zekon7302 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Jo a včera jsem zabil Hitlera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Titanfall 2 kdy někdo měl zájem.Vlákno ostatní prodej-koupě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Nevíte jestli pojede Guitar Hero z PS3 na PS4? Je to model s wi fi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 nic z PS3 na PS4 pokud vím nejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Nevíte jestli pojede Guitar Hero z PS3 na PS4? Je to model s wi fi.Co tohle? https://www.playstation.com/cs-cz/legal/playstation-3-to-playstation-4-digital-upgrade-programme-full-instructions/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 příspěvek 1303 za 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 příspěvek 1303 za 500Na čem se to dá hrát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Na čem se to dá hrát?PS4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 A je to dobrý? že bych si to možná vzal... Hitmana mám skoro dojetýho a na další kolo X-Comu ještě chvíli počkám :-DVodkaď seš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Za mě je to super hra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Chlapi, nemáte někdo na prodej Rise of Tomb Rider ? Mě to nějak uteklo. Nějaká o pár stovek levnější bazarovka by se mi líbila.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Abych to nemusel zakladat v bazaru,mam dohrano. Absolutni nadseni,hlavni story kolem padesati hodin ,mistama uplne mrazi.http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=horizon-zero-dawn-vxjbhttp://www.hrej.cz/recenze/horizon-zero-dawn-5609/http://bonusweb.idnes.cz/recenze-horizon-zero-dawn-09t-/Recenze.aspx?c=A170222_190507_bw-ps4-recenze_bze Pokud by ji nekdo chtel,osobni predani Pardubice,Hradec Kralove,Chrudim Cena 1000 +pripadne pade na postu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokra Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 ja tiež končim s Hitmanom, a uvažujem, čo ďalej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 ja tiež končim s Hitmanom, a uvažujem, čo ďalej...Zaklínač 3? Hraju ho už 150 hodin čistého času a pro mě nejlepší hra "ever". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokra Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Zaklínač 3? Hraju ho už 150 hodin čistého času a pro mě nejlepší hra "ever".Ďakujem, ale to už mam! Super hra aj u mňa!Zvažujem Ghost Recon - Wildlands Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 (upraveno) Klucí nevíte náhodou jak vyřešit toto na PS4? :Problem WS-37397-9 error PS4od včera to má kluk na Plejstejšnu a nevíme co s tím,něco jsme hledali na netu,ale bez úspěchu. Díky za pomoc. Upraveno 13. dubna 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 vyresit to lze .muze tam byt spousta duvodu. v prvni rade bych zavolal tech. podporu,zda neni vase ip adresa blokovana- zalezi jestli je verejna nebo neverejna. zkus ps4 pripojit na zkousku na net u nekoho jineho.tim zjistis,zda je problem s psn uctem,nebo netem. pak lze radit a resit dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Problém je PSN bohužel tel.podpora dnes nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Zkus na chvili vypnout modem a pak snad dostanes novou IP a mohlo by to jit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Dohráno,nemá chut´si někdo zahrát? Výměna - nabídněte. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se