Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jednoznačně Stowy a raději bez loga. Kdybych neměl Archimede XLH, šel bych do nich.

A fotky pilotek najdeš ve fotogalerii "Pilotky".

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kdyz vezmu cenu hodinek, tak tohle se tam uz ztrati ale chapu, za ty prachy muzes mit slusnej remen...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

To je jasny , ze se to ztrati. Tak jsem to vcera zkousel objednat a musim pockat na paypal kod. Musel jsem ho znova aktivovat, uz jsem paypal nepouzival asi 7 let. Doufam, ze to zvladnu. Jina cena hodinek vcetne s Fedexem vyjde 970 eur. A jinak s logem a s datumem.

Tak ted budu cekat na aktivacni klic od paypal a pak je snad objednam uz.

Odesláno

Vyborna volba, ten napis Stowa chapu a budes tam mit datumovku? Treba pro mne je to nutnost, jsem hlava derava;).

Odesláno

Ted cekam cca tyden na potvrzovaci kod s pay pal , pak muzu uskutecnit platbu. Cekaci doba je na hodinky je 14 dni.

Datum tam bude taky, je to pro me tez dulezite. Kazdej den koukam na hodinky kolikate vubec je. Je to pro me i v praci dulezite. Uz se na ne tesim

Odesláno

Moc dobrá volba, navíc je tam datum tak dobře umístěnej, že by se spousta jiných hodinek mohla učit.

Odesláno

Tak se tesim na fota;).

Odesláno

Jsou super, ale já bych prostě u pilotek který vycházejí z B-uhr, nemohl mít diametr menší než 44mm, no ještě bych slevil, kdyby se mi jó líbily na 42mm. Ve velikosti 40 bych se zaměřil asi opravdu na nějaký moderní pilotky, třeba Damasko. Ale je to můj názor, každýmu vyhovuje něco jinýho :-).

Odesláno

zkus jim to zaplatit místo PayPal přes Transfer Wise ;) Budeš to mít rychlejší a pár stovek ušetříš na převodu kurzu.

Odesláno

vorkase = platba předem, to je prakticky ono. Transfer Wise funguje na tom principu, že jim pošleš na české konto částku v korunách a oni ho s poplatkem cca 30 Kč poté přepošlou na účet Stowy v ?. Máš to tak rychlejší, než čekat týden na dopis od PayPalu

Odesláno

Transfer Wise používá skutečný kurz ČNB. Naopak u PayPalu máš kurz koruny trochu podhodnocen, což u vyšší sumy je už znát. 

Odesláno

adresa je https://transferwise.com/ jestli máš mail na googlu, tak tě to rovnou spojí

mimochodem, jak jsi vkládal ilustrační foto těch tvých nových Stowa, jaký to je model? Nikde na jejich stránkách tuhle verzi se starým logem nemůžu najít.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...