lolohh Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Myslím,že by i noví registrovaní měli mít možnost vidět fotky,protože jinak je necháváme lízat marmeládu přes celofán a čekáme zda jim začne chutnat A noví registrovaní fotky nevidí? Myslel jsem, že nejsou vidět právě bez registrace (resp. bez přihlášení).
ricous Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 (upraveno) Myslím,že by i noví registrovaní měli mít možnost vidět fotky,protože jinak je necháváme lízat marmeládu přes celofán a čekáme zda jim začne chutnat Já se teda nechci dohadovat, jsem také nováček a "50" jsem udělal nedávno, ale fotky jsem podle mne měl možnost prohlížet vždy. Nejdou jen pokud nejsi "zalogován"... EDIT: lolohh napsal rychleji prakticky to samé... Upraveno 2. prosince 2008 uživatelem ricous
rak.pavel Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Poví mi někdo co je špatného na tom, když přijdu na fórum a hned budu chtít něco prodat? Vždyt na ty moje hodinky může přeci někdo čekat? Nemyslíte, že tím okrádáte své dlouhodobé členy o možnost dobrého nákupu, nebo prodeje?
911 Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Poví mi někdo co je špatného na tom, když přijdu na fórum a hned budu chtít něco prodat? Vždyt na ty moje hodinky může přeci někdo čekat? Nemyslíte, že tím okrádáte své dlouhodobé členy o možnost dobrého nákupu, nebo prodeje? tohle forum neni primarne urcene na kseftovani. jestli mas super hodinky hod je na aukro, my je urcite najdem. proste tohle pravidlo plati a hotovo. to by se z toho tady stalo druhe aukro a to neni cilem. take it or leave it
spiderer Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Poví mi někdo co je špatného na tom, když přijdu na fórum a hned budu chtít něco prodat? Vždyt na ty moje hodinky může přeci někdo čekat? Nemyslíte, že tím okrádáte své dlouhodobé členy o možnost dobrého nákupu, nebo prodeje? Nemyslim si to Radsi si koupim hodinky od "provereneho" clena kteremu verim nez od nekoho kdo ma 5 prispevku a hned sem lifruje pravy Rolexky (nebo cokoliv jinyho). Tohle forum neni primarne o prodeji, je to pouze bonus navic a proto jsou tu pravidla ktera jsou! Jeste ze to tak je, byt to na me, zprisnil bych je..
rak.pavel Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Nemyslim si to Radsi si koupim hodinky od "provereneho" clena kteremu verim nez od nekoho kdo ma 5 prispevku a hned sem lifruje pravy Rolexky (nebo cokoliv jinyho). Tohle forum neni primarne o prodeji, je to pouze bonus navic a proto jsou tu pravidla ktera jsou! Jeste ze to tak je, byt to na me, zprisnil bych je.. Jen jsem se zeptal, nesnažím se pravidla obejít..... Hodinky na prodej nemám, bylo to jen ze zajímavosti.
budo Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 (upraveno) spiderer - krásně řečeno! :-) mne dělá vyloženě dobře pocit důvěry, kterej je o tom, že pošlu jaksi časem, komunikací a zájmem o problematiku prověřenému členovi fóra částku v řádech tisíců na jeho účet a přitom mám jistotu, že mi pošle požadované hodinky a ne prázdnou krabici. Nebýt pravidla o kterém tu je řeč, jistě by i zde vznikl lehce prostor pro oprávněnou nedůvěru případně něco horšího ... Upraveno 2. prosince 2008 uživatelem budo
Conrad Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 A noví registrovaní fotky nevidí? Myslel jsem, že nejsou vidět právě bez registrace (resp. bez přihlášení). Omlouvám se neměl jsem pravdu
Conrad Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 (upraveno) je fakt, ze tohle gentlemanstvi a duvera me uplne ohromilo, kdyz jsem sem prisel... ted mi to pripada naprosto normalni, poslat kamaradovi penize jinde jsem se s tim vazne nesetkal... Myslím že o vztazích zde vypovídá dostatačně i příspěvek tuším že Typografa který tu nekde je, jak byl v Gate na srazu bylo tam asi 30 lidí platil poslední a k jeho nesmírnému údivu na něj zbylo k placení jedno pivo, ač konzumoval celý večer dle chuti Upraveno 2. prosince 2008 uživatelem Conrad
kubson Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Myslím že o vztazích zde vypovídá dostatačně i příspěvek tuším že Typografa který tu nekde je, jak byl v Gate na srazu bylo tam asi 30 lidí platil poslední a k jeho nesmírnému údivu na něj zbylo k placení jedno pivo, ač konzumoval celý večer dle chuti z olomouce mám opačnou zkušenost
gas Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 z olomouce mám opačnou zkušenost co už no, zastav se, vybavím Tě zase tekutýma dobrotama, ať máš na Ol dobré vzpomínky
Traveller Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 50 jiných příspěvků je podle mě nezbytné minimum. Moderuji prodejní sekci za jiném foru a tam to nemají. Inzeráty jsou pak zapleveleny od nováčků ... Já svých 50 kousků zde ještě nemám, ale nepřipadám si nějak "omezeně"
Conrad Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 50 jiných příspěvků je podle mě nezbytné minimum. Moderuji prodejní sekci za jiném foru a tam to nemají. Inzeráty jsou pak zapleveleny od nováčků ... Já svých 50 kousků zde ještě nemám, ale nepřipadám si nějak "omezeně" Kdyby jsi nutně potřebovat prodat nebo koupit pomohu ti vždyť se z jiného fora známe roky
Traveller Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Kdyby jsi nutně potřebovat prodat nebo koupit pomohu ti vždyť se z jiného fora známe roky Díky za nabídku, vážím si toho, ale snad letos tu padesátku příspěvků překonám .
Návštěvník Tada Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Já jsem tu chvilku a udělal jsem nějakých 150 příspěvků, jen to luplo
Conrad Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 (upraveno) Já jsem tu chvilku a udělal jsem nějakých 150 příspěvků, jen to luplo Otázka je i kvalita -lup Když máš málo peněz, pomůže jen hooodně peněz... Nojo, se servisem čehokoliv je problém. Mám pro zábavu starší auto a je to to samé v bleděmodrém - nejsou na to lidi... A teď budu muset za chvíli ještě zhánět servismana na hodinky To že jde o život, se větinou pozná podle toho, že nemáš moc času nad tím dumat Výpočty dělám zásadně z hlavy. Pokud to spočítat nejde, tak to nestojí za počítání Brát se musí, kde se dá a oběma rukama Na některý věci se třeba taky nevydělává a nešetří. Na některý věci prostě člověk musí mít a tak by se dalo pokračovat Upraveno 4. ledna 2009 uživatelem Conrad
spiderer Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Když máš málo peněz, pomůže jen hooodně peněz... tak tohle nema chybu Asi to pripisu do vlakna o chronomag pametihodnostech, to by tam melo byt!
Návštěvník Tada Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 Conrad: No minimálně polovina z uvedeného má poměrně solidní kvalitu, všeobecnou a dlouhodobou platnost
Aldo Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 No je fakt, že kdyby někdo mermomocí chtěl mít těch prvních 50 hned za sebou tak to tu zvládne zaplevelit nesmyslama během 2 hodin. No ale možná by pak dostal stejně rychle BAN
spiderer Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2009 No ale možná by pak dostal stejně rychle BAN
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se