Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Olomouc

MarvinX

Doporučené příspěvky

Díky všem organizátorům a účastníkům za skvělé posezení, rovněž děkuji za parádní fotky. Ani mi nevadilo, že jsem nakonec šel domů pěšky, neboť jsem se nemohl odtrhnout od živé debaty. Fakt dobrý, těším se zase někdy příště. :notworthy:

Si říkal, že to stíháš, bych tě jinak hodil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super večer pánové! Pěkný fotky. Trochu mě jen zamrzelo, že když jsme s Kubou jako poslední platili, nějak na nás vyšel tatarák, kterej jsme si neobjednali a bohužel ani nejedli.... :crying_anim02: Přiznejte se! Kdo to byl! Protože jsme už neměli žádný prachy, zalepil jsem ho teda plesnifkama.. :oneeyed02: Příště platím první...:D

Odkaz ke komentáři

Super večer pánové! Pěkný fotky. Trochu mě jen zamrzelo, že když jsme s Kubou jako poslední platili, nějak na nás vyšel tatarák, kterej jsme si neobjednali a bohužel ani nejedli.... :crying_anim02: Přiznejte se! Kdo to byl! Protože jsme už neměli žádný prachy, zalepil jsem ho teda plesnifkama.. :oneeyed02: Příště platím první...:D

Já ho měl narvanej v těch etujích, proto jsem bral ty starý hodinky. Jsem domluvenej se servírkou, že ho dnes dojdu zaplatit a ona mi dá plesnivky. Jo a sorráč za to "i" po C.

Odkaz ke komentáři

Ja platil tatarak za me a za Kubu, Valis je svedek, ale bohuzel si to nepomatuje :D dalsi tam nebyl, tak bud si neskrtla tu moji platbu nebo to pripsala nebo se holobradek gougy prizna :D

Se vším souhlasím, rozkaz zněl jasně :D

ale syrové maso si nedávám nikdy v hospodě, kde jsem poprvé ;) zvolil jsem Olomouckého smraďocha a byl mnohem lepší, než by jeden od Gase čekal :lol2:

Odkaz ke komentáři

ten jsme objednávali s gasem pantáto!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Syrovou krávu do sebe ládoval ještě Tada, takže možná je ten zásek jeho ... ;)

Hele, já si svojí syrovou krávu zaplatil... Tatarák, 4 topinky, 4 birely, jedny čipsy... Když jsem platil kolem 23:00 tak tam na papírku měli snad už jen jednu syrovou krávu čekající na zaplacení.

Odkaz ke komentáři

Hele, já si svojí syrovou krávu zaplatil... Tatarák, 4 topinky, 4 birely, jedny čipsy... Když jsem platil kolem 23:00 tak tam na papírku měli snad už jen jednu syrovou krávu čekající na zaplacení.

JJ, jenom jsem poznamenal ... :) já když platil kolem půl jedenáctý, tak byl lístek úplně plný a dosti nepřehledný ... asi chyba v přenosu dat :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...