safi Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 http://www.thepurists.com/watch/features/8ohms/7s26/
ramon Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 http://www.thepurists.com/watch/features/8ohms/7s26/ Těmi plastovými díly to teda nevyhráli, co na strojku časem odejde je právě tohle...Celkem mě zarazilo že cpali plasty i do těch tvých KS chronometrů, což byl high end model, tam myslím takové šetření nemělo sebemenší smysl.
kubson Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 ta recenze je od dost dobrého borca - John Davis, na GMT+9 je s ním fajn rozhovor... rocker hodinář
Mike. Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Těmi plastovými díly to teda nevyhráli, co na strojku časem odejde je právě tohle...Celkem mě zarazilo že cpali plasty i do těch tvých KS chronometrů, což byl high end model, tam myslím takové šetření nemělo sebemenší smysl. Já jsem taky nedávno viděl fotku tohoto kalibru a docela jsem se divil, že tam je i plast ...
kubson Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 nad plastem bych se nepohoršoval, takový kalibr 861 od omegy měl taky plastovou brzdu? a kovová se tam začala dávat až z estetických důvodů kvůli proůhledným dýnům i když funkčně tam je údajně lepší ten plast
ramon Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 nad plastem bych se nepohoršoval, takový kalibr 861 od omegy měl taky plastovou brzdu? a kovová se tam začala dávat až z estetických důvodů kvůli proůhledným dýnům i když funkčně tam je údajně lepší ten plast Já měl na mysli ten plastový mechanizmus datumu, tam je dle mého názoru rozhodně lepší kov. Znám spoustu případů starších hodinek které stále skvěle jdou, jen datum se sype protože je z plastu. Je to dost běžná závada samozřejmě i u švýcarských hodinek, a myslím celkem zbytečně. Je pravda, že se to projeví až po 20 a více letech a u tohoto kalibru bez problému opravitelné, ale u vintage modelů, kde už bývá potíž se sehnáním dílů to celkem naštve. Takže u starších hodinek pořádně vyzkoušet datum!
bassman Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Odesláno 20. října 2007 To je zajimave... ja mam Seiko 5 z r. 1971 (kal. 6119) a jediny problem, ktery s nimi mam je obcas se spatne prehazujici datum, resp. dny v tydnu... takze plast...?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se