem cigi
Georgeisin Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 Zavolej tomu auditorovi a polož mu tu otázku...má kulatý razítko. Zase o kus vedle si najdeš 2014 rozvaha na MPM Quality v.o.s. a oni opravdu mají zákl. kapitál 207 mil., takže teoreticky na to mají, pokud ta pokladna, resp. peníze, co vykazují ve výši 37 mil. jsou skutečné anebo virtuální. 11 mil. účty v bankách tomu by se dalo věřit. Stejně jsou ve ztrátě, vzz 2014.
Bert Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 Bankovní úvěry a výpomoci plus závazek vůči ovládající osobě versus roční výkon ... rovná se .... :-) nebo Mzdové náklady na jiné, než řídící zaměstnance, děleno počet zaměstnanců, děleno počet měsíců, tedy superhrubá mzda ... rovná se ..... :-)
baza Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 (upraveno) Čtu to správně, že si elton uplatnil do výnosů náhradu škody od MPM ve výši 18 mega a včetně toho docílil zisk 776 000 ? Loni to prý udělal stejně, jen zisk byl asi 2 mega. Co je to za šméčko ? To musejí být v zisku kvůli dotacím ?Čteš to dobře. V roce 2013 uplatnili náhradu škody za rok 2011, v roce 2014 náhradu za rok 2012.Takže pokud budou spolu s auditorem dostatečně odvážní, mají ještě v záloze náhrady na dva roky dopředu... Upraveno 21. září 2015 uživatelem baza
cigi Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 (upraveno) ......... dostatečně "odvážní" - za jaké slovo je to asi eufemismus ? Na to fakt nemám "odbornost". Upraveno 21. září 2015 uživatelem cigi
VitekB Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Christopher Ward má lepší alternativu - automat i quartz verze, 38 mm a 44 mm, PVD i klasika, safír s AR (jupí, konečně má někdo koule dávat do levných quartzek AR)... To už musí uspokojit všechny.
straspol Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Nedávno jsem v prodejním vlákně zahlídnul něco podobnýho- to je fofr, jen Elton něco vymyslí, už mu to někdo ukradne, chjo...
straspol Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Tak jsem je viděl naživo. No- asi bych to nenosil...
accutron Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Christopher Ward má lepší alternativu - automat i quartz verze, 38 mm a 44 mm, PVD i klasika, safír s AR (jupí, konečně má někdo koule dávat do levných quartzek AR)... To už musí uspokojit všechny.Mně ty eltonské přijdou o 100% nápaditější. Sice jsem za jedno se Straspolem, že bych je asi nenosil, ale to není proto, že by se mi nelíbily, ale protože jsem již ve věkové kategorii kde by to na ruce vypadalo nepatřičně. |Být mi o 30 let méně, jdu do toho !
straspol Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Mně ty eltonské přijdou o 100% nápaditější. Sice jsem za jedno se Straspolem, že bych je asi nenosil, ale to není proto, že by se mi nelíbily, ale protože jsem již ve věkové kategorii kde by to na ruce vypadalo nepatřičně. |Být mi o 30 let méně, jdu do toho !Haha, tak si říkám, že být MNĚ o třicet míň, tak budu takový ucho že by se mi i líbily. Tenkrát jsem nosil umělohmotný Ruhly ,,pilot" z černýho plastu a přišly mi úžasný.
Lamiczka Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Za mě dobrej počin, původně jsem je přehlídl, ale teď je i wristshot, tak jde líp posuzovat. Ručky bych snesl trošku výraznější, přijdou mi, že jsou vůdči cifru moc subtilní. Frézování korunky naopak než je zvykem proč ne, ale víc bych bral klasiku. A bral bych lomenou trojku, jednak je tak ve zmíněném MIGu a k eltonu mi prostě sedí. Celkově u mě dobrý, kdyby je uměli s inhausem nebo etou kolem 20k, tak fajn.
OndraPod Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Ty rucicky jsou fakt srandovni, sorry.
malymarek Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 +1taky jsem se moc neudržel se nezasmátručky tam fakt nesedí
Lamiczka Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Tvarem ne, velikostí je to fakt tragedie, čekal bych, že to může být daň za quarz (vetší by neutáhl?), ale fakt to vypadá jak bastl s ručkama z menších hodinek - tak velikostně 36. Celkově ale dojem opravdu pozitivní...
odjinud Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Proč je tam takové "logo"?To je jen chvilkový úlet nebo to budou mít do budoucna všechny Primky?Logo "Prim manuf. 1949" sice žádná pecka, ale už tak nějak občas i ví, že to není "ten druhý Prim" z F-M / Číny. Replika hodinek z migu by mohla táhnout, holt retro vlna je retro vlna, ale podstata je v co možnbá největší věrnosti.BTW, práva se asi neřešily, že :-)
MejlaG Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 už to tu někdo nadhodil, přesto mi to nedá. Srovnejte si, s prominutím tu s.acku, nebo chcete-li hračku od Prim s Laco Altenburg: 42 mm, PVD, automat, historie značky, WWII a cena 348 ojro http://www.christopherwardforum.com/viewtopic.php?f=8&t=18723
MejlaG Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Jsem zapomněl dodat, že nechci srovnávat to, jak vypadaj - každému se líbí něco jiného, ale o to, co která firma nabízí, a za kolik.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se