Dokusan Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 (upraveno) Tak před lyzema jsme to nestihli. Co tak někdy na jaře? Přelom března/dubna? To už by měli být všichni na lyžích dostatečně vyblbnuti. Před velikonocema 22.3. nebo po? Upraveno 9. února 2024 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 44 minutami, Dokusan napsal: Tak před lyzema jsme to nestihli. Co tak někdy na jaře? Přelom března/dubna? To už by měli být všichni na lyžích dostatečně vyblbnuti. Před velikonocema 22.3. nebo po? Já jsem pro, nějaký pátek ? 8.3. na MDŽ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 @Jarett 8.3 jsou v Olomouci zrovna jarní prázdniny, vím, že to ne každého trápí, ale volil bych jiný termín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 5 minutami, Dokusan napsal: @Jarett 8.3 jsou v Olomouci zrovna jarní prázdniny, vím, že to ne každého trápí, ale volil bych jiný termín Tak později, 22.3. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 22.3. je za mě ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 2 hodinami, Dokusan napsal: 22.3. je za mě ideální Výborně! Mohu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 22.3. je za mě ideální Za mě super. To bych konečně mohlSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Taky rád dorazím, snad se zase něco nepoto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 To by šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Tak to vypadá slibně. Ještě vymyslet místo. Naštěstí je relativně dost času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Hlásím se do klubu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 (upraveno) Už mám zapsáno… místo? Stodola - Už jsme tam jednou byli. Celkem soukromí, zkusil bych domluvit salonek. Nevýhoda světlo, vzduchotechnika.. Konvikt - vaří jen drobnosti, jinak celkem fajn…. Restaurace U Klásků - znám majitelku.. třeba by šla nějaká rezervace víc v soukromí… https://g.co/kgs/hg5iP4D Další tipy?? Upraveno 9. února 2024 uživatelem tomina666 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 @tomina666 Minule sem ještě navrhoval Jizdarnu Jak je na tom aktualne Chomout netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 Před hodinou, Dokusan napsal: @tomina666 Minule sem ještě navrhoval Jizdarnu Jak je na tom aktualne Chomout netuším. Jízdárna proč ne. nikdy jsem tam nebyl, ale předpokládám, že je to tam v pohodě, bezbariérové. Chomout - co vím, tak to tam šlo od 10 k 5… Resp. spíš k 0.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 Zdravím ve spolek! Což ještě Twinberg v Řepčíně? Pivo mají výborné, jídlo také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 @nizkotucnytvaroh Twinberg by mě lákal. Netuším,zda bychom tam měli soukromí, ale dá se zjistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 před 2 hodinami, Dokusan napsal: @nizkotucnytvaroh Twinberg by mě lákal. Netuším,zda bychom tam měli soukromí, ale dá se zjistit Zkusím zjistit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Zdarec. Chomout je do jara zavřenej. Jinak jsme měli dvě akce U Ptáka skoro naproti “Národa” a ten malej salónek vzadu je docela fajn. Jídlo slušný, čepujou Chomouta a do salónku se vleze v poho 15 lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 před 12 minutami, roura74 napsal: Zdarec. Chomout je do jara zavřenej. Jinak jsme měli dvě akce U Ptáka skoro naproti “Národa” a ten malej salónek vzadu je docela fajn. Jídlo slušný, čepujou Chomouta a do salónku se vleze v poho 15 lidí. To zní dobře, je to v centru, dobře dostupné https://www.bistrouptaka.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 před 35 minutami, Jarett napsal: To zní dobře, je to v centru, dobře dostupné https://www.bistrouptaka.cz To by celkem šlo! Twinberg jsem psal. Ale obávám se, že pro mě je to někde po schodech nahoru a hlavně je to v prdeli mimo centrum úplně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se