jartop Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 O půl třetí doma. Ze žrádla ani chlastu mi nic není. Lehčí o pár stovek za nové kukačky.Tak zase příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Díky všem organizátorům a účastníkům za skvělé posezení, rovněž děkuji za parádní fotky. Ani mi nevadilo, že jsem nakonec šel domů pěšky, neboť jsem se nemohl odtrhnout od živé debaty. Fakt dobrý, těším se zase někdy příště. Si říkal, že to stíháš, bych tě jinak hodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Si říkal, že to stíháš, bych tě jinak hodil...Sem si myslel, ale rád jsem se nakonec prošel a měl alespoň čas popřemýšlet o další hodinkové akvizici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Sem si myslel, ale rád jsem se nakonec prošel a měl alespoň čas popřemýšlet o další hodinkové akvizici. To mi ani neříkej, jsi mě stejně jako Ciril rozhodil s těma vašema hodinkama...od rána sjíždím Panerai a IWC na webu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Super večer pánové! Pěkný fotky. Trochu mě jen zamrzelo, že když jsme s Kubou jako poslední platili, nějak na nás vyšel tatarák, kterej jsme si neobjednali a bohužel ani nejedli.... Přiznejte se! Kdo to byl! Protože jsme už neměli žádný prachy, zalepil jsem ho teda plesnifkama.. Příště platím první... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Ja platil tatarak za me a za Kubu, Valis je svedek, ale bohuzel si to nepomatuje dalsi tam nebyl, tak bud si neskrtla tu moji platbu nebo to pripsala nebo se holobradek gougy prizna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Super večer pánové! Pěkný fotky. Trochu mě jen zamrzelo, že když jsme s Kubou jako poslední platili, nějak na nás vyšel tatarák, kterej jsme si neobjednali a bohužel ani nejedli.... Přiznejte se! Kdo to byl! Protože jsme už neměli žádný prachy, zalepil jsem ho teda plesnifkama.. Příště platím první... Já ho měl narvanej v těch etujích, proto jsem bral ty starý hodinky. Jsem domluvenej se servírkou, že ho dnes dojdu zaplatit a ona mi dá plesnivky. Jo a sorráč za to "i" po C. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Ja platil tatarak za me a za Kubu, Valis je svedek, ale bohuzel si to nepomatuje dalsi tam nebyl, tak bud si neskrtla tu moji platbu nebo to pripsala nebo se holobradek gougy prizna Se vším souhlasím, rozkaz zněl jasně ale syrové maso si nedávám nikdy v hospodě, kde jsem poprvé zvolil jsem Olomouckého smraďocha a byl mnohem lepší, než by jeden od Gase čekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Super večer pánové! Pěkný fotky. Trochu mě jen zamrzelo, že když jsme s Kubou jako poslední platili, nějak na nás vyšel tatarák, kterej jsme si neobjednali a bohužel ani nejedli.... Přiznejte se! Kdo to byl! Protože jsme už neměli žádný prachy, zalepil jsem ho teda plesnifkama.. Příště platím první... ten jsme objednávali s gasem pantáto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Tak proč jsem ho platil i já? Takhle skončím o žebrácké plesnivé holi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Tak proč jsem ho platil i já? Takhle skončím o žebrácké plesnivé holi!Však ty jsi šrajtofli nevytahoval... Beztak už ti i ta škvára odspodu plesniví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Fčera nee. Ale dnes ráno mi peníze zrekvíroval Kubson.... Uáááá chudáák jáá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 vcera sme si jasne rekli, ze Kubson muze prodavat, ale rozhodne ne resit finance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Fčera to nemělo chybu a jeden zvláštní dík Honzovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Syrovou krávu do sebe ládoval ještě Tada, takže možná je ten zásek jeho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Syrovou krávu do sebe ládoval ještě Tada, takže možná je ten zásek jeho ... Hele, já si svojí syrovou krávu zaplatil... Tatarák, 4 topinky, 4 birely, jedny čipsy... Když jsem platil kolem 23:00 tak tam na papírku měli snad už jen jednu syrovou krávu čekající na zaplacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 vcera sme si jasne rekli, ze Kubson muze prodavat, ale rozhodne ne resit finance http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ThzX0TWiZf8#t=1298s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Kubo ty vole poznavam te Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Hele, já si svojí syrovou krávu zaplatil... Tatarák, 4 topinky, 4 birely, jedny čipsy... Když jsem platil kolem 23:00 tak tam na papírku měli snad už jen jednu syrovou krávu čekající na zaplacení. JJ, jenom jsem poznamenal ... já když platil kolem půl jedenáctý, tak byl lístek úplně plný a dosti nepřehledný ... asi chyba v přenosu dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 6. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2012 Já měl taky tatarák Vše jsem si poctivě zaplatil, ale protože jsem odcházel asi jako první, tak byl na účtence les nepřeškrtnutých čárek. Mě z toho vyplývá, že kromě mě nikdo nezaplatil nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se