Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno
Dnes odpoledne zadáno, termín - až bude na některé mašině volno! :D (máme to slíbeno do cca 14 dní).

14dni ubehlo ;) mas nieco nove? Uz sa neviem dockat...:):):)

Kedze PRIM odmietol repliku leteckych asi nie je ina cesta k automatom sportII... :(

Odesláno

Aktualizované počty:

5 ks georg

1 ks mechano

2 ks 31628

1 ks cigi

1 ks Sklomont

2 ks Ondraj

2 ks Mikina

1 ks omni

4 ks popshop

1 ks Danton

Celkem tedy 20 kusů, zatím čekáme.

Odesláno

Aktualizované počty:

4 ks georg

1 ks mechano

2 ks 31628

1 ks cigi

1 ks Sklomont

2 ks Ondraj

2 ks Mikina

1 ks omni

4 ks popshop

1 ks Danton

1 ks HIFI

Celkem tedy 20 kusů, stále čekáme.

Odesláno

Ááá, pozor, už o tom vědí. Třeba se dočkáme pružné reakce z ELTONu, který bystře zareaguje na dlouho avizované přání zákazníků a nabídne víčka z vlastních zásob. Pokud ne, tak jim už asi stejně k ničemu nebudou.

Odesláno

No, to jste mě musel dost podceňovat, když jste si myslel, že tuto diskuzi nesleduji.:)

Do této akce se ale nebudu zapojovat, protože jak už napsal tuším odklizec, žádná firma neskáče nadšením, že si někdo podomácku bude vyrábět jejich hodinky, nota bene hodinky, které jsou tak trochu unikát a významná součást historie značky.

Chtěl jsem původně tyto hodinky udělat, ale celé! Toto už můžu jen z povzdálí sledovat. Mrzí mě to, ale bránit Vám v tom nebudu. Ani si nedokážu představit, jak bych to udělal, kdybych tomu bránit chtěl. Jde mi o dobré vztahy a proto do toho nechci zasahovat.

Odesláno

11 lidí z Chronomagu rozhodlo o vyřazení jednoho modelu z produkce Eltonu! Nesvědčí to o síle a významu tohoto fóra?

Mimochodem, neuděláme z těch dvaceti kusů svou LE? Alespoň nějakým popisem víčka - jen nevím, jak bychom to technicky realizovali. Gravírováním?

Odesláno
No, to jste mě musel dost podceňovat, když jste si myslel, že tuto diskuzi nesleduji.:)

Nepodcenil, je mi jasné, že jako každý čtete asi všechno, ale o tom to nebylo. Spíš to mělo být takové rejpnutí ;) O tyto hodinky byl eminentní zájem a nějak pořád nechápu důvody, proč jste se do nich nepustili. Všechny díly na ně máte hotové a celková realizace mohla být otázkou chvíle, vlastně by se ani nejednalo o výrobu, ale spíš o repasi. Nové pouzdro na starý strojek. Na dýnko by stačilo vyrazit něco jako, že se nejedná o armádní originál, ale jeho napodobeninu z nerezu, která vznikla v roce 2005 v počtu 100 kusů. Hotovo, hodinky mohly jít světem za pár tisíc a lidi by vám utrhali ruce. Spokojenost by byla na všech stranách.

georg: než se ti chlapi rozhoupají k výrobě, tak už asi těch 20 kousků nebude stačit :)

Odesláno

Prim výrobu repliky nechystá, pouzdra i dýnka má, ale neprodá. A nikomu. Co s tím ale bude dělat, je mi záhadou a vlastně je mi z toho smutno :( Osobně si cením všech, co do projektu vyvýšeného dýnka šli. Myslím si, že o repliku leteckých primek by mělo zájem víc než 11 lidí.

Odesláno

To si myslím taky, ale to je nám houby platné, musel by si to myslet i PRIM. Nezbývá než bastlit sami. Jestli to ještě jde, tak si mě tam Georgi prosím Tě ještě připiš. Dík.

Odesláno

Aktualizované počty:

3 ks georg

1 ks mechano

2 ks 31628

1 ks cigi

1 ks Sklomont

2 ks Ondraj

2 ks Mikina

1 ks omni

4 ks popshop

1 ks Danton

1 ks HIFI

1 ks Wachn

Uděláme něco s popisem toho víčka? Pokud ano, chtělo by to udělat naráz a dřív, než se to rozešle.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...