Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno
Těmi plastovými díly to teda nevyhráli, co na strojku časem odejde je právě tohle...Celkem mě zarazilo že cpali plasty i do těch tvých KS chronometrů, což byl high end model, tam myslím takové šetření nemělo sebemenší smysl.

Já jsem taky nedávno viděl fotku tohoto kalibru a docela jsem se divil, že tam je i plast ...

Odesláno

nad plastem bych se nepohoršoval, takový kalibr 861 od omegy měl taky plastovou brzdu? a kovová se tam začala dávat až z estetických důvodů kvůli proůhledným dýnům i když funkčně tam je údajně lepší ten plast

speedy_plasticbrake.jpg

Odesláno
nad plastem bych se nepohoršoval, takový kalibr 861 od omegy měl taky plastovou brzdu? a kovová se tam začala dávat až z estetických důvodů kvůli proůhledným dýnům i když funkčně tam je údajně lepší ten plast

speedy_plasticbrake.jpg

Já měl na mysli ten plastový mechanizmus datumu, tam je dle mého názoru rozhodně lepší kov. Znám spoustu případů starších hodinek které stále skvěle jdou, jen datum se sype protože je z plastu. Je to dost běžná závada samozřejmě i u švýcarských hodinek, a myslím celkem zbytečně. Je pravda, že se to projeví až po 20 a více letech a u tohoto kalibru bez problému opravitelné, ale u vintage modelů, kde už bývá potíž se sehnáním dílů to celkem naštve. Takže u starších hodinek pořádně vyzkoušet datum!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...