Přejít na obsah

Herni konzole a hry obecne

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já měl Didaktik gama, ale už jsem to tady možná kdysi psal.

V těch dobách byla pro mě Amiga absolutní top a nedosažitelná věc, kterou jsem obdivoval.

V pátek jí jeden vzdálenější známý prodal a já ani nevěděl, že jí má.

Trochu mě to mrzí, možná bych jí z nostalgie vzal. Byla to A1200.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Já měl Didaktik gama, ale už jsem to tady možná kdysi psal.

V těch dobách byla pro mě Amiga absolutní top a nedosažitelná věc, kterou jsem obdivoval.

V pátek jí jeden vzdálenější známý prodal a já ani nevěděl, že jí má.

Trochu mě to mrzí, možná bych jí z nostalgie vzal. Byla to A1200.

to boli zlate casy....
Odkaz ke komentáři

Hrál někdo Pillars of Eternity? Už jsem nehrál věky, ale jestli to je po příběhové stránce stejně dobrý jako Planscape Torment, asi se tomu v zimě nevyhnu...

Není to špatný. Ale čekal jsem, že se vrátím do dob Baldurs Gate, Icewind Dale a Planescape Torment........ale.....buď to není tak dobrá hra, nebo mi už není 15 let ...

Pravda, ani Diablo 3 mě už tak nedojalo jako Diablo 2 .....

Odkaz ke komentáři

tak se vším všudy mi to zabralo 3 hodiny a první dojmy zatím rozpačité, všichni sou higga, homie a madafaka, ale veřím, že se to rozjede, así zvolím metodu neřeš co říkaj a podívej se do úkolu, tam to bude napsáno inteligentně

Edit: Jo a používáte ten iFruit k vylepšení hry a trénování toho čokla?

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři

Je to dobrý :) Připrav se na hodně čtení...

Není to špatný. Ale čekal jsem, že se vrátím do dob Baldurs Gate, Icewind Dale a Planescape Torment........ale.....

Ok, díky, borci. Náhle jsem onemocněl, tak možná neodolám a vyzkouším dřív, než jsem myslel.... :) Jinak, věk můj požitek z RPG zatím nijak nesnižuje.

Jo, jo. Na D2 battle.net jsem tenkrát  strávil víc času, než jsem si ochotnej připustit. Poslední hra, kterou jsem zkoušel byla Path of Exile. Fajn Diablovka, ale zabíjet čas jen levlováním a sháněním vybavení jsem si už  nedokázal odpustit. Proto to příběhový RPG :D

Upraveno uživatelem Gulas
Odkaz ke komentáři

tak se vším všudy mi to zabralo 3 hodiny a první dojmy zatím rozpačité, všichni sou higga, homie a madafaka, ale veřím, že se to rozjede, así zvolím metodu neřeš co říkaj a podívej se do úkolu, tam to bude napsáno inteligentněEdit: Jo a používáte ten iFruit k vylepšení hry a trénování toho čokla?

Ty kecy jsou nahodou vyborne napsany, ochudis se o spoustu humoru. Pockej az budes hrat Michaela a predevsim Trevora.

Mne nejvic bavi poslouchat radio, diskuzni porady a reklamy, to je desnej narez. A taky je vostry sledovat televizi.

Herni scenar mel pry nekolik tisic stranek - je to na tom sakra videt :).

Edit: iFruit nepouzivam.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

já se do toho zase dostanu, dneska už sem zastavil auto a poslouchal co mi Lamar říká

nicméně rozjezd mi přijde takovej vlažnej ( je možný, že mojí chybou) ale zatím jen jezdím autem, te´d sem chvíli ovládal toho fotříka z úvodu hry a zmlátil sem toho Araba dveřma vot žlutýho esjůví

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...