georg Odesláno 20. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Aktualizované počty: 3 ks georg 1 ks mechano 2 ks 31628 1 ks cigi 1 ks Sklomont 2 ks Ondraj 2 ks Mikina 1 ks omni 4 ks popshop 1 ks Danton 1 ks HIFI 1 ks Wachn Už jsem tomu sám nevěřil, ale je to tak! Víčka jsou hotová, dnes ráno jsem je vyzvednul. Téměř k nerozeznání od originálu! Takže, kdo bude dnes na předvánočním setkání na Petřinách, může si je u mne vyzvednout. Cena zůstává ta deklarovaná - 500,- za kus. Napište mi, prosím, do mejlu, jak bychom to mohli dokončit. Nejspíš vám ta víčka pošlu poštou a přiložím tam číslo účtu na převod peněz. Pokud se najde někdo navíc, tak mohu jedno nebo dvě víčka přenechat. Pro severní moravu - v pátek jsem v Ostravě, určitě se sejdu s Mikinou, pokud tam jste poblíž, můžeme to nějak dohodnout.
Radimk Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 To georg: Tak já se naprosto nepokrytě a sobecky o to jedno volné dýnko hlásím. Přišel jsem k hotovému, ale nekamenujte mě. Dobře mi tak . Posílám mail. dík
georg Odesláno 20. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Aktualizované počty: 1 ks georg 1 ks Radimk 1 ks jjjj 1 ks mechano 2 ks 31628 1 ks cigi 1 ks Sklomont 2 ks Ondraj 2 ks Mikina 1 ks omni 4 ks popshop 1 ks Danton 1 ks HIFI 1 ks Wachn Aktualizováno, zřeknul jsem se dvou dýnek ve prospěch Radimk a jjjj.
31682 Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 georg: a jejda! Já už s tím ani nepočítal a zařídil jsem se jinak. Každopádně závazek odběru dodržím. Máte-li však někdo o má víčka zájem, tak jedno je volné a rád je přenechám.
jjjj Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 hlásím se tedy o to zbylé :-) (tedy to jedno - potřebuju jen jedno:-) )
georg Odesláno 20. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 hlásím se tedy o to zbylé :-) (tedy to jedno - potřebuju jen jedno:-) ) Ale už jsi v aktualizované tabulce! Nebo chceš ještě jedno od 31682 a mít tedy celkem dvě?
georg Odesláno 20. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 georg: a jejda! Já už s tím ani nepočítal a zařídil jsem se jinak. Každopádně závazek odběru dodržím. Máte-li však někdo o má víčka zájem, tak jedno je volné a rád je přenechám. Pokud nebude mít nikdo jiný zájem, tak já si to jedno tvé víčko nechám.
jjjj Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 OK, nevšiml jsem si že jsem už v seznamu, stačí mi jedno. Jedno ještě asi bude chtít roon myslím.
jjjj Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Tak potvrzuji , kolega roon ho chce taky, až bude online tak se ozve.
georg Odesláno 20. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Aktualizované počty: 1 ks georg 1 ks Radimk 1 ks jjjj 1 ks mechano 1 ks 31628 1 ks roon 1 ks cigi 1 ks Sklomont 2 ks Ondraj 2 ks Mikina 1 ks omni 4 ks popshop 1 ks Danton 1 ks HIFI 1 ks Wachn Prosím ostatní, kteří jsou v seznamu, aby mi oznámili, zda ta víčka chtějí.
cigi Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 už se těšim na tu vypiplanou vymazlenou vytuningovanou skládačku - hele, pánové - pojďme udělat soutěž!!! prim fake cup 2007! Chtělo by to, aby i prim pochopil bezelstné kouzlo takového pošetilého počínání. Tedy, pokud to budeme všichni brát bezelstně a pošetile ! :D:D
mechano Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 To si myslím taky, ale to je nám houby platné, musel by si to myslet i PRIM. Nezbývá než bastlit sami. Jestli to ještě jde, tak si mě tam Georgi prosím Tě ještě připiš. Dík. Musím upozornit, že dokud jsem nezaznamenal snahu o paralelní výrobu, byly letecké hodinky v mých plánech. Teprve tato aktivita mi vzala chuť. Za takovéto situace pro mne nemá cenu se v této věci angažovat. Na jednu stranu se tu bavíme o tom, jak je výroba napodobenin minimálně neetická a na druhou stranu toto... Nemám k tomu co víc říci. To vypadá jako by se vám nelíbila soutěž. Mám jedinou radu : zvykejte si, bude hůř.
mechano Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2006 Časem aukce na eBay - na prodej vojenské Primky - zde se všichni hádají je-li to fake nebo není. Za chvíli se v těch bastlech sami nevyznáte. Buď klidný, tak zlý to nebude.
VS Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 To si myslím taky, ale to je nám houby platné, musel by si to myslet i PRIM. Nezbývá než bastlit sami. Jestli to ještě jde, tak si mě tam Georgi prosím Tě ještě připiš. Dík. Musím upozornit, že dokud jsem nezaznamenal snahu o paralelní výrobu, byly letecké hodinky v mých plánech. Teprve tato aktivita mi vzala chuť. Za takovéto situace pro mne nemá cenu se v této věci angažovat. Na jednu stranu se tu bavíme o tom, jak je výroba napodobenin minimálně neetická a na druhou stranu toto... Nemám k tomu co víc říci. To vypadá jako by se vám nelíbila soutěž. Mám jedinou radu : zvykejte si, bude hůř. Vynechal bych ten škodolibý tón, ale jinak souhlas. Připadá mi, že se Prim zoufale bojí jakéhokoliv náznaku konkurence. Zkoušeli vyrábět levné hodinky a zjistili, že nemůžou konkurovat. Místo toho, aby se snažili proti konkurenci něco vymyslet, našli si prázdnou skulinku na trhu, kde můžou prodávat a nikdo jim zatím nekonkuruje. Je jen otázka času, kdy si toho někdo všimne a nabídne srovnatelný produkt. Pokud teď usnou na vavřínech, budou se asi časem divit. Doufám, že Prim zůstane, protože málo firem u nás něco skutečného vyrábí. Většinou jen nakupují a prodávají. Kusová výroba hodinek musí být silně nerentabilní, proto musí mít vysoké ceny. S tím se nedá nic dělat. Stroje musí nakoupit a náklady rozdělit do výrobků. Jestli jich vyrobí 100 nebo 1000000, podle toho připadne podíl nákladů na jedny hodinky.
georg Odesláno 21. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 Pro všechny zúčastněné - kdo se mi neozve do začátku příštího roku (aby potvrdil odběr dýnka), tak jeho dýnko přenechám dalším zájemcům. Nebudu to dělat nijak skrytě - prostě sem do fóra oznámím, kolik jich je volných - pokud tedy zůstanou. Ti, co se mi neozvali - dejte mi vědět, pokud zájem nemáte. Nikoho k ničemu netlačím, chápu, že od "objednání" uplynulo dost vody, jde jen o to, ať mi v šupleti neleží X dýnek.
roon Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 Tak potvrzuji , kolega roon ho chce taky, až bude online tak se ozve. Potvrzuji svůj zájem o jeden kus jak už psal jjjj, v tabulce jsem
jjjj Odesláno 21. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 Tak dýnko už je u nového páníčka, je to krásná práce, ještě jednou díky Georgu!
georg Odesláno 21. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2006 1 ks Sklomont 1 ks omni 1 ks HIFI 1 ks Wachn Prosil bych výše uvedené zájemce, aby se vyjádřili, zda dýnka chtějí a případně mi poslali adresu. Pro Danton a 31628: vaše potvrzení mám, pošlete mi adresy a já vám to pošlu v obálce. Nebo si navrhněte jiný způsob.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se