gougy Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 No tak to upřímná soustrast! Držím palce ať je co nejméně škody. Dáme to holt bez tebe.Hlásím připravenost...."Dajtony" pro Sibiřana už mám nablejskaný jak psí klik-klak..Bereš i kladivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Bereš i kladivo?Nene! Přeci si nerozbiju sváteční hodinky po dědečkovi....! .Jinak doplňuji dnešní sestavu...ještě dorazí Cec1l s jeho PAM 250. Frčí už ale na motorce po trase Zlín-Prostějov, tak to píšu za něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Tak je mi líto kluci,auto v servisu,Davida taky postihlo něco nečekané ale Kubson vám dojede,snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 1. gas2. OldBlack3. sibirnaya4. financ5. Eman2208 - bažant6. Jartop7. Cyril8. Juraj119. Flipik - new11. Jarett12. enGiN13. čumil14. IWCmann15. Tada16. Roman I.17. Vladimír P.18. Ohm-Aztec19. MarvinX20. Stýf21. Vlcak22. Petr7723. kubson 24. Valis25.Traveler26.Zekon730227. Gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Ach jo, jak rád bych taky přišel, ale stydím se, že mám jen pouhé digi Casio a Tawatec Quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 tak se nestyd a přijď, já tam ale nebudu, nestydím se, ale mám to přes 3/4 republiky:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Ach jo, jak rád bych taky přišel, ale stydím se, že mám jen pouhé digi Casio a Tawatec Quartz.Ty bláhový, to není o tom, jaké má kdo hodinky, to je o tom jak je do nich kdo šílený Díky za sraz borci z Hané a okolí, jsem rád, že mě Sibiř vyvenčil a já mohl na poslední chvíli dorazit, tvarůžky stály za to (a ty lidi kolem taky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Toz koncime a deme spat, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Srazík byl opravdu povedený. Díky za něj. Přihodím pár foto, když už jsem Vás občas rušil svým bleskem a cvakáním Kupodivu jsme ale neseděli v Paříži, nýbrž v opravdu v Olomouci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Především se samozřejmě diskutovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Co je libo z dnešního menu? Tak které si mám vybrat, IWC nebo Elton? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Bronzové Panerai budily opravdu obdiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Glycine Airman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Aquadive a jeho úctyhodná výška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Další z Panerai v nabídce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Elegantní limitka od Hamiltonů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Nebo třeba něco pro záchranáře od Mühle Glashütte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Longines Legend Diver (v již téměř nesehnatelné verzi no date) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 IWC Schaffhausen - bráchové jsou inženýři? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 A malý detail pro potěšení oka - IWC Probus Scafusia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se