Jeremy Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Teď jedu Evolve a mám takový smíšený pocity.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Teď jedu Evolve a mám takový smíšený pocity..nechytilo ma to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Já měl Didaktik gama, ale už jsem to tady možná kdysi psal.V těch dobách byla pro mě Amiga absolutní top a nedosažitelná věc, kterou jsem obdivoval.V pátek jí jeden vzdálenější známý prodal a já ani nevěděl, že jí má. Trochu mě to mrzí, možná bych jí z nostalgie vzal. Byla to A1200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Já měl Didaktik gama, ale už jsem to tady možná kdysi psal.V těch dobách byla pro mě Amiga absolutní top a nedosažitelná věc, kterou jsem obdivoval.V pátek jí jeden vzdálenější známý prodal a já ani nevěděl, že jí má.Trochu mě to mrzí, možná bych jí z nostalgie vzal. Byla to A1200.to boli zlate casy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 (upraveno) Na PS3 hram GTA5 a Red Dead Redemption.Na PC online hry Warthunder.com a Battleground europe.com Upraveno 19. dubna 2015 uživatelem noro.svk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 nejvic sevreny pulky jsem mel u hrz THE THING fakt maso, jdu si to snad znovu sosnout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 (upraveno) Uspesne jsem v patek dojel Battlefield 4, ted mam husinu z Far Cry 3 (Xbox One). Upraveno 19. dubna 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 ja som znova zalozil Gta5 snazim sa im robit zle a prezit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 (upraveno) Hrál někdo Pillars of Eternity? Už jsem nehrál věky, ale jestli to je po příběhové stránce stejně dobrý jako Planscape Torment, asi se tomu v zimě nevyhnu... Upraveno 20. dubna 2015 uživatelem Gulas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 začal jsem na PC instalovat GTA V, za jak dlouho začnu hrát, než se to tam z těch 7 DVD nasype? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Hrál někdo Pillars of Eternity? Už jsem nehrál věky, ale jestli to je po příběhové stránce stejně dobrý jako Planscape Torment, asi se tomu v zimě nevyhnu... Je to dobrý Připrav se na hodně čtení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 po instalacii hry ti este bude tahat z netu vyse 5GB ,tu precitaj v diskusii http://www.gta.cz/gta5/clanek/navstevni-kniha začal jsem na PC instalovat GTA V, za jak dlouho začnu hrát, než se to tam z těch 7 DVD nasype? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 po instalacii hry ti este bude tahat z netu vyse 5GB ,tu precitaj v diskusii http://www.gta.cz/gta5/clanek/navstevni-knihaAle pak to zase stoji za to . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 1,5 hod instalace a teď jeste stáhnout tech 5GB, ale ukazuje to cca 1,5 hod s moji rychlosti, takze přes 3 hod Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Ale pak to zase stoji za to .Tvou změnou avataru si dycky říkám, kurva, někdo kopíruje Kofolu, než zjistím, ze to je Kofola:-) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Hrál někdo Pillars of Eternity? Už jsem nehrál věky, ale jestli to je po příběhové stránce stejně dobrý jako Planscape Torment, asi se tomu v zimě nevyhnu... Není to špatný. Ale čekal jsem, že se vrátím do dob Baldurs Gate, Icewind Dale a Planescape Torment........ale.....buď to není tak dobrá hra, nebo mi už není 15 let ... Pravda, ani Diablo 3 mě už tak nedojalo jako Diablo 2 ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 (upraveno) tak se vším všudy mi to zabralo 3 hodiny a první dojmy zatím rozpačité, všichni sou higga, homie a madafaka, ale veřím, že se to rozjede, así zvolím metodu neřeš co říkaj a podívej se do úkolu, tam to bude napsáno inteligentně Edit: Jo a používáte ten iFruit k vylepšení hry a trénování toho čokla? Upraveno 21. dubna 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 (upraveno) Je to dobrý Připrav se na hodně čtení... Není to špatný. Ale čekal jsem, že se vrátím do dob Baldurs Gate, Icewind Dale a Planescape Torment........ale..... Ok, díky, borci. Náhle jsem onemocněl, tak možná neodolám a vyzkouším dřív, než jsem myslel.... Jinak, věk můj požitek z RPG zatím nijak nesnižuje. Jo, jo. Na D2 battle.net jsem tenkrát strávil víc času, než jsem si ochotnej připustit. Poslední hra, kterou jsem zkoušel byla Path of Exile. Fajn Diablovka, ale zabíjet čas jen levlováním a sháněním vybavení jsem si už nedokázal odpustit. Proto to příběhový RPG Upraveno 21. dubna 2015 uživatelem Gulas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 (upraveno) tak se vším všudy mi to zabralo 3 hodiny a první dojmy zatím rozpačité, všichni sou higga, homie a madafaka, ale veřím, že se to rozjede, así zvolím metodu neřeš co říkaj a podívej se do úkolu, tam to bude napsáno inteligentněEdit: Jo a používáte ten iFruit k vylepšení hry a trénování toho čokla?Ty kecy jsou nahodou vyborne napsany, ochudis se o spoustu humoru. Pockej az budes hrat Michaela a predevsim Trevora. Mne nejvic bavi poslouchat radio, diskuzni porady a reklamy, to je desnej narez. A taky je vostry sledovat televizi. Herni scenar mel pry nekolik tisic stranek - je to na tom sakra videt . Edit: iFruit nepouzivam. Upraveno 21. dubna 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 já se do toho zase dostanu, dneska už sem zastavil auto a poslouchal co mi Lamar říká nicméně rozjezd mi přijde takovej vlažnej ( je možný, že mojí chybou) ale zatím jen jezdím autem, te´d sem chvíli ovládal toho fotříka z úvodu hry a zmlátil sem toho Araba dveřma vot žlutýho esjůví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se