Peta-Biker Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Peto, pak to propoj ke me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Mám to taky objednaný a po práci to jdu vyzvednout, tak jsem zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Pecicka ani se mi nechce do prace. Stahnul jsem i opravny patch. Peto, domluveno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Tak v JRC k tomu dávali ještě tričko, plakát, samolepky a placku. Čili další krámy do chalupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Tak jaký to je? (Days gone) Nedávno jsem dohrál Metro Exodus, to mne bavilo. U DG mam strach z toho openworldu. Posledni dobou mne hry s velkym hernim svetem pomerne brzy prestanou bavit. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Recenze jsou rozporuplne, ale jelikoz Last Of Us povazuju za nej hru ever a proste postapokalypticky hry miluju, musim zkusit.. Peto, jake to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 (upraveno) zadny zaseky nebo bugy jsem nezaznamenal, ani propady frametu co v reckach vycitaji. Mozna hrali recenzenti bez patche, v den prodeje se stahla zaplata 24gb. Bavi mne to jaxvine. Upraveno 28. dubna 2019 uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Nemohu se od hry odtrhnout. Bavi mne moc.Adrspach v sezone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Pro fandy KC:D, Žufánek dnes vydal limitku Sejvovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Nemohu se od hry odtrhnout. Bavi mne moc.Adrspach v sezone. Hordám se vyhýbám jak čert kříži, protože od nich dycky dostanu na prdel. Zlikvidoval jsem asi jen dvě a malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 V Adrspachu uz je cisto. Podarilo se mi porazit jen jednu mensi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Hra neustale prekvapuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Basnim o hre klukum na hetero chatu. Se jim to moc nezda, pry nahrej nam video. Jejich reakce: https://www.dropbox.com/s/b1rh0jjzb07csjs/received_287088822173436.gif?dl=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Proč ta sebevražda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Tohle bylo cviceni a zkouseni abych pochopil mechanismy boje s hordou.....Nejde se jim postavit primo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Tak já to včera dohrál, resp. hlavní příběh. Ještě tam je pár vedlejších misí co musím dodělat. A řadu hord zlikvidovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Jedes na platinu? Mne prave bavej i ty nepovinne ukoly, takze se s tim crcam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Co je "jet na platinu"? já ty mise volil dycky tak nějak u čeho jsem byl zrovna nejblíž a včera konec příběhu a závěrečný titulky Ty nepovinný úkoly mě taky baví ale nedělal jsem je přednostně. Chci si ještě vytunit motorku, kvéry a pobít nějaký ty hordy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Platina je trofej, co cinkne za uspesne 100procentni splneni vsech moznych vyzev a nepovinnych veci. https://psnprofiles.com/trophies/9035-days-gone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Mam dohrano, kompletne. Pokud by mel nekdo zajem nabidnu za 900na prodej, osobka Pardubky nebo HK, jinak posta.Doporucuju, bavil jsem se naramne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se