Marcus Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Odesláno 26. září 2015 Jednoznačně Stowy a raději bez loga. Kdybych neměl Archimede XLH, šel bych do nich.A fotky pilotek najdeš ve fotogalerii "Pilotky".
Hron21 Odesláno 26. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2015 jsem koukl na to vyrití čísla na hodinky a ve stowa chtějí za to 75eur. To je docela drahý vyrití
AndyAaron Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Kdyz vezmu cenu hodinek, tak tohle se tam uz ztrati ale chapu, za ty prachy muzes mit slusnej remen... Sent from my iPhone using Tapatalk
Hron21 Odesláno 27. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2015 To je jasny , ze se to ztrati. Tak jsem to vcera zkousel objednat a musim pockat na paypal kod. Musel jsem ho znova aktivovat, uz jsem paypal nepouzival asi 7 let. Doufam, ze to zvladnu. Jina cena hodinek vcetne s Fedexem vyjde 970 eur. A jinak s logem a s datumem.Tak ted budu cekat na aktivacni klic od paypal a pak je snad objednam uz.
Toblin Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Budes mit paradni hodinky. Bez loga je to klasika, ale napis Stowa na B-uhr nikoho neurazi Jak dlouho musis cekat?
tano Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Vyborna volba, ten napis Stowa chapu a budes tam mit datumovku? Treba pro mne je to nutnost, jsem hlava derava;).
Hron21 Odesláno 27. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Ted cekam cca tyden na potvrzovaci kod s pay pal , pak muzu uskutecnit platbu. Cekaci doba je na hodinky je 14 dni.Datum tam bude taky, je to pro me tez dulezite. Kazdej den koukam na hodinky kolikate vubec je. Je to pro me i v praci dulezite. Uz se na ne tesim
karel hb Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Moc dobrá volba, navíc je tam datum tak dobře umístěnej, že by se spousta jiných hodinek mohla učit.
Hron21 Odesláno 27. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2015 jsem si jednu fotecku vypujcil. Musim si cca mesic pockat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Ale jo, za me palec nahoru. Kecam... Oba palce uplne nejvejs!! Cekani je nejhorsi, ale ten vysledek... ;-) Fotky potom rychle sem!
habadej Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Jsou super, ale já bych prostě u pilotek který vycházejí z B-uhr, nemohl mít diametr menší než 44mm, no ještě bych slevil, kdyby se mi jó líbily na 42mm. Ve velikosti 40 bych se zaměřil asi opravdu na nějaký moderní pilotky, třeba Damasko. Ale je to můj názor, každýmu vyhovuje něco jinýho :-).
Kulm Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 zkus jim to zaplatit místo PayPal přes Transfer Wise Budeš to mít rychlejší a pár stovek ušetříš na převodu kurzu.
Hron21 Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Myslim si, ze tuto platbu nepodporujou. Pisou jen paypal a nebo vorkasse
Kulm Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 vorkase = platba předem, to je prakticky ono. Transfer Wise funguje na tom principu, že jim pošleš na české konto částku v korunách a oni ho s poplatkem cca 30 Kč poté přepošlou na účet Stowy v ?. Máš to tak rychlejší, než čekat týden na dopis od PayPalu
Kulm Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Transfer Wise používá skutečný kurz ČNB. Naopak u PayPalu máš kurz koruny trochu podhodnocen, což u vyšší sumy je už znát.
Hron21 Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Aha, tak si neco o tom prectu a uvidim. Je potreba se nekde registrovat?
jovani Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 ja mam STOWA Flieger No Logo No date, a som spokojny
Kulm Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 adresa je https://transferwise.com/ jestli máš mail na googlu, tak tě to rovnou spojímimochodem, jak jsi vkládal ilustrační foto těch tvých nových Stowa, jaký to je model? Nikde na jejich stránkách tuhle verzi se starým logem nemůžu najít.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se