Frantik Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Ano :-) Jsou super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 twl ...Frantik a Mudmastery? to je maglajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Sem musel. Když jsem viděl tu velikost, tak to musím mít :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Jooo, tak to Ti rozumim...Jakozto stary tankan sem dycky tvrdil, ze objem nicim nenahradis Mel sem je na ruce a nebyt toho, ze uz mam dva roky Gulfmastery, je tohle jasna volba...uzivej!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Ja je vyměnil za Mudmany, který byly super.......ale proste tohle je cihla jako sviňa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Jsou to super cibule v kazdem smeru...Sem to na Gulfmastery jen svadel...ve skutecnosti na ne nemam penize, bo furt kupuju jakesik hodinky :-D.Asi nejsou lepsi digi nez tyhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty73 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Na ty co prodávám tolik peněz netřeba. Jsou za hubičku, mám li si udělat reklamu na prodejní vlákno. Ale když tu čtu to nadšení, tak si je snad nechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ambriel Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Já už bych jiný nechtěl ?? Perfektně sedí, prostě super. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Gratulace velká, tuším tu s červenkama budeš první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 V té červené jim to fakt sluší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty73 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 O víkendu jsem zjistil, že je měl v Mexiku na ruce Jari Mati Latvala. Jak se mu vejdou v autě pod rukavice, to netuším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton Pikna Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Zdravím kúpil som si G shocky v čiernej farbe a chcel by som zakúpiť ramienok vo farbe vojenskej zelenej neviete kde sa dá taký kúpiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Zdravím kúpil som si G shocky v čiernej farbe a chcel by som zakúpiť ramienok vo farbe vojenskej zelenej neviete kde sa dá taký kúpiťebay nebo fast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty73 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Odpověď z FAST z minulého roku:Předběžná cena pro ?.1A9 je do 1950 kč s dph , pro ?1A3 je do 1700 kč s dph. Po objednání bude řemínek k dodání za 6-8 týdnů. Případné poštovné je 125 kč.Skladem je zatím 1 ks řemínku k modelu GWG-1000-1A s označením RM-2117, stojí 1580 kč s dph. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Taky např. zde:https://www.tiktox.com/casio-straps-and-spares/gwg-1000-1a3-mudmaster-band.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Dotaz pro zkušené ať nezakládám nové vlákno. Čím se liší tento typ: GWN Q1000-1A od Mudmasterů ? Nebo to je stejná řada v jiném obalu? Docela o nich uvažuji za dosluhující PRW 1300 i když ta cena je krutá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r1z3c3k Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Ahoj,nevíte zda se dá vymenit cerne pouzdro hodinek? Podarilo se mi ho poskodit.:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Jak se to podařilo, jestli to není tajný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r1z3c3k Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Vubec to neni tajny. Pustil jsem papouska a hodinky jsem zapomnel na stole a podarilo se mu ohnou pouzdro u senzoru. Cena bude si dost brutalni ze? Osobne pocitam okolo 5k. . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se